• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8517

• حسین
  • Platinum Boarder
  • گر به خود آیی به خدایی رسی به خودآ
بله مقصد یکی است ولی راهها مختلف است ولی اگر به راه اسلام که همان شناخت نفس باشد منجر شود کار تمام است قبلا هم خدمتتان عرض کردم مجهول است چون ناشناخته شده است برا همین است که امر به تفکر شده عرض کردم ما نمی توانیم خدا را آنچنان که هست بشناسیم چون عقل ناقص است بحث تکراری است برگردید تدبر بفرماید متوجه می شوید

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8518

• حسین
  • Platinum Boarder
استاد عزیز جواب تاپیک 8489 را جواب ندادید ممنون می شوم اگر راهنمایی بفرمایید
با سپاس

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8519

والا پیداش نمیکنم

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8520

• حسین
  • Platinum Boarder
سلام بر استاد عزیز
استاد نخواستم این سوال را بکنم ولی مجبورشدم چون دوست دارم کونگ فو را ادامه بدم الان در حال حاضر سن بنده41 سال می باشد متاسفانه در دوره ای که در اهواز بود با آن ضعفی که داشتم کونگ فو کار کار میکردم به خودم خیلی فشار آوردم ولی متوجه این قضیه نبودم که ممکن سالها بعد اثر منفی آن را ببینم الان بدن بنده به شدت ضعیف که 4 یا 5 دقیقه بیشتر نمی تونم ورزش کنم به دکتر فوق تخصص خون مراجعه کردم گفتند که تمامی ناراحتی شما از غلظت خون است که باید با فصد خون و حجامت و خوردن آب انار مداوا کنید الان دو ماه دارم دنبال میکنم و انشالله هم خوب میشم فقط از حضرتعالی چند سوال دارم اگر در این زمینه تجربه ای دارید راهنمایی بفرمایید چگونه ورزش را شروع کنم بعد از اینکه کاملا غلظت خون برطرف شد یا اینکه ورزش در رقت خون هم تاثیر دارد حقیقتا ورزش که بکنم حالم خرابتر میشه دلیلش چیه حرکاتی هست که بتونم انجام بدم سنی ندارم ولی مثل پیرمردهام چه کنم به دادم برسید هزار دکتر رفتم میگن هیچیت نیست مستاصل شدم قبلا که کونگ فو کار میکردم حالم خوب بود مدتی که ترک میکردم حالم خراب میشد خصوصا که ناراحتی زخم معده هم دارم خلاصه هر تجربه ای دارید دریغ نفرمایدد ممنون می شوم
با تشکر

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8521

• pedram
  • Platinum Boarder
جناب حسین نگفتید چرا فرمان قتل یارومه زمان خود منصور حلاج را دادید؟ولی الان تا حدودی از عرفان ایشان تبعیت میکنید.(منظورم حوزه و دانشمندان اهل تسنن هستند)ایا ممکن است زمانی برسر که فرمان قتل عرفای توا را بدهید؟

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8523

• حسین
  • Platinum Boarder
منصور حلاج که به دار زده و امام میفرمایند همچو منصور خریدار سر دار شدم فقط در این اندازه میدانم که منصور داد میزد انا الله آنهایی که فهم عرفانی نداشتند فکر میکردند داره کفر میگه ولی در حقیقت داشت به این اشاره میکرد که وقتی شخص این قدر بالا میره که همه چیز را به وضوح میبینه همه چیز را خدا میبینه که در اصطلاح همان وحدت وجود شما بهتره آیت ا.. بهجت هم یک فرمایش درباره اهلبیت دارند خالی از لطف نیست آن را خدمتتان عرض کنم درباره شان و منزلت اهلبیت میفرماید لافرق بینک و بینهم الا انهم عبادک یعنی فرقی بین خدا و اهلبیت نیست مگر اینکه آنها بندگان تو هستند اینها مباحث عرفانی درکش برای ما و شما سخت است به همینجا بسنده بفرمایید
بدرود
The following user(s) said Thank You: حامدعدالتي
Time to create page: 0.33 seconds