خدا بحق فاطمه زهرا رفع بلا کنه استاد انشا الله خبر سلامتی شما را بشنویم تفال به خیر میزنیم پس انشا الله خیره همیشه در کارها تفال به خیر بزنید الا مقدرات حتمی که آن دست خداست فقط باید صبر کرد و راضی به رضای او بود
استاد
خواهشا این بحث(دعا برای سلامتی استاد در این لیالی قدر) را بگذارید آخه خود پیامبر میفرماید ادعوا بلسان من لم یعصه دعا به زبانی که گناه نکرده بکنید یعنی زبان برادرتان چون زبان برادتان زبان شما نیست و با زبان برادتان شما گناه نکردید
استاد نمیدونم خبر داری یا خیر.جدیدا عمل سر انجام میدهند.سر را با یک بدن دیگر پیوند میزنند.این علم است که میتازد.اگر بیماریتان شما را اذیت میکند تا چند وقت دیگر میتوانید به این قضیه هم فکر کنید.الته هنوز کمی گران است.
به هرحال ما برای شما دعا مکنیم.
جهت مزاح
آقا پدرام آنوقت دیگه این سر روی این بدن باعث جدایی عرفان از تن میشه چراکه سر آنکه عرفان داره برداشته میشه بعد سری که عرفان نداره بیاد رو بدن آن آقای که سر عرفان داشت نتیجه چی می شود بدن بدون عرفان تن بدون عرفان بالاخره این معادله را حل کردی برابو
استاد سلام و درود
استاد وارد شدن تو این گفت و شنود به چه شکله اقایان همین سوال را کردند فرمایش شما را متوجه نشدم مثلا من میخواهم مبحث ذن را با آقایان داشته باشم خوب باید چکار کنم
با تشکر