كامنت 10839
با درود براستاد جليل زاده و همراه آناتوآ
ضمن تشكر از لطف شما دوست بسيار عزيز و انديشمند من ، بايد به عرض برسانم كه نظريه مربوط به ماتريكس را من عمدا در اينجا مطرح نكردم زيرا فكر كردم ممكن است بحث به جاهاي فرعي بكشد. اما اين بحث ماتريكس بسيار مهيج است و كاش مي شد در اين سايت آن را هم مطرح كرد.
در باره ذن ديناميك بايد بگويم من خيلي خوشحال مي شوم كه شما در اين بحث با بنده همراهي كرده و دانسته هاي گرانقدر خود را در اختيار همراهان بگذاريد. البته بنده بعد از سي سال تلاش در اين زمينه به اين نتيجه رسيدم كه اصلا چيزي بنام ذن استاتيك و ديناميك وجود ندارد. ذن يك راه براي شناخت و درك حقيقت است اما هر شخصي بعد از اين كه حقيقت را دريافت مختار است كه نوع حركت خود در جامعه را تعيين كرده و خود بشخصه تصميم بگيرد كه در مقابل رويدادهاي زندگي چه عكس العملي نشان بدهد. مثلا يك راهب ذن ممكن است بعد از اينكه به روشن شدگي رسيد در دير باقي بماند و به تعليم رهروان ادامه دهد، ديگري ممكن است از طريق گدايي زندگي خود را بگدراند و يكي ديگر ممكن است است تبديل به يك مصلح اجتماعي شود. پس ذن ديناميك و استاتيك ندارد. عملكرد اساتيد ذن ممكن است ديناميك و يا استاتيك باشد.
به ياري خدا و به زودي بقيه مبحث را ادامه خواهيم داد. پاينده باشيد.