• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8609

• حسین
  • Platinum Boarder
  • گر به خود آیی به خدایی رسی به خودآ
سلام استاد عزیز
حال شما چطوره خوب هستید امیدوارم همیشه شما را در صحت و سلامت ببینیم راستی استاد عزیز این فیلم آقای لق لق را دیدم واقعا با حاله خصوصا کلمه شما مگه ما اینطوری تکنیک زدن هم داریم که با گردن اشاره میکنید میگم این استاد نمی دونست اصلا این حرکت گردن باعث از بین رفتن تعادل بدن میشه غیر از قطع نخاعی تعادل که شرط اساسی در ضرباته راستی استاد در همین بین یه سوالی داشتم صحت دارد که تمرینهایی با عرض معذرت برای بیضتین هم داریم ببخشید دیگه حاج آقاها این مسائل براشان سهله چون خیلی ها ازشان این مسائل را می پرسند دیگه پوست کلفت شدیم ببخشید یه دفعه بگیم همانطور که لا حیا فی الدین که در پرسش از دین حیا نکنید لا حیا فی الورزش در ورزش هم حیا نکنید

راستی استاد آن زمان که کار میکردیم حقیقتا این سوال خیلی ذهنم را به خودش مشغول کرده بود که کونگ فو توا چرا در ضربات دست ضعیفه هنگام مبارزه از دست کم استفاده میشه چون ضربات 70 یا 80 درصدشان با می باشد این نقیصه را که دیدم رو به بوکس حرفای آوردم و در تکمیل مبارزه کونگ فو ازش استفاده کردم حقیقتا جواب داد چه بسا اساتید خودم که در مبارزه روبروشان می شدم کم میاوردند چون بوکسرای حرفی در ضربات دست خیلی سریع هستند و ضربات بدلی که دارند به نظر شما این نقیصه موجود است الحق و الانصاف الان یه بوکسر جلوی یه کونگ فو کار بیفته از نزدیک حریفشان میشه البته از نزدیک حتی استاد بنده هم به این نتیجه رسیده بود یه کلاس فوق العاده ای گذاشته بود که بوکس با بچه ها کار میکرد به نظر شما این از کم دانشی بنده است یا اینکه نظرم صحیحه.
با آرزوی سلامتی

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8610

• حسین
  • Platinum Boarder
سلام و درود بر استاد عزیز

استاد در اینترنت که داشتم میگشتم نوشته بود پرفسور پیر آیا این عکس را تایید میکنید تا حدودزیادی شبیه یارومه هستند
Attachments:

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8611

با درود و سلام،
سپاس از محبتتون دوست گرامی.
در ارتباط با پرسش ضربه به زیر شکم باید عرض کنم متاسفانه راهی برای مقاوم کردن اون ناحیه نیست. بنظرم کسانی هم که به نوعی ضربه پذیر بودن خودشان را بنمایش می گذارند یا استثنایی هستند و یا شعبده‌بازی می کنند. در حقیقت طرح و تولید کاپ به همین منظور برای پوشش اون قسمت از بدن بوجود آمده.
در رابطه با اشاره شما به مسائل بوکس و حرکات دست در مبارزه با شما هم عقیده هستم چون خود من ورزش رزمی را با بوکس شروع کرده‌ام. امتیاز بزرگی که یک بوکسور با تمرینات خود بدست می‌آورد دید چشمانش است که عادت می کنه خوب ضرباتی که بطرفش میاد ببینه. ولی خوب شما توجه بکنید که اگر یک ضربه پا بموقع و درست به سر بخوره بیش از ده ضربه دست اثر خواهد داشت.

در تصویری که در پیام دومتون فرستاده اید چقدر شبیه آقای کیارستمی کارگران معروف ایرانی ست.
The following user(s) said Thank You: مهدی

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8612

• حسین
  • Platinum Boarder
تشکر استاد عزیز
بله این کیارستمی نگاه کردم ببخشید
استاد بخشید این آرم همان مخفف تن و روان است
با تشکر
Attachments:

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8613

• حسین
  • Platinum Boarder
راستی استاد عزیز یه نظر دارم البته اگه حال مساعدی دارید جواب دهید و الا شرمنده مزاحمتان نمی شویم
میشه تو سایت در همین قسمت سالن گفتگو غیر از پیامک ارسال ضبط صوتی هم باشد مثل واتساپ یا اینکه هزینه خیلی بالایی مطلبه

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8614

• حسین
  • Platinum Boarder
ببخشید ارسال فایل صوتی نه ضبط صوتی
Time to create page: 0.34 seconds