• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

باسخ‌به: کتاب سامساماءه 7 years, 4 months ago #11059

درود بر شما
متاسفانه کتاب سامسامائه بصورت پی دی اف پخش نشده و فکر هم نمی کنم که به این زودی ها به این شکل عرضه بشه.

باسخ‌به: خط ومبارزه 7 years, 3 months ago #11060

با اجازه استاد جلیل زاده

دوست گرامی اول اینکه کونگ فو توآ درست این است که شما ابتدا تکنیک ها ، ترکیبها ، محورها و خطوط با بیاموزید . مبارزه بخشی از کونگف و توآ است که شما بدون دانستن و کار کردن تکنیکها و اصول کلاسیک، که در همین سایت هم بصورت رایگان به آنها می توان دسترسی داشت ، نمی توانید این بخش را درست بیاموزید.
همه سبک ها محترم هستند و ما هرگز ادعایی نداریم . اینطور چیزها در عمل خود بخود مشخص می شوند . برتری یا ضعف های یک سبک در مقابل سبک دیگر را من و شما و یا کسانی که مبتدی هستند و یا چند سالی رزمی کار می کنند نمی توانند مشخص کنند بلکه یک کارشناس رزمی با تجربه بسیار بالا که تا حد بالا در تعداد زیادی از سبک ها استاد باشند . بنا براین این حرفها چرت است و توجه نکنید. فقط بیاد داشته باشید که کونگ فو توآ ی درست و واقعی ، یعنی آنچه که استاد جلیل زاده ارائه می دهند یک سبک بسیار خوب و نادر در دنیا هست که پرفسور ابراهیم میرزایی بنیان گذاشتند .
توصیه : باشگاهتان را عوض کنید و اگر جایی که توآ را درست کار می کنند پیدا نکردید ، خود تمرین کنید و از اصول کلاسیک در همین سایت شروع کنید و به ترتیب بالا بروید .

توآ
تا در طلب گوهر کانی کانی
تا در هوس لقمه ی نانی نانی
این نکته ی رمز اگر بدانی دانی
هر چیزی که در جستن آنی آنی

استاد میرزایی 7 years, 3 months ago #11061

• امین
  • Fresh Boarder
سلام عرض میکنم خدمت استاد جلیل زاده ضمن تشکر از صحبت های آگاه کننده شما درباره وضیت فعلی کونگ فو توا
چند سوال درباره استاد میرزایی داشتم درباره نحوه بدنسازی و بحث معنوی آموزشات استاد میرزایی و ذن اگر میشه توضیحاتی در این باره ارائه دهید ممنون میشم

و بخش دیگر سوالم طبق گفته ها استاد میرزایی فقط ۷ خط از ۲۱ خط توا رو آموزش دادند که تا همین ۷ خط هم سبک توا بسیار کامل هست چه برسه به ۲۱ خط کامل میخواستم بپرسم ایا استاد میرزایی در باشگاه خطوط بالاتر رو اجرا کردند و اگر اجرا کردند آیا ویدویی از این خطوط وجود داره؟

باسخ‌به: خط ومبارزه 7 years, 3 months ago #11062

• امین
  • Fresh Boarder
با سلام خدمت استاد جلیل زاده
عزیز اینکه بخوایم بگیم هر کسی که توا کار کرده باشه صد درصد از کسی که کیوکشین کاراته کار کرده قوی تره و داخل مبارزه اون رو شکست میده نه اینطور نیستش درسته توا یک سبک بسیار کامله من بشخصه توا کار میکنم اما اینکه بخوایم بگیم هرکسی که توا کار کرده قوی تره نه همه چیز بستگی به نحوه کار کردن اون رزمی کار داره یکسری هستن از زیر تمرینات در میرن و نمیخوان به خودشون سختی بدن همینها هستن که با درست کار نکردن دارن هویت واقعی توا یا هر سبک دیگه رو از بین میبرند درواقع خوب بودن یک رزمی کار بسته به نحوه کار کردن و تلاش طرف هست و خب به هر حال تکنیک مبارزه و سبک هر کس در مبارزه خیلی تاثیر داره ولی میتونم بگم توا بسیار کامل هست و کسی که با هویت واقعی توا پیش بره اینده روشنی در رزمی خواهد داشت
با تشکر از استاد جلیل زاده
The following user(s) said Thank You: حامدعدالتي, بهمن اسماعیلی

باسخ‌به: خط ومبارزه 7 years, 3 months ago #11063

درود بر شما
بله صحیح است من هم با شما موافقم.
هر رشته ای که با اصول و ریشه بوجود آمده باشه و پایه و اساس آن با اصالت درست بنیان گذاشته شود، اگر فرد درش زحمت کشیده باشد و درست آموزش ببیند مطمئنا حرفی برای گفتن خواهد داشت و موفق هم خواهد بود. حال هر رشته ای باشد. بشرط اینکه یک سبک با اصالت باشد ...
The following user(s) said Thank You: بهمن اسماعیلی, امین

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 7 years, 3 months ago #11064

سلام خدمت استاد جلیل زاده وتمامی همراهان کونگ فوتوآ بخاطر جواب دادن به سوالهایم ممنونم از همه عزیزان که در این موارد آگاهی داشتند بسیارمچکرم استاد سوال دیگه ای که دارم این هستش که من پای چپم ودست چپم خیلی ضعیف هستند بخصوص پای چپ طوری که حتی وقتی ضربه یته یا کیتو رو میزنم پام زیاد بالا نمیاد یا درست انجام نمیدم اما پای راستم این طور نیس چیکار کنم که پای چپمو تا حد زیادی قدرتمند کنم چ تمرینی انجام بدم درمورد دستم من شنای باستانی رو پنجه کار میکنم اما خیلی کم وحتی بعضی وقتا انگشتای دست چپم تحمل ندارن مجبور کف دستمو میزارم رو زمین آیا این بخاطر وزن زیادم هستش یا نه همینطور من پاهام کاملا باز نمیشه الان حدود1سالم هستش که تمرین پا باز میکنم اما نتونستم کاملا باز کنم بنظر شما اگه بخام ناگهانی کاملا بازش کنم مثلا دونفر پاهامو بکشن برای پا باز درست هستش یانه و آیا ایستادن درحالت اسب سوار برای یه مدت طولانی به استحکام پاها کمک میکنه یانه ؟اگر بله چنددقیقه در روز باید اینطور ایستاد باتشکر توآ
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh
Time to create page: 0.34 seconds