• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

باسخ‌به: سمینار 8 years, 8 months ago #10960

درود بر شما،
جناب خاوری اون برنامه فعلا منتفی شده.
اگر برنامه ای پیش بیاد اطلاع رسانی خواهد شد.
The following user(s) said Thank You: AFSHIN REZAZADEH

توآ و تکنیکهای توآ 8 years, 8 months ago #10962

سلام خدمت استاد بزرگوار.
من غلامرضا هستم از نقطه صفر مرزی بین ایران و پاکستان . نزدیک به پانزده سال با بدترین شرایط و هزار بدبختی، محرومیت ورزشی و نبود وسایل، عدم دسترسی به استاد واینکه مجبور بودیم به خاطر یادگیری چند حرکت به یک شهر دیگه بریم. الان یه سوال برام پیش اومده آیا توآ نقصی داشت که اساتید دیگر برای کامل کردنش چند سبک درست کردن ؟
با تشکر

باسخ‌به: توآ و تکنیکهای توآ 8 years, 8 months ago #10963

درود بر شما دوست گرامی آقای غلامرضا،
در رابطه با پرسش شما باید به عرض برسانم که کسانی که از توآ منشعب شده اند و سبک زده اند نه تنها از اساتید نیستند بلکه شیادانی هستند که بخاطر نداشتن دانش فنی و در پی مال و مقام بودن چنین سبکهای بی محتوا و مضحک را بقول معروف بنیان گذاشته اند که بیشتر باعث خنده و مضحکه استادان فنی و واقعی شده اند.
Last Edit: 8 years, 8 months ago by Mostafa Jalilzadeh.
The following user(s) said Thank You: Farshid Javdan, Patrizia, حیدرپور, AFSHIN REZAZADEH, shayan

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 8 years, 8 months ago #10964

استاد بزرگوارم
همانطور که گفتم من توآ را با بدبختی در کوه های بلوچستان مرزی ترین شهر به پاکستان تمرین کردم تا کنون هرگز دنبال حکم و مدرک نبودم الان نزدیک چهل سال دارم وانرژی فراوان لطفا راهنماییم کنید در استان ما فکر نکنم کسی روی اصول توآ باشه.
خیلی ممنون
The following user(s) said Thank You: Farshid Javdan, Patrizia, حیدرپور, shayan

در مورد آقای یاشا پارسا 8 years, 7 months ago #10965

باسلام خدمت استاد ارجمند، جناب آقای جلیل زاده
استاد گرامی، من حدود 20 سال پیش مدت کوتاهی با آقای یاشا پارسا کونگ فو توآ کار می کردم. قبلا هم در چند کلاس دیگر کونگ فو کار می کردم، اما ایشان بود که برای اولین بار اطلاعاتی درباره یارومه به من داد. در سایر کلاسها اصلا اسمی از یارومه برده نمی شد.
ایشان می گفتند که با یارومه کار کرده اند و یارومه به ایشان لقب تیرآهن کونگ فو داده است.از آقای معصومی و دهقانیان نیز دلخوشی نداشتند و می گفتند به یارومه خیانت کرده اند و ...
در صورت امکان می خواستم بدانم آیا شما ایشان را می شناسید و از شاگردان یارومه بوده اند یا خیر؟
ممنون
Attachments:

باسخ‌به: در مورد آقای یاشا پارسا 8 years, 7 months ago #10966

درود بر شما ،
خیر عزیز من ایشان را نمی شناسم
The following user(s) said Thank You: حامدعدالتي, AFSHIN REZAZADEH
Time to create page: 0.35 seconds