• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

باسخ‌به: سوال ازاستاد 7 years, 6 months ago #11048

• mohammad
  • Gold Boarder
  • مهر ، نخستین پدیده دروازه هستی
سلام استاد
استاد جان تو بخش تاریخچه دور اولی ها و دور دومی ها رو دیدم وولی دور سومی ها رو نه. اگه در قسمت دیگه ای هست لطفا راهنمایی بفرمایید.
استاد خواهش دیگه اینکه اگه گروهی در تلگرام دارید خیلی خوشحال میشم عضو باشم.
توآ

باسخ‌به: سوال ازاستاد 7 years, 6 months ago #11050

• مسیح بهمنی
  • Fresh Boarder
  • خداوندا تا پاکم نکردی خاکم مکن
با عرض سلام و درود خدمت استاد جلیل زاده
استاد گرامی و عزیز
اگر امکانش هست به تلگرام بنده حقیر یک پیام دهید .
ایدی اینجانب
faceskyir@

باسخ‌به: سوال ازاستاد 7 years, 6 months ago #11051

درود بر شما
ببخشید من الان پیام شما رو دیدم
لطفا درخواست خودتون رو برای تلگرام به شماره زیر بفرستید
14165798948

باسخ‌به: سوال ازاستاد 7 years, 4 months ago #11056

• pedram
  • Platinum Boarder
درود بر استاد جلیلزاده
امیوارم که احوالتان خوب باشد
دیروز در یوتیوب یک سری بیهوده گویایی از یکی از شاگردان وارسته در مورد کونگ فو توا و یارومه شنیدم که واقعا ناراحتم کرد.
این توحیدی که به قول خودش همه را ناک اوت کرده ایا حرفهایش واقعا صحت دارد یا چیزی مصرف کرده؟
جالب بود که مجله رزم اور با او مصاحبه کرده بود.
اگر صلاح میدونید جوابی در خور شان انها به انها بدهید.
The following user(s) said Thank You: امین

خط ومبارزه 7 years, 4 months ago #11057

باسلام خدمت استاد جلیلزاده وآرزوی سلامتی برای توامان برای استاد
استاد من چندسوال دارم که چند روزیه تو ذهنم هستند
1:استاد من حدود یک هفته ای هستش که باشگاهمو به خاطر اینکه استاد قبلیم باشگاهشو تعطیل کرد تغییر دادم حالا استاد جدیدم به هیچ عنوان به آموزش خط های کونگ
فو توآ اعتقادی نداره وفقط رو مبارزه تمرکز میکنه ولو استاد قبلیم مبارزه رو زیاد اهمیت نمی داد وبیشتر روی درست زدن تکنیک ها و اجرای خط ومحور کار میکرد حالا منن دچار یه سر درگمی شدم نیم دونم چیکار کنم من آناتوآرو تموم کردم بیشتر از 3ماهه اما هنوز ازمن آزمونی نگرفتن تا من بتونم حکم این خط رو بگیرم من خودم خیلی به اجرای تکنیکهای و خط های کونگ فو علاقه مندم اما مبارزات رو هم دوست دارم و میخواهم شرکت کنم حال من چیکار کنم که هردوشو بتونم انجام بدم آیا دوباره باشگاهمو تغییر بدم یا تکنیکها رو در خانه و بااستفاده از فیلمهای شما که من اینجا دیدم اجرا کنم ؟
2:استاد قرار بر این شده که در دوهفته ی آینده یک مسابقه کاراته (کیوکوشین)گذاشته شود در سطح استان و ازما هم دعوت شده که در این مسابقه شرکت کنیم البته نه بعنوان کونگ فو کار بلکه بعنوان کاراته کا آیا شرکت در این مسابقه برای من بعنوان کونگ فو توآکار درست هستش و میتونم چیزی یاد بگیرم یانه شرکت نکنم بهتره ؟
3:استاد شایعه ای درست شده در بین باشگاه هادر سطح شهر بعد از دعوت ما به این مسابقات که کونگ فوتوآ خیلی خیلی بهتر ازکیو کوشین هستش و هیچ کاراته کاری نمی تونه در برابر ما مقاومت کنه وخلاصه ما و سبک ما بهترینه آیا این درست هستش بنظر شما ؟
4: اگر من در این مسابقات شرکت کردم میتونم فیلم از این مسابقات بگیرم وبرای شما بفرستم تا نقاط ضعف و قوتمو تشخیص بدید تا بتونم روش کار کنم ؟

کتاب سامساماءه 7 years, 4 months ago #11058

استاد راهی نداره که سامساماءه رو به صورت پی دی اف بخریم؟اگر هزینه هارو حساب کنیم با توجه به ارزش پایین پول ایران نسبت به دیگر ارز های جهانی خیلی گرون در میاد.
Time to create page: 0.33 seconds