• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 7 years, 3 months ago #11065

درود بر شما،
من فکر کنم که شما یک فرد راست دست باشید. معمولا کسانیکه راست دست هستند بخاطر استفاده کردن و فشار آوردن به دست و پای راست آن قسمت از بدن رو قوی تر می کنند.
من هم مانند شما فردی راست دست هستم و این مشکل رو داشته ام بنابراین هر زمان که تمرین منفرد میکنم سعی دارم به دست یا پای چپم بیشتر فشار بیاورم، برای مثال اگر با پای راست ده ضربه بزنم با پای چپ دوازده بار تکرار میکنم تا کمبود آن جبران شود و تعادل قدرت در قسمت راست و چپ بدنم حفظ شود.
این موضوع بر تمام تمرینات میتونه دلالت داشته باشد.
The following user(s) said Thank You: Patrizia, حامدعدالتي, بهمن اسماعیلی

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 7 years, 3 months ago #11066

ممنونم استاد از راهنماییتون از این به بعد سعی میکنم در تمریناتم ازپای چپ بیشتر استفاده کنم

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 7 years, 2 months ago #11067

باسلام خدمت شما استادگرامی سوالی داشتم درموردآقای رضا اقیری آیادرسته که میگن ایشون سریعترین کونگ فوکاربودن وتا به الان هم هیچ کس درتوآ به سرعت ایشون نرسیده

خطوط کانگ فو 7 years, 1 month ago #11070

• jason li
  • Senior Boarder
سلام استاد جلیل زاده من می خواستم بدونم شما تا خط چند نزد راهبر بوده اید؟ و اگر لطف بفرمایید کتاب یا پی دی اف خطوط کانگ فو را بگزارید ممنون می شوم چون ویدیو های شما را دیدم ولی کیفیتشان خوب نبود منتظرم باتشکر

همراه کانگ فو
ying yang

باسخ‌به: خطوط کانگ فو 7 years, 1 month ago #11071

درود بر شما
کتابهای قابل دانلود کردن در همین سایت موجوده
The following user(s) said Thank You: حامدعدالتي

انا توا 7 years ago #11072

• jason li
  • Senior Boarder
سلام استاد خسته نباشید من می خواستم بپرسم و همین طور خواهش کنم که خط یک انا توا را روی سایت یا به ایمیلم ارسال نمایید اگر هزینه ای هم دارد بفرمایید تا من براتون کارت به کارت کنم یک سری ویدیو هایی از شما در دسترس بود ولی کیفیت نداشت چون قدیمی بودند اگر این لطف را بکنید متشکر می شوم ایمیل من : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
ying yang
Time to create page: 0.34 seconds