• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8524

با درود و سلام ،
خدمتتون عرض کنم که من علم آکادمیک پزشکی ندارم و اگر توصیه ای بکنم صرفا تجربیست و ممکن است که صحیح هم نباشه . بهرحال اولین پیشنهاد من این است که شما آقای حسین در این مورد حتما با متخصصین مربوطه در ارتباط باشید و اجازه دهید که آنها کاملا این مشکل شما را مونیتور بکنند .
اما من عقیده دارم که بدن انسانها مانند موم میباشد و هر طور که آنرا شکل دهید خود را با شرایط جدید همراه خواهد کرد و حالا که وضعیت بدنی شما چنین افت کرده ، بهتر است که با ملایمت به حرکات فیزیکی خود ادامه دهید اما در عین حال هر دفعه به فشار و طول زمانی آن بیافزایید .. یعنی اگر الان بعداز چهار دقیقه با حرکات متوسط کاردیو بهتون فشار میاد و خسته میشید روز بعد قبل از شروع تصمیم بگیرید که حداقل چهار و نیم یا پنج دقیقه به تمرین دیروز ادامه خواهید داد و به همین صورت هر زمان که دور جدید تمرینات را شروع میکنید با توجه به رکورد قبلی برنامه ریزی کنید . من مطمئن هستم که اگر دکترها به این نتیجه رسیده باشند که مشکل مهمی نیست حتما این رویه سودبخش خواهد بود .
در مورد مشکل معده که خود من هم تجربه آنرا دارم ، اگر دردی نباشد و یا کم باشد ایرادی ندارد با تمرینات حتی بهتر هم خواهد شد .
سلامت باشید
The following user(s) said Thank You: مهدی , حامدعدالتي, anattawa

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8525

• حسین
  • Platinum Boarder
  • گر به خود آیی به خدایی رسی به خودآ
با سپاس استاد گرامی
در پناه حق
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8528

• حسین
  • Platinum Boarder
با سلام بر استاد عزیز و همراهان گرامی
بنده یه سوالی دارم اگه کسی اطلاع داره لطفا جواب بده
الان ریس فدراسیون کشور چه کسی هستند تطبیق مدارک به چه شکله بنده سال 81 مدرک قهوه ای دارم الان میگن حکم سیاه دان یک را داره مگه ما هم دان داریم بعد میتونم این مدارک را به دفتر فدراسیون پست کنم تا منتظر دوره مربیگری بشم بعد اطلاعی از این دوره مربیگری در تهران دارید سایتی را معرفی کنید که این اخبار داشته باشه
با تشکر

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8529

• حسین
  • Platinum Boarder
سلام استاد عزیز
رشته رزم آوران از کونگ فو گرفته شده مبدع آن کیه شنیدم شخصی بنام مشعلیان است صحت دارد از شاگردان استاد بودند این آقا کیه
با تشکر

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8530

با درود و سلام
دوست گرامی آقای حسین من اطلاعی از این سبک بازیهای مندرآوردی ندارم و این شخص (مشعلیان) را نمی شناسم .
The following user(s) said Thank You: anattawa

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8531

• حسین
  • Platinum Boarder
تشکر استاد عزیز
Time to create page: 0.32 seconds