• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

باسخ‌به: تصویب عملکرد وکانون پرورشی تن وروان ..... 9 years, 1 month ago #10880

درود بر شما جناب شایان،
خیر عزیزم من نه تنها با عملکرد و سیاستهای فدراسیون کونگ فوی و دفتر توای ایران همسو و موافق نیستم ، بلکه تمام تلاشم را برای مقابله با آن شیادان بکار می گیرم.
The following user(s) said Thank You: Farshid Javdan, پویا اقتداریان, shayan

باسخ‌به: تصویب عملکرد وکانون پرورشی تن وروان ..... 9 years, 1 month ago #10881

• shayan
  • Fresh Boarder
با تمام عالم ذرات وجود ، از حال تا هست موجود در این وادی که اهداف والا وبالای اینسانیست ، ومشترک رسالت پویندگان حقیقیست ، دروود و همراهی وهمزبانیمان را پذیرا باشید ، ...
تو،آ یارمه ،،،،
گرچه شب تاریکست دل قوی دار ..که صحرنزدیکست ...
تو،آ .
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Farshid Javdan

بنام هستای هستی آفرین .درباب همایشات وکنگرات ... 9 years, 1 month ago #10885

• shayan
  • Fresh Boarder
تو،آ که دروود ره پویان حقیقتست.
باعرض دروودوسپاس وارج فراوان از حضرت استاد فراراهدارمان یگانه یادگار پیرکانگ آقای مصطفی جلیل زاده بزرگوار.ضمن وقت بخیر برهمراهان وهمرازانم از پیشگاه اساتید ارجمند سوالی داشته ودارم در خصوص نحوه اجرای همایشات وکنگراتی وتعداد واکثرآ در کدام معابد از منظر مکان جغرافیائی( سرباز.سالن حجاب فعلی.نظام آباد.نازی آباد....)وروند اجرائی آ.آغاز تا أ انتها کنترل وراهبری مراسمات باخود یارمه ویا گروه راهبردی داشتن ؟!وآیا مقالات همراهان ودانشجویان به همراه سوگند نامه تو،آ یا جزوی از فلسفه ونگرش رهروان قرائت میشده ؟! ویامراسم ترفیع پیشگامانمان صورت میگرفته ؟! چطور وبه چه نحوی وچرا اکثر همراهان مرکوز به مرکز به ذن نشسته پشت به اوتایمی و میدان نمایش لحظات مراسم میکردند ...... باسپاس فراوان ارادتمندودوستدارشما یگانه مرجع مان به سنن ونوانیس تو،آی اصیل...to,a
Attachments:

باسخ‌به: بنام هستای هستی آفرین .درباب همایشات وکنگرات ... 9 years, 1 month ago #10886

درود بر شما جناب شایان ،
من منظور شما را دقیقا نگرفتم. لطف بفرمایید پرسشهای خود را بصورت ساده و کوتاه بیان کنید که همه دوستان از آنها بهره ببرند.
سپاس
The following user(s) said Thank You: پویا اقتداریان, Mahmood, shayan

باسخ‌به: بنام هستای هستی آفرین .درباب همایشات وکنگرات ... 9 years, 1 month ago #10893

• shayan
  • Fresh Boarder
دروودوسلامو سپاس فراوانم بر استاد گوهرنمایم.
مختصر وچکیده رسا میکنم به منظر حضرتعالی..
درخصوص نحوه اجرای همایشات وکنگرات علمی عرفانی وورزشی یارمه.↓↓↓
ترفیعات ...
قرائت سوگند نامه ...

فلسفه وانشأ همراهان وارائه مقالات علمی پژوهشی
وچگونگی نظم انظباط خواص مختص مذکور خود رازنهان کانگ فوتو،آ...
......................ً.........................
از چگونگی روند اجرائی قرارگرفتنشون از سوی خود یارمه رو بازگوو نمائید ....
ارادتمند شما ﴿شایان﴾۰۰
To,à

باسخ‌به: بنام هستای هستی آفرین .درباب همایشات وکنگرات ... 9 years ago #10895

با درود و سلام ،
دوستان یکی از همراهان پرسشی بوسیله ایمیل مطرح کرده بودند که من عین آنرا اینجا به اشتراک می گذارم که پاسخ آن شاید برای دیگر دوستان هم مفید واقع شود.

سلامی مجدد وخسته نباشید خدمت اقای جلیل زاده
در سایت اقای ....... که در کرج فعال هستند نوشته شده که تلفظ ها و برخی از صحبت های یارومه به صورت فارسی سره که خود 3روش در خواندن کلمات است پایه گذاری شده
به عنوان مثال ایشان گفته است که تلفظ هایس در خط 1 و دیگر خطوط به این معنی است که اگر این کلمه را برعکس کنید میشود سیاه که من فکر نمیکنم اصلا این برداشت از یارومه وارتباطی با کونگ فو داشته باشد بلکه بیشتر شبیه به تفکر امواجی هایی است که شما در سایت اشاره ای به ان کرد ه اید یا گفته است که کلمه کونگ فو یک کلمه فارسی است و چنین توجیح میکنند:
کون یعنی مکان کفو یعنی ترازوو.....ودر پایان کلامشان ختم میشه به کونگ فو توا
نظر شما که اگاهی کامل به این موضوعات دارد بسیار مهم ومفید وروشن کننده است
دلیل این هم که ان را ایمیل کردم این است که فکر کردم اسم بردن از اشخاص در سایت خلاف مقررات سایت است.به هر حال خوشحال میشم نظرتان را اعلام کنید
در پناه حق
خدانگهدار
The following user(s) said Thank You: اکبر, پویا اقتداریان
Time to create page: 0.37 seconds