سلام استاد عزیز
حال شما چطوره خوب هستید امیدوارم همیشه شما را در صحت و سلامت ببینیم راستی استاد عزیز این فیلم آقای لق لق را دیدم واقعا با حاله خصوصا کلمه شما مگه ما اینطوری تکنیک زدن هم داریم که با گردن اشاره میکنید میگم این استاد نمی دونست اصلا این حرکت گردن باعث از بین رفتن تعادل بدن میشه غیر از قطع نخاعی تعادل که شرط اساسی در ضرباته راستی استاد در همین بین یه سوالی داشتم صحت دارد که تمرینهایی با عرض معذرت برای بیضتین هم داریم ببخشید دیگه حاج آقاها این مسائل براشان سهله چون خیلی ها ازشان این مسائل را می پرسند دیگه پوست کلفت شدیم ببخشید یه دفعه بگیم همانطور که لا حیا فی الدین که در پرسش از دین حیا نکنید لا حیا فی الورزش در ورزش هم حیا نکنید
راستی استاد آن زمان که کار میکردیم حقیقتا این سوال خیلی ذهنم را به خودش مشغول کرده بود که کونگ فو توا چرا در ضربات دست ضعیفه هنگام مبارزه از دست کم استفاده میشه چون ضربات 70 یا 80 درصدشان با می باشد این نقیصه را که دیدم رو به بوکس حرفای آوردم و در تکمیل مبارزه کونگ فو ازش استفاده کردم حقیقتا جواب داد چه بسا اساتید خودم که در مبارزه روبروشان می شدم کم میاوردند چون بوکسرای حرفی در ضربات دست خیلی سریع هستند و ضربات بدلی که دارند به نظر شما این نقیصه موجود است الحق و الانصاف الان یه بوکسر جلوی یه کونگ فو کار بیفته از نزدیک حریفشان میشه البته از نزدیک حتی استاد بنده هم به این نتیجه رسیده بود یه کلاس فوق العاده ای گذاشته بود که بوکس با بچه ها کار میکرد به نظر شما این از کم دانشی بنده است یا اینکه نظرم صحیحه.
با آرزوی سلامتی