• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

پرسش 7 years, 10 months ago #11031

سلام و عرض ادب خدمت استاد گرامی
من محمدمهدی شفیعی هستم فرزند غلامرضا شفیعی.پدرم از شاگردان شما بودند و بسیار از شما تعریف کردند.چندی پیش خبری از ناخوشی شما شنیدم که بسیار مایه ناراحتی و نگرانی ما شد می خواستم بدونم وضیعت عمومی شما چگونه است.امیدوارم سلامت باشید.
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 7 years, 10 months ago #11033

درود بر شما جناب اسماعیلی ،
همانطور که شما گفتید و من هم در همه حال این موضوع را با صدای بلند گفته ام که هیچکس در کونگ فو توآ به شال قهوه ای نرسیده چه برسه به شال قرمز !!!!!!
متاسفانه بعضی ها با شنیدن کلمه استاد از دو نفر جوگیر میشوند و فکر میکنند هرچه بگویند و هر کاری بکنند مردم با چشم بسته قبول خواهند کرد .
امیدوارم که این دوستان هم مردم را کم شعور و بی خبر فرض نکنند و کمتر دروغ تحویلشان بدهند .

باسخ‌به: پرسش 7 years, 10 months ago #11034

درود بر شما جناب شفیعی ،
سپاسگزارم از حسن توجه تون ، نگران نباشید حالم خوبه و بیماری تا حد زیادی کنترل و خنثی شده .
به آقای شفیعی پدر جنابعالی سلام و ارادت مرا برسانید .
تندرست و پیروز باشید .
The following user(s) said Thank You: محمدمهدی

قدر دانی 7 years, 10 months ago #11035

• حسین
  • Fresh Boarder
با سلام خدمت استاد عزیز و گرامی من عضو جدید از دوست داران این ورزش هستم ،پدرم در دوران قبل از انقلاب کانگفو کار میکردند و با دیدن تصویرتون خیلی از خاطراتشون دوباره زنده شد تشکر ازاطلاعاتون که در اختیار دوستان قرار میدید .ضمنا ایشون دوستی نزدیکی با اقای دهقانیان و فیروز حبیب پور داشتند و ما قبلا از طریق پدر استاتید و امراهان واقعی اون موقع رو کاملا میشناسیم
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 7 years, 10 months ago #11036

باسلام ودرود فراوان خدمت شما استاد عزیز ازاینکه شنیدم بیماریتون تا حد زیادی کنترل وخنثی شده خیلی خوشحال شدم وبابت جواب سوال من ازتون بسیار مچکرم استاد من یه فیلم قدیمی از شما دارم که اجرای تکنیک سام سامائه ازشما در حضور پروفسور میرزایی هستش مال قبل از انقلابه دوس دارم اونو در سایت بزارم اما متا سفانه راهش رو بلد نیسم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم یا فیلمو براتون میفرستم شما خودتون درسایت قرارش بدید.باتشکر
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, حامدعدالتي

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 7 years, 10 months ago #11037

درود بر شما
عزیز جان احتیاجی نیست من خودم آن ویدیو را دارم
Time to create page: 0.34 seconds