• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10794

• آريا
  • Platinum Boarder
  • ازاد زندگي كن ، سربلند بمير
استاد عزيز درود بر شما
بنده انجام وظيفه كردم. انسان با اميد زنده است. اميدورام روزي برسد كه همگان از حقيقت آگاه شوند و دست خيانتكاران رو شود. شبتان به خيرو خوشي . پاينده باشيد.
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: Assar, اکبر, anattawa

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10795

• pedram
  • Platinum Boarder
جناب اریا سپاسگزارم.واقعا عالی بود.تبریک میگویم.
The following user(s) said Thank You: Assar, آريا , حامدعدالتي, اکبر, پویا اقتداریان

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10797

• آريا
  • Platinum Boarder
كامنت 10795
پدرام گرامي درود برشما
من از شما تشكر مي كنم.شما و استاد جليل زاده عزيزو استاد عصار وهمه همراهان و بخصوص همراه گرامي جناب اناتوا و اقاي آتشگير و همراه مهدي نسبت به حقير همواره لطف داشته ايد. شماها اكثرا جوان هستيد واز سواد بالايي برخورداريد و بيان شيرين تري نيزداريد. من از همه همراهان دعوت مي كنم كه بيايند و درباره اين معضلات قلم بزنند.حتي اگر مي شود هر كس يك وبلاگ شخصي داير كرده و طرفداران اينها را به مناظره دعوت كرده و به چالش بكشد. صدمه اي كه اين افراد به كونگ فوتوآ مي زنند در اينده بيشتر و بهتر معلوم خواهد شد. وظيفه بنده و شما اين است كه از اين هنر دفاع كنيم. واقعا اگر روزي يارومه به صحنه بازگردد پاسخ اينها چه خواهد بود؟ و اگر از ما هم بپرسند شما كه معتقد به توا بوديد براي حفظ آن چه كرده ايد، پاسخ ما چه خواهد بود. كونگ فوتوآ تنها ورزش رزمي ايراني است كه حتي در بين مردم كشورهاي مختلف اينقدر مورد استقبال قرار گرفته است.پس نبايد گذاشت اقدامات جمعي منفعت طلب چهره يارومه را بين علاقمندان خارجي خدشه دار كند. دهقانيان در تبليغات خود عنوان كرده و شاگردش هم در همينجا تصوير آن را به نمايش گذاشت كه : اولين كونگ فوكار ايراني. شما حساب كنيد واقعا اين فرد در باره قوه درك ديگران چگونه مي اديشد؟ اگر او اولين كونگ فوكار ايراني است ، پس خودش از چه كسي فراگرفته است؟پس تكليف هزاران نفر يكه قبل از او كار كرده اند و راهداناني كه قبل از او به مقام استادي رسيده اند چه مي شود؟ بي شرمي تا چه حد؟آن هم در دوران انفجار اطلاعات.هم اكنون هر كودكي كه بتواند از كامپيوتر استفاده كند و در اينترنت جستجو كند با انبوهي از مطالب در باره كونگ فوتوآ مواجهه مي شود و دهها تصوير از يارومه را مي بيند كه همه راهدانان در ان تصاويرحضور دارند الا دهقانيان. من واقعا نمي دانم طرفداران او چگونه اين دروغها را مي پذيرند؟ بهر حال اميدوارم روزي برسد كه اين خود فروخته ها چنان در پيشگاه ملت بزرگ و با عظمت ايران رسوا شوند كه ديگر كسي جرات نكند دست به چنين اعمال زشتي بزند و با آبروي ايران و ايراني بازي كند.شما فكر كن اگر يك نفر در خارج اين تبليغات دهقانيان را ببيند و سپس مطالب سايت استاد جليل زاده را مطالعه كند در باره ايرانيان چگونه خواهد انديشيد.يارومه زنده است و اينها ادعاي شال بندسرخي و جانشيني مي كنند.بعد از ايشان چه ادعايي خواهند كرد؟ لابد سلامي خواهد گفت من به ايشان ياد دادم. ديگران هم مشابه وي ادعاهايي پوچ و بي اساس را مطرح خواهند كرد. بياييد نگذاريم چنين اتفاقي روي دهد.
پاينده باشيد. توآ
گنگ خواب ديده

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10799

• pedram
  • Platinum Boarder
با درود بر استاد و همراهان

جناب اریا خدمتتان عرض کنم که در مورد صحبت اخرتان واقعا همچین چیزی هست.اقای جواد لسانی خود را نفر دوم کونگ فو توا معرفی کرده و گفته که با کمک او تکنیکها به تکامل و عرصه رسیده.
دهقانیان از قافله عقب مونده.
The following user(s) said Thank You: آريا , حامدعدالتي

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10800

هردم از این باغ بری می رسد.
آب که سر بالا بره قورباغه ابوعطا می خونه !!!
این هم حکایت باصطلاح ستوان پرفسور ماست.
The following user(s) said Thank You: Farshid Javdan, آريا , اکبر, پویا اقتداریان, pedram

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10801

• آريا
  • Platinum Boarder
كامنت 10798
با درود خدمت استاد جليل زاده گرامي و جناب عصار عزيز و شما دوست فكور و متفكر خودم آناتواي عزيز تراز جان و بقيه همراهان گرام.
آناتواي عزيز اين متن در اختيار استاد جليل زاده گرامي است و ايشان در باره آن صاحب اختيارند.بنابراين با كسسب اجازه از استاد،هرطور كه فكر مي كنيد بهتر مي شود بدون فوت وقت نسبت به اصلاح آن اقدام كرده و يا نكاتي را كه لاز مي دانيد بيان فرماييد تا اصلاح كنيم. سپس هر كجا كه لازم است در دفاع از انديشه يارومه ازآن استفاده شود.
در باره كون كفو توان سوالتان ناقص مانده. لذا سوال را تكميل كنيد من در خدمتم. پاينده باشيد توآ
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Assar, حامدعدالتي, اکبر, anattawa
Time to create page: 0.38 seconds