• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10802

• آريا
  • Platinum Boarder
  • ازاد زندگي كن ، سربلند بمير
كامنت 10799
پدرام گرامي درود برشما.
بنده در تهران كسي را ملاقات كردم كه البته در حال حاضرفوت كرده اند. ايشان مدعي بودند كه فلسفه توا اصلا از ايشان بوده است. بقول استاد جليل زاده آب كه سربالا بره قورباغه ابو عطا مي خونه. لساني درحد اين حرفها نيست.اينها اگر تمامشان جمع بشوند نمي توانند يك كاتا يا فرم اصولي ابداع كنند. شايد خب رنداشته باشيد.در دوره اي دهقانيان 11 خط قهوه اي را به قولي ابداع كرد و ادعا نمود كه من اينها را از پروفسورگرفته ام.مدارك آن هم موجود است. البته نزد كساني است كه شاگرد ايشان بوده اند در شهر ري. اما همانها به من مي گفتند به هيچ وجه ما اين داستان را باور نمي كنيم. اينها فرمهاي ووشو است. دوست من شاگردان اين فرد مي دانند حقيقت چيست. اما مسئله اين است كه بازا ركلاشي اينقدر داغ شده، شخص فكر مي كند من پيش اين نباشم يا نزد كس ديگري بروم چه فرقي مي كند پس به زحمت عوض كردن تكنيك نمي ارزد بنابراين نزدش مي مانند. مگر يادتان نيست همين ميلاد چه گفت. وي كه اعتراف كرد كه دهقايان هرگز شاگرد استاد نبوده.شما اگر به استاد خودت اعتقاد داشته باشي حاضري در مقابل هر مبلغ كه بهت بدهند ولو براي نفوذ در دل دشمن او را بي ابرو كني ؟ پس اينها خودشان مي دانند داستان چيست. منتهي اكثرا گير افتاده اند. بايد به لساني گفت مسك آن است كه ببويد نه آنكه عطار گويد.بنده كونگ فو كراپ ايشان را هم ديده ام. اگر اين فرد در ادعاي خود صادق بود پس آن تكنيكهاي مسخره چيست كه ابداع كرده. لااقل همانها را درست بكند ساختن وتكميل كردن تكنيكهاي توا پيشكش. پاينده باشيد توآ
گنگ خواب ديده

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10803

• آريا
  • Platinum Boarder
كامنت 10800
استاد گرامي درود برشما
كاملا درست مي فرماييد. از اين قورباغه ها بسيار در راهند. من يك كفاش را درتهران ملاقات كردم كه ادعا داشت يارومه به او يك نوع سامسامايه جديد ياد داده كه به هيچكس نداده. خلاصه اينطوريه ديگه. وقتي اينهمه بنيانگذار تو اين مملكت است. بنده خدا يارومه چرا بايد برگرده. پاينده باشيد .توآ
گنگ خواب ديده
Last Edit: 9 years, 4 months ago by آريا . Reason: اصلاح لغت

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10804

• آريا
  • Platinum Boarder
حقيقت وجود انرژي كيهاني و ارتباط آن با محور ها و تكنيكهاي كونگ فوتوآ

( قسمت اوّل )

با نام يگانه هستي بخش
استاد جليل زاده عزيز و استاد عصار گرامي و همراهان شايسته ،درود بر شما.
بنده با اجازه اساتيد گرامي مي خواهم بحث جديدي را آغاز كنم كه به نظر خودم بسيارجذاب است. حال در نظر شما دوستان مقبول افتد يا نه ، نمي دانم. بهرحال هدف من خدمت است.
اما قبل از اينكه اين بحث را شروع كنيم توجه دوستان عزيز را به اين نكته جلب مي كنم.
در كشور ما قانون كپي رايت وجود ندارد. لذا ممكن است كه خيلي ها از روي اين مطالب كپي كرده و به نام خود دراينترنت منتشر سازندو لذا لازم مي دانم همينجا اعلام كنم كه كليه مطالب حاصل تحقيقات شخصي بنده بوده و اين براي اولين باراست كه به افتخار استاد جليل زاده در اين سايت آنها را منتشرمي سازم. لذا كسي بدون كسب اجازه از استاد جليل زاده حق انتشاراين مطالب در جاي ديگري را ندارد.بنابراين خواهش مي كنم براي زحمت ديگران ارز ش قائل شويد. چون مطمئنم يكي از اين افراد بي هيچ شك و ترديدي مصطفي دهقانيان يا شاگردان وي خواهند بود.
اين بحث در باره حقيقت وجود انرژي كيهاني وارتباط آن بامحورهاي هندسي و تكنيكهاي كونگ فوتوآ مي باشد.
چند سال پيش يكي از دوستان من كه از راهدانهاي قديمي كونگ فوتوا مي باشد يك روز بطور خصوصي از من پرسيد:فلاني به ما گفته اند كه تكنيكهاي كونگ فوتوا براساس محورهاي انرژي بنا شده و اگر اين تكنيكها را اشتباه بزنيم دچار بيماري و مشكلات خواهيم شد.آيا اين مطالب صحيح است؟چون در كلاس، شاگردان من از من سوال مي پرسند و من حقيقتا خودم چون نمي دانم كه اين مطالب درست است يا خير، بهمين دليل مانده ام كه به آنها چه بگويم.
چندين جلسه بنده با اين دست گرامي صحبت كردم و در اين باره هم توضيح دادم وهم ياد داشتهايي براي ايشان آماده نمودم.
چندي قبل و به مناسبتي ياد داشتهاي گذشته را كه مرور مي كردم به اين بحث برخوردم و پيش خودم فكر كردم شايد اين مطالب به درد دوستان و همراهان عزيز بخورد، لذا اگر عمري باقي باشد سعي مي كنم چكيده اين مباحث را در چند قسمت تقديم شما دوستان كنم.
البته بايد عرض كنم اين بحث خيلي طولاني بوده و براي كسي كه علاقه اي به اين مابحث نداشته باشد خسته كننده خواهد بود.
لذا قسمت اول را خيلي فشرده تقديم شما همراهان عزيزمي كنم تا ان شاء الله سر فرصت مطالب را باز بيني كرده و يافته هاي جديد را هم در آنها دخيل كنم. اميدوارم اين بحث براي كساني كه به اين بخش از ماهيت كونگ فوتوآ علاقمند هستند مفيد فايده قرار گيرد.
پس با كسب اجازه از محضراستاد جليل زاده و استاد عصار و ديگر اساتيد و همراهان گرامي اين بحث را آغاز مي كنيم.
اما قبل از اينكه به مطالب اصلي بپردازيم لازم مي دانم يك نكته خيلي مهم را هم يادآورشوم.
نكته اين است :
بايد دانست كه فرق است بين آنچه كه ما بعنوان واقعيت مي دانيم و باور داريم با آنچه كه حقيقتا وجوددارد.
بعنوان مثال براي هزاران سال انسانها مشاهده مي كردند كه خورشيد از مشرق طلوع و در مغرب غروب مي كند.پس به اين نتيجه رسيدند كه اين واقعيت است و اين خورشيد است كه به دور زمين مي گردد.
بنابراين نجوم قديم برهمين اساس بنا شد و كار به جايي رسيد كه اگر كسي خلاف اين عقيده داشت وي را به جرم اهانت به كليسا و مذهب زنده زنده در آتش مي انداختند.
پس خيلي ازمطالب ممكن است با چيزهايي كه شما باورداريد مطابقت نداشته باشيد. بنابراين عاقلانه ترين كار اين است كه بجاي مخالفت با آن مطلب برويد تحقيق كنيد و از نظر علمي و از روشهاي صحيح در باره درست بودن يا نبودن آن به نتيجه برسيد.

باعرض پوزش از همراهان عزيز بايدعرض كنم ،متاسفانه بعضي از ماها عادت داريم تا مطلبي در باره چيزي نوشته مي شود كه ما درباره آن اطلاعي نداريم يا مخالف عقيده ماست بدون اينكه حتي درباره آن فكر كنيم بيخود و بي جهت با آن مخالفت كنيم. كه البته پر واضح است كه اين كار نيكويي نيست.
بهمين جهت هر كدام از عزيزان كه با مطالب بنده نتوانستند ارتباط برقرار كنند مي توانند در اين مورد تحقيق كنند و با هم در اين باره بحث علمي ترتيب دهيم تا به دانش دو طرف افزوده شود و ديگران هم استفاده كنند. مثل بحث ذن نشود كه هيچكدام ازهمراهان آنطوركه بايد و شايد همراهي نكردند.
من در اينجا يك گله از همراهان دانشمندي دارم كه دراين سايت عضو هستند و آن اين است كه از دانش خود ديگران را بهره مند سازيد.
اگر بنده وقت مي گذارم و مطلبي حال ناقص هم تهيه مي كنم فقط به قصد خدمت و افزودن به آگاهي دوستان است. لذا از بقيه همراهان عالي هم مقام خواهش مي كنم شما هم مقداري وقت بگذاريد و از نتيجه تجربيات خود يا دانش خود ديگران را بهره مند سازيد.
اجازه دهيدهم بياموزيم وهم بياموزانيم.اميدوارم هيچكدام از دوستان از صراحت لهجه اينجانب نرنجند. من فقط درد دل كردم. چون يقين دارم كه تعدادي از دوستان در اين باره اطلاعات نابي دارند اما منتشرنمي كنند.حال به ادامه مطلب توجه كنيد.
به نام دوست كه هر چه داريم ازاوست.
مطلب اول درباره حقيقت انرژي.
انرژي چيست ؟
اين روزها مد شده است كه همه از انرژي صحبت مي كنند. حتي در محل كار و كوچه و خيابان افراد وقتي به هم مي رسند به شوخي هم كه شده مي گويند: فلاني انرژي مثبت بده.
همينطور دراكثر كتابهاي مربوط به علوم ماوراء الطبيعه و انرژي درماني و ....؟! هم مي بينيد كه نويسندگان در باره انرژي كيهاني داد سخن داده اند.
اما واقعيت اين است كه اكثريت مردم حتي افراد با سواد جامعه اطلاع چنداني در اين باره ندارند و فقط طوطي وارهرچيزي كه در كتب مربوط به اين موضوع منتشرشده را تكرار مي كنند.
البته اين وضع فقط منحصر به كشور ما نميشود.بلكه دركشورهاي پيشرفته هم فقط عده كمي هستند كه واقعا در باره يك موضوع علمي از دانش حقيقي برخوردارند. بقيه فقط نتيجه تحقيق ديگران را تكرار مي كنند. حال براي اولين بار در باره اين موضوع ما مي خواهيم با هم صحبت كنيم و به اين نتيجه برسيم كه ايا واقعا چيزي به نام انرژي وجود دارد؟ اگر هست چه چيز است و ايا ارتباطي به تكنيكهاي كونگ فوتوا و محورهاي هندسي آن دارد يا خير؟
من قصد داشتم ابتدا اين پرسش را مطرح كنم تا دوستان در باره آن به بحث بپردازند. اما شايد عمر من كفاف ندهد و من هم دوست ندارم چيزهايي را كه در اين سالهاي طولاني به دست آورده ام را با خود به گور ببرم. لذا ابتدا بنده ضعيف دانسته هاي خودم را براي شما نقل مي كنم بعد دوستان هم مطالب خود را براي استفاده ديگران روي سايت قراردهند.
براي اينكه ما بدانيم كه انرژي وجود دارد يا خير و اگر هست چه چيزي است، لازم است كه در باره جهان هستي و حقايق موجود در آن به شناختي حداقل نسبي دست يابيم. بدون آن شناخت ما نخواهيم توانست در هيچ موردي نظر بدهيم يا حتي مطلبي را درست فرابگيريم. زيرا هميشه اين امكان دارد مطلبي كه ما فكر مي كنيم حقيقت است كاملاً اشتباه يا برعكس باشد.( مثل گردش ظاهري خورشيد به دور زمين كه قبلا نقل شد ).
حال سؤال اول اين است :
ما درباره جهان هستي چه مي دانيم؟ و ايا مطمئن هستيم كه دانسته هاي ما درست است يا خير؟
ايا چيزهايي كه دانشمندان به ما در باره ساختارهستي گفته اند درست است يا غلط؟ اگر درست است چگونه ثابت مي شود و اگر غلط است چگونه آن را ثابت كنيم؟
مثلا ، آيا اينكه گفته مي شود كه نسل انسان از سابقه اي چند صد هزار ساله برخورداراست درست است يا خير؟ ايا انسان حقيقتا بر روي زمين بوجود آمده است؟ دراين صورت بهشتي كه ادم و حوا بر روي آن زندگي مي كردند كجا بود؟ آيا بر روي زمين بود يا درآسمان يا در جهاني ديگر؟ ( دوستان توجه داشته باشند كه موضوع آدم و حوا چون در قران كريم آمده لذا ما بايد بي چون و چرا آن را بپذيريم. پس بحث در باره درستي يا نادرستي اين مطلب بي معني است). آيا اينكه مي گويند آب و باد و‌اتش و خاك داراي قدرت هستند حقيقت دارد؟ آيا ورزش تاي چي يا تاي شي و چي كونگ كه به مسئله استفاده از انرژي دروني اختصاص دارد حقيقي است يا اينكه آن حركات كه جهت بيداري و كنترل نيروي چي در بدن انجام مي گيرد فريبي بيش نيست؟
خلاصه اينكه مي توان هزارها از اين پرسشها را مطرح كرد؟ اما تا ما به شناخت حقيقي نرسيم نمي توانيم در باره درستي يا نادرستي آنها نظر بدهيم.
مثلا يك معتادي كه شيشه مصرف مي كند در توهم خود موجوداتي را مي بيند وبا آنها تكلم مي كند ، اما ما آنها را دروغ مي پنداريم و اگر كسي به وجود آنها معتقد باشد وي را بيمار مي خوانيم و توصيه مي كنيم خيلي سريع خود را به روانپزشك معرفي كند. اما اگراين رويتها واقعيت داشته باشد چه؟ اينكه آن ماده مخدر با وجود كشنده بودن خودكه همه ما به ضررهاي آن آگاهيم دريچه اي از دنياي ديگر را به روي آن شخص باز كرده باشد چه؟ از كجا مي شود تشخيص داد فردي كه معتقد است دچار آسيب از طرف انرژي منفي انسانهاي ديگر يا موجودات ماورائي شده راست مي گويد يا درغ مي بافد. ايا واقعا بغيراز ما موجودات ديگري هم وجود دارند؟
آيا حقيقتا انرژي منفي و مثبت وجود دارد؟ آيا تكنيكهاي كونگ فوتوآ موجب بيداري يا اعمال كنترل روي اين انرژي ها مي شود؟
ايا حقيقتا ممكن است كه استاد يارومه ميرزايي اين انرژي ها را شناخته باشد و تمام تكنيكها را در مسيرهاي مخفي تابشي طراحي كرده باشد به نحوي كه ما با اجراي آن تكنيكها به چيزي دست يابيم كه نه مي توانيم با چشمان خود آن را ببينيم و نه حسشان كنيم. بلكه در ادامه كونگ فوتوا و در مسير قهوه اي و مشكي بود كه مي توانستيم با ماهيت آنها اشنا شويم؟ ايا اين مطالب حقيقت دارند؟ در اينصورت تمام هنرهاي رزمي مي توانند مدعي شوند كه ما هم اين حركات را انجام مي دهيم.پس ما هم بر اساس انرژي دروني حركت مي كنيم.
در ووشو و هنرهاي رزمي چيني و از جمله در كونگ فوتوا ما با دايره يين و يانگ اشنا هستيم. دايره اي كه از وسط نصف شده به دو رنگ سياه و سفيد.و درهرقسمت لكه اي از قسمت ديگر وجود دارد. در سفيدي سياهي است و در سياهي سفيدي.
اين دايره معرف انرژي مثبت ومنفي يا سخت و نرم است.
رنگ سفيد نشانه سختي و رنگ سياه نشان دهنده نرمي است.
حتي نوع سلام و احترام گذاشتن در ووشو هم كه دست چپ به صورت بازو روي مشت راست قرار ميگيرد بيان اين نكته است كه : نرم بر سخت غلبه مي كند. به راستي فلسفه نرم و سخت در كونگ فو به چه معناست؟
ما براي پاسخ دادن به اين سوالات بايد خيلي به عقب برگرديم. به داستان پيدايش جهان.
دانشمندان مادي گرا اعتقاد دارند كه دنياي ما يك ساختار كاملا مادي دارد به هيچ وجه اعتقادي به ماوراء الطبيعه ندارند. يعني در پديده هاي اين عالم هيچ چيز عجيبي نمي بينند كه نتوانند به كمك علم آن را توجيه وتفسير كنند. آنها معتقدند كه اب يك تركيب شيميايي است و هيچ چيز عجيبي در آن ديده نمي شود. اما يك دانمشند ژاپني ثابت مي كند كه آب حتي به كلمات حساس بوده و بر اساس اينكه چه كلمه اي به وي گفته مي شود يا روي ظرف محتوي آن نوشته مي شود بلورهاي منجمد شده به شكلهاي زشت يا زيبا تبديل مي شوند.( البته اين موضوع هزاران سال است كه در كشور ما حداقل تا جايي كه بنده خبردارم درميان عوام مردم هم شناخته شده بود. از قديم الايام دعاهاي شفا بخش را روي كاغذ نوشته درون آب تميز انداخته و به بيمار مي دهند تا بنوشد شايد به خواست پروردگار شفا يابد.پشت سر مسافر آب پاشيده مي شود ا ان شاء الله به سلامتي از سفر برگردد. از اين دست مسائل ما در فرهنگ خود زياد داريم).
متاسفانه دانش جديد بحدي باعث غرور دانشمندان شده كه تمام اينها را خرافات مي دانند. درحالي كه اينگونه نيست. حتي اعداد و حروف هم زنده و داراي قدرتند. اينكه ما نتوانيم با چشم خود چيزي را نبينيم دليل برعدم وجود آن نيست.
خداوند متعال در قران كريم و در سوره الرحمن مي فرمايد: ستاره و درخت براي خدا سجده مي كنند.
چگونه ممكن است ستاره و درخت كه ما آنها را جزو جمادات و گياهان به حساب مي آوريم زنده بوده و براي خداوند متعال سجده كنند؟
سجده كردن عملي است كه خاص موجود زنده ي داراي روح و شعور است.سنگ چگونه مي تواند سجده كند؟
من اگرزنده باشم از قسمت دوم به بعد اين بحث را به صورت مفصل پي مي گيرم. تا اينجا خواستم ذهن شما با مطلب انس بگيرد.و اما تا اينجا نتيجه اين شدكه :
بله دوستان، تمام اجراي اين عالم زنده هستند و انرژي هم وجود دارد و حقيقت اين است كه تمام تكنيكهاي كونگ فوتوا با وجود اينكه ظاهرا حركات دست و پا هستند اما همانطور كه يارومه در سخنراني خود هم اشاره مي كند براي فعال كردن انرژي طراحي شده و در مسير هاي مخفي و زاويه هاي تابشي طراحي شده اند.اين را به ياري خدا در مباحث بعدي ثابت خواهيم كرد
فعلاشما اين بحث را تا به اينجا داشته باشيد ونظرات خودتان را هم بنويسيد.
اين بنده حقير اگر زنده باشم از روز يكشنبه در خدمت شما خواهم بود. اگر هم قسمت نشد حداقل موضوع جالبي را مطرح كردم كه شما وادارشو.يد به دنبال آن برويد. باور كنيد ارزشش را دارد.
پس تا يكشنبه هفته بعد خداحافظ و نگهدار شما باشد.
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: حامدعدالتي, اکبر, اصغر خاوری

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10805

باسلام و تشکر فراوان از جناب آریا. مطالبتان بسیار عالی است. به خصوص این بحث جدید. «وجود انرژي كيهاني وارتباط آن بامحورهاي هندسي و تكنيكهاي كونگ فوتوآ» از مطالبی بود که قبلا به آن برخورده بودم اما فکر می کردم بی پایه و اساس است.(بدون هیچ دلیلی صرفا بطور پیش فرض ذهنی) خوشحال می شوم که مطلب را تا به انتها ادامه دهید و انشاءالله سوالات بجا یا نابجای همراهان مانع از تکمیل بحث نشود. توآ
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Assar, اکبر

اجرای تکنیک به سمت مشخصی؟ 9 years, 4 months ago #10806

• اصغر خاوری
  • Fresh Boarder
  • یک درد ویکی درمان پسندد
با سلام و احترامات فراوان به استاد بزرگ آقای جلیل زاده وسایر اساتید وهمراهان گرامی امیدوارم دارای صحت وسلامت باشید.
یک سوال داشتم که احتراما مینگارم:
آیا تکنیکهای کانگفو را باید رو به سمت مشخصی مانند شمال جنوب شرق وغرب باید اجرانمود یا اینکه کدام سمت مشخصی ندارد. و ایا اینکه اگر به سمت مشخصی اگر انجام داده نشود خاصیت موجی آن ازبین خواهد رفت و اثرات ان روی بدن تغییرات خاصی را بوجود میآرورد؟ درزمانهایی که این حقیر درباشگاه عمار واقع تجریش تهران تحت نظر استاد مهندس مجید گازرانی تمرین میکردم انجاا میگفت که تکنیک اگر روبه قبله کارشود بهتر است و اگر هم نشود عیبی ندارد خواستم اینرو بدانم متشکرم
The following user(s) said Thank You: آريا

باسخ‌به: اجرای تکنیک به سمت مشخصی؟ 9 years, 4 months ago #10808

جناب خاوری اجرای فنون و محورها رو به قبله چیز تازه ای است که می شنویم . تا جایی که من می دانم محورها طوری طراحی شده اند که اجرای هر مومای را باید رو به شمال آغاز کرد و یکی از ساده ترین دلایل آن بویژه در خطوط بالای کونگ فو توآ ، تعداد زیاد تکنیک ها و پیچیده بودن ترکیبها و جابجایی در جهت های مختلف است که در صورت رو به شمال آغاز شود ، می توان بهتر جهت یابی کرد . زاویه های متفاوت و دلیل عوض کردن جهت ها یک مبحث دیگر است . توآ
تا در طلب گوهر کانی کانی
تا در هوس لقمه ی نانی نانی
این نکته ی رمز اگر بدانی دانی
هر چیزی که در جستن آنی آنی
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Assar, حامدعدالتي
Time to create page: 0.47 seconds