• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8553

• حسین
  • Platinum Boarder
  • گر به خود آیی به خدایی رسی به خودآ
با سلام بر استاد عزیز و بقیه همراهان گرامی
آقای پدرام فرمودید یک بحث جدید همانطوری که استاد فرمودند بحث باید به درد جامعه تواکاران بخورده این بحثها که چرا استاد الان سکوت کردند خوب چه دردی را دوا میکنه مگه استاد روزه سکوت گرفته خوب خودشان میدونند ما چه می دانیم خواسته استاد همینه یه وقت هم دیدی استاد سکوت را شکستند و حرف زدند اما الان چرا چنینند دیدگاه انسانها نسبت به زمانها فرق میکنه پرفسور میرزایی زمان انقلاب الان آن نیست الان پرفسورامروز است الان چه نظری دارند خدا میدانند ما چه می دانیم مهم اینکه راهی را که در خود فرو رفتن را ترسیم کرده به این بیندیشیم همان کلام آقای نیمای عزیز که فرمودند
بدرود
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, حامدعدالتي, معین

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8554

دقیقا حسین گرامی ، به نظر من استاد میرزایی هدف نیست هتا کونگ فو توآی ایشان هم هدف نیست . هدف ماییم .
اگر شعار انسان سازیست ؟ پس بیاییم به فکر انسان بودن و انسان، زندگی کردن باشیم . قدم اول را از خود شروع کنیم که برای این هدف چه توانی لازم داریم و ابزارمون چیست ...
بزرگرترین ابزار ما در این رابطه سخنان ، تکنیکها و رهنمودهای استاد میرزایی است که خالق توآ ست ، پس از این وسیله بدرستی بهره بگیریم و در ارایه آن به دیگران هم کوشا باشیم .
The following user(s) said Thank You: حامدعدالتي, معین, anattawa

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8555

• pedram
  • Platinum Boarder
درود.OK.البته موضوع جدید هم گذاشته بودم که از این جدیدتر است در قالب یک تابیک جدید به نام چه نوع مسابقه ای.اما خوب همین جواب های شما هم یک جواب است.اما بعضی وقتها شاگردها از استادها بهتر میباشند.جناب حسین ما واژه ای به نام احساس مسولیت در فرهنگ لغات داریم.احساس مسولیت نسبت به فرزند،شاگرد،مادر و یا کمترینش !!!!!نسبت به ۱۰۰۰۰۰تواکار که اگر انها را هیچ فرض کنیم جاندار که هستند!!!!!!!!!!!!... به نظرم اقای جلیلزاده احساس مسولیت بهتری نسبت به یارومه دارند.لطفا جبهه نگیرید و با دلیل منطقی حرفم را تکذیب کنید.ولی بهتر است به بحث جدیدتر با تاپیک جدید بپردازید.

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8556

• حسین
  • Platinum Boarder
درود بر استاد و آقای پدرام عزیز
دلیل از این منطقی تر که راه مشخص است احساس مسئولیت شما حد و مرز دارد شما اگر استادید نسبت به شاگردات احساس مسئولیت داری اگر شاگردی وظیفه ات گوش به حرف اساتید خودته مگر آقای جلیل زاده نفرمودند پس حجت تمام است حتما ایشان صلاح می بینند اینطوری جواب بدند وظیفه من و شما رعایت کردن حدود است از این هم حرف منطقی تر می شود زد ثانیا به نظر بنده به جای این سوال شما بهتر این موارد مورد بحث قرار گیرد:
1- تاثیر کونگ فو در سلامتی روانی و جسمی جوانان
2- تاثیر کونگ فو در علم پزشکی و روانشناسی
3-تشریح فلسفه کونگ فو به زبان ساده تر
4- جلوگیری از عرفانهای کاذب در کونگ فو
5- جلوگیری فدراسیون از سبک های مندرآوردی در کونگ فو
6- آیا موسیقی می تواند تاثیر در توابخشی روانی و جسمی در کونگ فو داشته باشد
7- معرفی بهترین ضربات و موثرترین آنها -معرفی بهترین بدلها در ضربات دست و پا - معرفی بهترین دفاع شخصی ها - تعریف یک مبارزه خوب و...
8- ضعف و دقدقه کونگ فوی امروز
9- کونگ فو ادعا (غرور) یا حقیقت
10- روشهای پیشرفت علمی در کونگ فو و جلوگیری از تعصب جاهلانه
11- کونگ فو خشونت یا لطافت
12- پذیرفتن انتقادها و پیشنهادها از سایر رشته های رزمی
13- راههای ترویج کونگ فو در مراکز مختلف جامعه
14 رابطه دین با کونگ فو
15-روان و روانشناسی در کونگ فو
16- عرفان در کونگ فو
البته این مباحث در لابلای سوالها پیداست اما اگر هر کدام از این به عنوان سرفصل بحث بشود خوب است
بدرود
The following user(s) said Thank You: pedram

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8557

• حسین
  • Platinum Boarder
سلام بر استاد عزیز
مسرور شدن خاطر مبارکتان به پیوست سه عکس ارسال می شود فقط نمیدانم مال چه سالی فک کنم مال همین 4 یا 5 سال اخیر باشه
پیروز و سربلند باشید
Attachments:
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, معین

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8558

• pedram
  • Platinum Boarder
جناب حسین به نظرم جوان امروزی را نمیتوان با این فلسفه بافیها قانع کرد.من منتظر جواب زمینی و درست بودم.اینها همه حرف است.امروز کسی که میخواهد توا را شروع کند در موردش تحقیق میکند.مثل گذشته نیست.وقتی تحقیق میکند از تاریخ این سبک هم سوال میکند و یا مطالعه میکند.ایا کسی را میتوان با این جواب قانع کرد و وارد سبک کرد.انهم با این همه سبکهای متفاوت.مسلما خیر.من خیلی فکر کردم و به جواب ان هم رسیدم که منطقی به نظر میاید.این سوالات مسایل فان نیستند.اگر میخواهید سبک را جهانی کنید باید به این سوالات پاسخ دهید.سانسورهای زیر پوستی دیگر جواب نمیدهد.این جوابها بیشتر به درد قانع کردن خودمان میخورد و ما خودمان میدانیم علیرغم چیزهایی که میگوییم بیشتر از همه در این زمینه کنجکاو هستیم و فقط ان را پنهان میکنیم و یا به نوعی گول میزنیم.من در این زمینه ادامه نمیدهم..جناب حسین شما که در مورد بحث جدید من نظری ندادید حال به دلخواه خودتان یکی را شروع کنید که برای جامعه کونگفو مفید باشید.
Time to create page: 0.35 seconds