• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

باسخ‌به: کامی سما 8 years, 2 months ago #10994

سپاسگزارم پدرام گرامی

یک تازه کار 8 years, 2 months ago #10995

باسلام وعرض ادب خدمت شما استا بزرگ استاد مصطفی جلیل زاده سوالی داشتم استادمن حدودا1ماهه که در معبد کونگ فوتوآی سنتی ثبت نام کردم استادم جوونه ولی بد نیس کارش ازشما استاد گرامی میخاستم بپرسم من ویدیوهاتونو کاملا دیدم میخاستم بدونم درمورد کونگ فوتوآواقعی پروفسور میرزایی درایران چ کسی الان ازهمه بهتره ومیتونم برم پیششون واون چیزی که شما یاد گرفتیدو یاد بگیرم نه چیزی که درایران الان آموزش داده میشه کونگ فوتوآروهم خیلی دوس دارم عاشقشم اما نمیخام که یه چیزه دروغین روکه به اسم توآ چسبوندن یاد بگیرم

باسخ‌به: یک تازه کار 8 years, 2 months ago #10997

درود بر شما جناب اسماعیلی
عزیزم کونگ فو توا سنتی یک بدعت دروغی است که وسیله یک شیاد ریاکار بنام مصطفی دهقانیان بنیان گذاری شده ، این شخص (دهقانیان) هیچ زمان آموزش کلاسیک از طرف هیچ مربی و استادی ندیده و برای خود سبکی زده که بصورت کپی ناقص از توآ است . برای همین وقت و پول خود را تلف نکنید که در انتها جز افسوس و پشیمانی سودی نخواهید داشت.
در ایران با استاد ضیا اسدالهی تماس بگیرید تا دقیقا شما را راهنمایی کنند و یا خودشان آموزش شما را بعهده بگیرند.

98-912-199-0365
The following user(s) said Thank You: Alee Hejazi, حامدعدالتي

باسخ‌به: یک تازه کار 8 years, 2 months ago #10998

ممنونم استاد واقعا ازشمابسیار سپاسگزاری میکنم حتما تماس خواهم گرفت

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 8 years, 2 months ago #11005

• omid
  • Fresh Boarder
سلام.
من خیلی سوال دارم استاد گرانقدر اقای جلیل زاده! یکی از سوالام اینه پروفسور میرزایی ایا خبری ازشون داربد؟ هر چند کم ممنون میشم بیان کنین.

تفاوتهای توآباسایر رشته های رزمی 8 years, 2 months ago #11006

باسلام وعرض خسته نباشید خدمت شما استاد گرامی و آرزوی سلامتی روز افزون برای شما
1:استاد میخاستم بدونم اگه کسی توآ کار کنه آیا نیازبه این داره که ورزش رزمی دیگه ای هم مثلا کاراته کار کنه چون از خیلی از توآکاران شنیدم که میگن توآ یه رشته ی کامله واگر کسی توآکار کنه دیگه نیازی نداره بره ورزش رزمی دیگه ای کار بکنه آیا این درسته ؟
2:بعدازاون استاد آناتو آیی که اجرا میکنیم باید چجوری باشه سرعتی یا قدرتی ؟
Time to create page: 0.40 seconds