• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

ذبیح اله جواد زاده 8 years, 2 months ago #11023

• وحید
  • Fresh Boarder
سلام استاد جلیل زاده
آیا شما آقای ذبیح اله جواد زاده رو میشناسید و تکنیکهای ایشان رو قبول دارید؟
ممنون میشم جواب بدید.

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 8 years, 1 month ago #11024

• pedram
  • Platinum Boarder
با درود خدمت استاد جلیلزاده و تمامی همراهان
نوروز باستانی و سال نو را بر شما و همه همراهان شادباش عرض میکنم و کماکان مثل همیشه سلامتی شما و تمام زحمتکشان راستین کونگ فو توا را از خداوند خواستارم.پیام نوروزی شما را دیدم .و از ان هم سپاسگزارم.

شاد باشید.
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh

گفتگوی همراهان 8 years ago #11025

باسلام خدمت استاد عزیز وتبریک جشن باستانی نوروز ایران زمین وفرارسیدن سال نو به ایشون وتمامی عزیزان فعال در سایت استاد سوالی که داشتم اینه که شخصی به اسم کامران گرامی نژاد رو میشناسید واگرمیشناسید ایشون رو چگونه فردی می بینید

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 8 years ago #11026

درود بر شما
البته که میشناسمشان از توا کاران قبل از انقلاب هستند

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 8 years ago #11027

استاد نظرتون درمورد آقای گرامی نژاد چیه چون من در فیلمی از ایشون دیدم که ایشون شالبند سرخ به کمربستند وتا جایی که من خبر دارم شالبند سرخ فقط متعلق به یارومه هستش نه کسی دیگه وهیچ کسی از همراهان کونگ فو توآاز شال سبز بالاتر نرفته اند حتی شما خو دتون به این اشاره دارید که من شال سبز دارم ولی بخاطر جوکلاس و بخاطراقتضای مملکت خارجی شال مشکی بستم اما شال اصلی من سبز کونگ فوتوآبوده وهست حالا بنظرشما شال سرخ بستن ایشون درست هست

پرسش راجع به شاگرد استاد 8 years ago #11029

• lio
  • Fresh Boarder
با سلام

با آرزوی طول عمر و سلامتی کامل برای استاد
آیا استاد میرزایی شاگردی به نام استاد مجاهد که نظامی و ارتشی بوده است داشته است؟
یکی از دوستان ما با ضربه تیغه پا از فاصله 15 سانتی از بالا به پایین ضربه وارئ کرد آجر ضخیمی که در کفپوش پارک ها و معابر به کار می رود را شکست و گفت بنکن را از استاد مجاهد شاگرد یارومه میرزایی آموخته ام. گفتند خط یک را در زمان کمی انجام دادم حدود 35 ثانیه و به دانشگاه انشا تن و روان دعوت شدم که پس از مدتی کوتاه با تعطیلی رو به رو شد و ادامه پیدا نکرد.
Time to create page: 0.32 seconds