با درود و سلام ،
خدمتتون عرض کنم که من علم آکادمیک پزشکی ندارم و اگر توصیه ای بکنم صرفا تجربیست و ممکن است که صحیح هم نباشه . بهرحال اولین پیشنهاد من این است که شما آقای حسین در این مورد حتما با متخصصین مربوطه در ارتباط باشید و اجازه دهید که آنها کاملا این مشکل شما را مونیتور بکنند .
اما من عقیده دارم که بدن انسانها مانند موم میباشد و هر طور که آنرا شکل دهید خود را با شرایط جدید همراه خواهد کرد و حالا که وضعیت بدنی شما چنین افت کرده ، بهتر است که با ملایمت به حرکات فیزیکی خود ادامه دهید اما در عین حال هر دفعه به فشار و طول زمانی آن بیافزایید .. یعنی اگر الان بعداز چهار دقیقه با حرکات متوسط کاردیو بهتون فشار میاد و خسته میشید روز بعد قبل از شروع تصمیم بگیرید که حداقل چهار و نیم یا پنج دقیقه به تمرین دیروز ادامه خواهید داد و به همین صورت هر زمان که دور جدید تمرینات را شروع میکنید با توجه به رکورد قبلی برنامه ریزی کنید . من مطمئن هستم که اگر دکترها به این نتیجه رسیده باشند که مشکل مهمی نیست حتما این رویه سودبخش خواهد بود .
در مورد مشکل معده که خود من هم تجربه آنرا دارم ، اگر دردی نباشد و یا کم باشد ایرادی ندارد با تمرینات حتی بهتر هم خواهد شد .
سلامت باشید