• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10788

با درود و سلام ،
جناب آریا در پاسخ پرسش شما باید خدمتتان عرض کنم که خود آقای حیدری (رئیس فدراسیون کونگ فو) از شاگردان دهقانیان می باشند !!!!!
The following user(s) said Thank You: Assar, آريا , اکبر

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10789

• آريا
  • Platinum Boarder
  • ازاد زندگي كن ، سربلند بمير
[b]مطلبي در باره كونگ فوتوآي سنتي و بقيه سبكهاي من در آوردي
( بخش سوّم )
كونگ فوتواي سنتي
داستان يك خيانت بزرگ
بنام يگانه هستي بخش
با درود براستاد جليل زاده عزيزو استادعصارو ديگر همراهان
با نام وياد خداوند بزرگ آغازمي كنيم بخش سوم از افشاگري در باره سبكهاي من در آوردي و اين قسمت را اختصاص داده ايم به شرح يك خيانت بزرگ به نام « كونگ فوتواي سنتي»
در دو بخش گذشته بطور فشرده در باره معضلي بنام ( مصطفي دهقانيان) صحبت كرده و توضيح داديم كه وي يك شخص فريبكاري است كه به مرحله راهداني نيز در كونگ فوتوا نرسيده است.
حال در اين قسمت مي خواهيم در باره كونگ فو تواي سنتي كه وي ادعا مي كند بنيان گذار آن است بحث كنيم. اما قبل از آن لازم مي دانم مطلبي را يادآور شوم.
هموطن،دراينجا بحث برسر دهقانيان يا سلامي و يا ديگران نيست. بلكه موضوع بسيا رمهمتر از اينهاست و در خلال بحث شما خود اين مطلب را در خواهيد يافت. اما من در اينجا خيلي كوتاه عر ض مي كنم كه ، وقتي فردي در يك فعاليت ورزشي شركت مي كند بايد از اصالت و حققيت آن رشته مطلع شود. بعنوان مثال، ممكن است يك شخصي سالها در يك سبكي كه فكرمي كند كاراته است كاربكند و بعد متوجه شود كه اين سبك هيچ ارتباطي به كاراته ندارد و مداركي كه به وي داده شده فاقد ارزش است. حال اگر كسي اين شخص را ازهمان ابتدا آگاه بكند ايا به وي خدمت نكرده است؟ مسلما چرا. پس بدانيد كه هدف بنده هم همين است.وگرنه من در اين نوشتار هيچ نفع شخصي را دنبال نمي كنم.بلكه حاصل‌سالها فعاليت خود را به رايگان در اختيار شما مي گذارم. اما در نهايت تصميم با شماست و اين شما هستيد كه انتخاب مي كنيد. بقول معروف : من هر آنچه شرط بلاغ است با تو گفتم. حال شما يا پند مي گيريد يا اين نوشته شما را برآشفته خواهد كرد.
پس بدانيد كه در اينجا كسي مشكل شخصي با اين اقايان ندارد. بلكه مي خواهيم اثبات كنيم كه تمام اينهايي كه مدعي ابداع سبك شده اند بطور كل دروغگو و كذاب بوده و حاصل فعاليت شما در اين سبكها نه تنها هيچ نفعي براي شما بهمراه نخواهد داشت، بلكه در گاهي از اوقات ممكن است موجب اسيب ديدگي شما نيزبشود. مضاف براينكه اگر هيچ اسيبي هم نبينيد سالها وقت خود را در سبكي تلف كرده ايد كه هيچ بار علمي و ورزشي هم ندارد.
من دربخش چهارم بطوركلي به سبك هاي ابداعي خواهم پرداخت و اين بخش را فقط به كونگ فوتوا ي سنتي اختصاص داده ام.زيرا اين موضوع از اهميت بيشتري برخوردار است.
من در اين بحث همچون مباحث ديگر سعي مي كنم كه مطلب به صورت عاميانه بيان شده و همچنين فارغ از هر نوع احساساتي شدن و فقط از جنبه علمي و منطقي به بررسي اين موضوع بپردازيم.
حال مطلب خود را باطرح يك سوال آغاز مي كنم.
كونگ فوتوآي سنتي چيست؟
« كونگ فوتوآ » كه مشخص است. آن سبكي است كه توسط استاد ميرزايي درحدود چهل و اندي سال قبل بنيان گذاري شده است. اما صبر كنيد، اگر اينگونه است، پس كلمه سنتي به چه معناست؟
ما معمولاً ازاين كلمه درمقابل با نوع جديدش استفاده مي كنيم تا نشان دهيم كه نوع سنتي از اهميت بيشتر و يا اصالت بيشتري برخوردار است.
مثلا ما مي گويئم : بستني سنتي ، اش سنتي، كلوچه سنتي و ...... ؟!
حال اين پرسش مطرح مي شود كه مگرما كونگ فوتوآي نويي داشتيم كه حال سنتي آن را هم بايد داشته باشيم؟
عجب داستاني شد؟
اقاي دهقانيان مي بيني ، يك ذره نبوغ و خلاقيت نداري. آخه برادر من اين چه اسمي كه شما روي اين سبك گذاشتي؟ اگر مثلا مي خواستي نشان بدهي كه اين سبك اصيل تر است احتمالا بايد اسمش را مي گذاشتي « كونگ فو تواي اصيل ميرزايي » چون كه شما مدعي هستي كه با اين كار خواستي كونگ فوتوا را به همان صورتي كه بوده كار كني. اما اين هم كه نمي شود. چون شما قبلا نام استاد ميرز ايي را از آرمهاي اين سبك حذف كرده اي.پس مشكل دو تا شد.
خيلي دوست داشتم شما خودت بيايي توضيح بدهي كه چرا نام سنتي را روي ورزشي گذاشته اي كه تيشه به ريشه ان زده اي؟ چون هم نام بنيان گذار را از روي آن برداشته اي و هم اينكه در آن بدعت بخرج داده اي و برخلاف اساسنامه توا شال سبزو قهوه اي ومشكي به ديگران مي دهي. آه خدايا من چقدر كم حافظه شده ام. چرا مدام يادم مي رود كه شما كه اصلاًسبزهم نيستي، پس چطوريك نفركه شال بند سبز هم نبوده مي تونه به ديگران قهوه اي و مشكي بده؟
يعني اين از آن معماهايي است كه براي حل آن بايد از شرلوك هولمز يا پوآرو كمك گرفت.
خوب، بگذريم.
به ادامه مطلب توجه كنيد.
همراهان عزيز خوب دقت كنيد، يك نفر به نام مصطفي دهقانيان كه اصلا شال بند سبز كونگ فوتوا هم نبوده و سالهاست كه به ملت ايران دروغ مي گويد مي ايد و سبكي را تأسيس مي كند كه نام ان را« كونگ فوتواي سنتي»مي گذارد.
و جالب اين است كه همين جوجه راهدان شما « ميلاد عباسپور » در يك سايتي به يكي از طرفداران كونگ فوتواي 21 توپيده بود كه : شما اگر عرزه ( عرضه ) داشتيد كونگ فو توارا به همان صورت ثابق ( سابق )نگه مي داشتيد.
من با خواندن اين مطلب هم خنده ام گرفته بود و هم گريه.
خنده از اينكه يك خيانت كار به يك خيانت كار ديگر دشنام مي دهد و بايد گفت : ياللعجب. و گريه از اينكه حاصل كار يك مرد بزرگ ( استاد ميرزايي ) اينگونه مثل مال ميراثي دست يك عده بچه ناخلف دست به دست مي گردد.
با اين وجود پرسش مهم اين است كه: مگر دهقانيان ناجي كونگ فوتوا بوده و ايا به راستي اين ورزش را به همان وضع ثابق ( به قول ميلاد) حفظ كرده؟
اگر به همان وضع سابق بود كه بايد به همان شكلي كه بنيان گذار آن را رها كرده بود كار مي كردند. پس اين شالهاي رنگي برچه اساسي به شاگردان داده مي شود و چه بار علمي دارد؟
تكنيكها كه همان هفت خط است و دو خط هم سلاح سرد.پس اين پانزده خطي كه جناب جهان بان خروس بان روي سينه اش نصب كرده از كجا آمده است؟ آيا اين است همان نگه داشتن كونگ فوتوا به وضع ثابققق. اقاي ميلاد عباسپور.
اين را كه ننه صمد هم مي توانست انجام بدهد. پس شما چه كار شاقي كرده ايد؟
بگذريم، بهتراست يه كم جدي باشيم.
در اين مقاله سعي داريم با دليل ثابت كنيم كه سبك كونگ فوتواي سنتي نه تنها سبك نيست، بلكه اين كار خيانتي بزرگ به آرمانهاي راهبراين راه است. خوب حتما مي پرسيد با كدام دليل ؟
دلايل بنده اين سات :
1- كونگ فوتوا قبلا توسط راهبر يارومه ، پروفسور ابراهيم ميرزايي بنيان گذاري شده است. پس هر كس در اين زمينه ادعاي بنيان گذاري داشته باشد نه تنها دروغ مي گويد، بلكه يك كلاش است يك شارلاتان است. زيرا حاصل زحمت كس ديگري را به نام خود ثبت كرده است.
2- با اين حساب اين شخص مجرم است.زيرا مطابق قوانين كپي رايت عمل نكرده است.آخ كه من چقدر كم حافظه ام. يادم نبود كه دركشورما اين قوانين رعايت نميشود. پس اقاي دهقانيان خيالتان راحت به چپاول خود ادامه بدهيد.
3- كونگ فوتوا راهبردارد وراهبر آن هر چند كه در اينجا نيست اما همه مي دانند كه وي زنده است و به كسي هم اجازه نداده كه براي اين ورزش تصميم بگيرد.پس دهقانيان با اجازه چه كسي اين سبك را مال خود كرده است؟ نكند اوهم سريال اقاي مديري را ديده وتَوَّهُّم او را برداشته و خيال كرده همه جا واس ماس.تازه اگر هم قرار بود كسي اين ورزش را مديريت كند شاگرد ارشد واقعي استاد ميرزايي ( استاد جليل زاده) كه بيشت رمحق است تا يك خائن به نام دهقانيان. درست نمي گويم؟
4- و دليل چهارم اينكه او كه اصلا مدركي و مهارت تأييد شده اي از طرف راهبراين راه ندارد.پس چطوروبه چه حقي اقدام به اينكار كرده است؟
5- ازهمه مهمتراينكه اين فرد چون به دروغ ادعاي شال بند سبزي نموده مورد غضب راهبر قرار گرفته تا جايي كه يارومه دستور داده تا شال وي ازكمرش باز شده وبه دورگردنش پيچيده شود،در اين صورت چطورچنين شخصي مي تواند ناجي كونگ فوتوا شود؟ اين درست مثل اين است كه يك دزد ادعا كند بخاطر حفظ ابروي صاحبخانه اقدام به دزدي كرده است؟
6- اصلا چه كسي صلاحيت اين شخص را براي اين كارتأييد كرده است؟ وي استاد كه نبوده، موردغضب راهبركه بوده، تمام تكنيكهايش ايراد اساسي دارد. پس چطور چنين شخصي صلاحيت اين را دارد كه خود را ناجي كونگ فوتوا مي داند؟
7- اصلابا بودن راهبر در قيد حيات و اينكه هيچكس نمي تواند ادعاي جانشيني وي را داشته باشد وي از طرف كدام مجمع يا تشكيلات صاحب صلاحيت تأييد شده؟ مگر كونگ فوتوآ فدراسيوني است؟ كونگ فو فقط يك راهبردارد و بس.
8- ودليل مهمتراينكه چگونه و بر اساس چه قانوني مي شود سبكي را كه مال شخص ديگري است فقط با افزودن يك پيشوند يا پسوند مال خود كرد؟ من اين سوال را از رئيس فدراسيون كونگ فو دارم. پس اگر اينكار شدني است شما بايد به همه اجازه بدهيد با افزودن يك پسوند يا پيشوند به اسم توا آن را مال خود كنند. در اين صورت رئيس محترم آيا به من اجازه مي دهيد كه من هم سبكي را به نام « كونگ فوتوا آريا » ثبت كنم؟ دوستان من هم اينجا هستند. مثلا دوست من اناتوا هم مي تواند سبكي را به نام « كونگ فوتوا اناتوا » به نام خود ثبت كند؟ اهان پدرام يادم نبود. و بقيه. آخر اين چه منطق مسخره اي است، دركجاي اين دنيا اين چنين عمل مي شود كه شما عمل مي كنيد؟ ايا همه اين مسائل بخاطر پول است؟ اگر چنين است واقعا اوف براينهمه بي وجداني.
9- دليل نهم اين است كه تواي سنتي كه اصلا سبك نيست.زيرا يك سبك نبايد مشابه داشته باشد. اين درست مثل ان است كه بنده ورزش تكواندو را با افزودن يك اسم ديگر به نام خود دوباره ثبت كنم. ايا به اين عمل خلاقيت و ابداع گفته مي شود؟ ايا اصلا در دنيا چنين چيزي امكان دارد؟ اگر هست كجاست؟ شما معرفي كنيد تا ما هم بدانيم.
فهرست دلايل مي تواند طولاني تر از اين باشد. زيرا هيچ منطقي اين كار را قبول نمي كند.انجام چنين كاري خيانتي بزرگ است.زيرا راهبراين راه كه زنده است اين فرد را به رسميت نمي شناسد. پس چطور امكان دارد وي داعيه دفاع از راهبر و زنده نگه داشتن سنتهاي وي را داشته باشد. در حالي كه هم اسم راهبر را از ارمها حذف كرده است و هم اينكه شيوه اي بغير از شيوه راهبر را در پيش گرفته است.پس اين كونگ فوتوا سنتي نيست، چون اگر سنتي بود بايد به سنت راهبرعمل مي كرد. اين بيشتربه يك نوع كلاهبرداري شبيه است، يك نوع شارلاتاني است. حتي يك ابداع هم نيست، بلكه رونوشتي مسخره و ناقص از كونگ فوتواي اصيل است. آن هم به دست كسي كه كه حتي در اين ورزش صاحب اجازه هم نيست.
در زمان راهبرهر كس كه به شال سبز مي رسيد اجازه داشت تحت نظر راهبر به تعليم كونگ فوتوا مشغول شود. حال ما كه دربخشهاي‌اول و دوم ثابت كرديم كه دهقانيان اصلا شال بند سبز هم نبوده،پس با اجازه چه كسي در اين سالها به تعليم مشغول بوده؟ ايا اين كار شخص برخلاف اساسنامه كونگ فوتوا نبوده؟ اصلا چه كسي درستي كار و تكنيكهاي اين فرد را تأييد كرده است؟ راهبر، يا شاگرد ارشد راهبر؟پاسخ اين است : هيچكدام.
حال بنده از كساني كه اين سبك را كار مي كنند سوالي دارم.
شما برچه اساسي تصميم گرفتيد در اين سبك تعليم ببينيد؟ اگر آگاه نبوديد من شما را آگاه كردم. حال چه بهانه اي باقي است؟
قبلا هم عرض كردم : معمولا براي نوشيدن آب هر چقدرانسان به سرچشمه نزديك باشد آب گواراتر است.حال من از شما مي پرسم :
استاد جليل زاده كه ارشد شاگردان استاد ميرزايي و رييس فني دانشكده بوده اب زلال تري در اختيار شما مي گذارد، يا اينكه مصطفي دهقانيان كه نه تنها هيچ اطلاعي از اصول و فلسفه توآ ندارد، بلكه كسي است كه از سن 17 سالگي رو در روي راهبر ايستاده است؟
انتخاب شما نشان دهنده شعور، هوش ،مسئوليت پذيري، واعتقاد شما به كونگ فوتوا و راهبرآن است .
سخن در اين زمينه هنوزباقي است اما مطلب طولاني شد. در بخش اخر به عملكرد ديگر مدعيان خواهيم پرداخت تا سيه رو يشود هر كه در او غش باشد.
پاينده باشيد.
[/b]
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: Assar, مهدی , حامدعدالتي, pedram

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10790

• آريا
  • Platinum Boarder
كامنت 10788
استاد عزيز بنابراين بايد گفت : گل بود به سبزه هم اراسته شد.
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: Assar, anattawa

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10791

• آريا
  • Platinum Boarder
مطلبي در باره كونگ فوتوآي سنتي و بقيه سبكهاي من در آوردي
( بخش چهارم )
بررسي كلي سبكهاي من در آوردي
بنام يگانه هستي بخش
با درود براستاد جليل زاده عزيزو استادعصارو ديگر همراهان
درسه قسمت قبلي ما بيشتربه دهقانيان و كونگ فوتواي سنتي پرداخيتم. البته سخن دراين باره هنوزبسيار است اما چون ‌مطلب طولاني ميشد بقيه حرفها را مي گذاريم براي بعد.
اما قبل از اينكه مطلب خود را شروع كنيم لازم مي دانم به دو نكته اشاره كنم.
نكته اوّل :
ما دراينجافقط به سبكهايي مي پردازيم كه اصلا يك سبك نيستند،بلكه همان كونگ فوتوا با كمي تغييرات يا افزودن پسوند و پيشوندند.
بنابراين حساب كساني كه سبكهايي ابداع مي كنند كه تفاوت ساختاري با توا داشته باشد از اين بحث جداست. مثلا اگر كسي بيايد در زمينه ووشو يك سبك جديد ابداع كند به بحث ما مربوط نمي شود. هرچند كه با تحقيقي كه حقيرانجام داده ام در اين چند سال هيچ سبك واقعي در ايران ظهور نداشته است.بلكه اكثر آنها تقليدي هستند و به اصطلاح بنيان گذارانشان فقط به قصد مشهور شدن اقدام به اينكار كرده اند. اين يك حقيقت است و با دليل و منطق ميشود اين موضوع را ثابت كرد اما به بحث ما مربوط نمي شود.
مطلب دوم:
شخصي از من سؤال كرد چرا شما و دوستان شما در سايت مي گوئيد كه اينهايي كه سبك ابداع كرده اند چرا لباسهايي شبيه به كونگ فوتوا مي پوشند و يا از اسمها و اصطلاحات توا استفاده مي كنند؟ اين امر مگر چه اشكالي دارد؟ اگر اينطورباشد پس بايد تمام سبكهاي كاراته را به اين بهانه كه لباس و زبان شما شبيه بهم است منحل كرد؟
شايد اين پرسش براي شما هم پيش آمده باشد.بنابراين بنده دراينجا به آن دوست گرامي پاسخ مي دهم تا شما هم استفاده كنيد.
پاسخ اين است كه كاراته و سبكهايي مشابه آنها با كونگ فوتوا تفاوت اساسي دارد. زيرا دركاراته كه تمام تكنيكهاي آن به زبان ژاپني نامگذاري شده است هيچ فلسفه اي وجود ندارد. يعني نام يك تكنيك دقيقا هماني است كه در گفت وگوي روزانه بكار مي رود. مثلا اگر ما بگوئيم : لگد بالارونده ، آنها همين لغات را به زبان خود مي گويند. به تعدادي از اين اصطلاحات توجه كنيد
جودان ( بالای بدن ، قسمت سر و گردن)
چودان (قسمت وسط بدن، سطح میانی بدن از شانه تا کمر)
گدان ( سطح پایینی ، قسمت تحتانی)
پس اگر يك ژاپني يا يك كاراته كار مي گويد : « ماي گري »
«ماي»بمعني جلو است و« گري » هم لگد.

پس اين گري بايد با تمام لگدها همراه باشد. حال اگر به پهلو بخورد آنها لغت پهلو را به ژاپني به آن اضافه مي كنند و همينطور الي آخر.
اما در كونگ فوتوآ اينگونه نيست. زيرا اگر اينگونه بود ما به « كيوتو» بايد مي گفتيم « لگد جلو رونده».
در توا هر تكنيكي نامي دارد كه همراه با فلسفه اي است و اين نامها مخصوص اين هنر است. بنابراين اگر كس ديگري بخواهد سبكي ابداع كند نمي تواند از اين اسامي استفاده كند. چون از فلسفه آنها خبر ندارد. در ثاني، آن چه ابداع كننده اي است كه مي تواند سبك بسازد، اما از ابداع لغات و اصطلاحات براي سبك خود عاجز است؟
حال مي پردازيم به بررسي سبكهاي من درآوردي و احوالات مدعيان آنها.
دربخش اول اين نوشتارعرض كرديم كه تا زماني كه يارومه در عرصه توا حضور داشت خبري هم از سبكهاي ابداعي آقايان نبود. اما بمحض اينكه مطمئن شدند كه يارومه ديگر به صحنه باز نمي گردد پس هر كس براي خود سبكي ساخت و نام بنيان گذاررا برخود نهاد.
حال مي خواهيم بدانيم كه ايا اينكار اشتباه است يا درست و اگر اشتباه است چرا ؟ ايا ابداع سبك كار خلافي است؟ اگر اينگونه بود چرا يارومه خود سبك جديدي ابداع كرد؟
پس به ياري خدا مطلب را آغاز مي كنيم و در درجه اول به چگونگي ابداع سبك در هنرهاي رزمي مي پردازيم.
1- درتمام دنيا رسم بر اين است كه وقتي شخصي دريك سبك رزمي به درجات نهايي يا پيشرفته آن نائل شد مي تواند ابداعات خود را به صورت سبك نويني در آورده و آن را به محضر اساتيد پيشكسوت ارائه دهد تا اگر آنها ابداعات وي را تأييد كردند آن سبك به صورت قانوني فعاليت خود را آغاز كند.پس اين روند در تمام كشورها بهمين شكل اجرا مي شود و اينگونه نيست كه مثلا شخصي كه يكسال يا دوسال در يك ورزشي مثل كاراته فعاليت دارد بتواند يك سبك جديد تأسيس كند.زيرا يك سبك بايد از اصول و ساختار محكمي برخوردار باشد. اما متاسفانه دركشور ما اينگونه نيست.حال‌همانطوركه عرض‌شد روي سخن ما دراينجا با كساني است كه با تقليد ازروي كونگ فوتوا براي خود سبكهايي ابداع كرده اند. مثل : كونگ فوتوا سنتي، كونگ فوپرتوا، كونگ فو تو تاي ما، كونگ فوتوا 21 و ..... ؟!
بنيان گذاران اين سبكها اكثراً از شال بند سبزان كونگ فوهستند( بغير از دهقانيان كه حتي سبز هم ندارد).پس شرط اول را ندارند. يعني هيچكدام در ورزش پايه شان به درجه استادي نرسيده اند. بنابراين در همينجا مشخص مي شود كه از نظر قانون اجازه و صلاحيت تأسيس يك سبك جديد را ندارند. مثلا اگر اينها در ژاپن بودند هرگز به اينها اجازه داده نمي شد كه با داشتن كمربند سبز كاراته اقدام به تأسيس سبك جديدي بكنند.
2- دليل دوم اينكه مگرنبايد سبك آنها به تأييد اساتيد صاحب نام بايد برسد؟ خوب حال سوال اين است : مگرغيراز اين است كه تمام اين سبكها از كونگ فوتوا مشتق شده، حالا شما آقايان بنيان گذار پاسخ بنده را بدهيد كه ايا راهبركونگ فوتوا سبكهاي ابداعي شما را تاييد كرده است؟ چون شما بر اساس توا سبك ساخته ايد، پس بايد راهبر درستي كار شما را تاييد كند. اما اينكه نمي شود. چون لازمه تاسيس سبك در توا داشتن شال مشكي و ارائه حداقل 3000 تكنيك و تركيب و عكس العمل سازي است. حال شما به بنده بگوئيد ببينم كدام يك از شما شال مشكي را دريافت كرده و 3000 تكنيك و تركيب و عكس العمل سازي خود را بر پايه 7 مايگاه توا ارائه داده ايد؟
پاسخ اين است : هيچكدام.
پس چطور اقدام به تاسيس سبك كرده ايد و ان فدراسيون كوفتي چگونه و با چه امكاناتي درستي كار شما را تاييد كرده و به شما مجوز داده است.
مثلا شما،آقاي حيدربهرامي نژاد ، شما كه همان كونگ فوتوا را آموزش ميدهيد و چند كاتاي مسخره به نام « توتاي ما» به آن اضافه كرده ايد، چه كسي درستي كار شما را تاييد كرده است؟ مگر نه اين است كه بنيان گذار كونگ فوتوآ پروفسورابراهيم ميرزايي است و اوست كه بايد درستي كار شما را تاييد كند. شما كي و كجا به حضور ايشان رسيديد و وي شما را تاييد كرد؟
وياآقاي احمد سلامي، شما ديگرچرا؟ شما كه خود رامطيع راهبرنشان مي داديد.يادتان است زماني كه راهبر در ملارد ساكن بودند شما حتي از فروش شمشير راهبر آشفته شده بوديد و آنقدر ناراحت بوديد وآن را شرافت كونگ فو مي دانستيد.تا جايي كه راهبرمجبورشد درهمان نامه معروف « سلامي احمد» جريان را براي شما توضيح دهد.
شما سبك خود را برچه اساسي بنا نهاده ايد. ظاهرا ادعا كرده ايد كه 21 خطي كه راهبر بر سينه خود دارند را تعليم مي دهيد. اي بر .... آدم دروغگو لعنت.آقاجان مگر كونگ فوتوا 21 خط دارد؟ شما 21 خط روي سينه راهبر را با تعاليم توا چرا اشتباه گرفته ايد. توآ 18 خط تكنيكي دارد. و 3000 تكنيك و تركيب وعكس العمل سازي درمرحله شال مشكي.
حال اصلا بنا را برآن مي گذاريم كه بله شما درست گفته ايد و همان 21 خط درست است، بسم الله، شما ثابت كنيد كه در كجا و چگونه شال قهوه اي ومشكي را در يافت كرده و اسرار تمام اين 21خط را دريافتيد كه الان كيلويي به شاگردان خود شال سرخ مي دهيد؟
لابد اينهم از كرامات شماست كه يك نفر شال سبزكه شاگرد مستقيم راهبر هم نبوده به ديگران شال سرخ مي دهد و خودش مشكي ميبندد! واقعا خنده دار نيست؟
چرا تكنيكهاي هچل هفي را كه هيچ پايه و اساس منطقي ندارد به نام راهبربه خورد خلق الله مي دهيد؟ خيانت شما حتي از دهقانيان هم بدتر است. لااقل اوادعا نكرده كه 21 خط راهبر به او داده. اما شما ادعا كرديد. و بدتر از همه اينكه اگر اين خطوط مال راهبراست پس چرا شما توآ 21 را به جاي ميرزايي استايل، سلامي استايل ناميده ايد؟ اگر توا 21 ابداع شماست پس چرا نام توا را دارد و چرا به مردم نمي گويئد كه اين تكنيكها را شما ابداع كرده ايد؟ مي دانيد چرا؟ چون اگر به مردم بگوئيد كه اين تكنيكهاي مسخره را شما ابداع كرده ايد كسي ازشما نمي پذيرد. بهمين دليل نالايقي خود را پشت نام راهبرمخفي مي كنيد. و اين يعني خنجر از پشت زدن.
همه شما مثل هميد.هيچكدامتان نه ذره اي دانش و نه خلاقيت و نه هنري داريد . اگر داشتيد از توا مايه نمي گذاشتيد.
3- همه شما به راهبر وآرمانهاي او خيانت كرده ايد.حال ناراحت نمي شويد كه شاگردان شما هم با شما همين كار را بكنند؟ مگر شما راهدان نبوديد مگر سوگند راهداني را ادا نكرده ايد؟ مگر راهبر به شما نگفت كه دست در تكنيكهاي توا نبريد ؛ پس چرا به او خيانت كرديد؟ شما اگر هنر داريد و توانايي ابداع يك سبك جديد پس چرا از همان لفظ كونگ فوتوا استفاده مي كنيد و همان تكنيكها را با همان لباس و شال و اصطلاحات را بكار مي بريد؟
من تعجب مي كنم ازاينهمه بي وجداني، واقعا شما شبها چگونه سر بر بالين خود مي گذاريد.شما ازريش سفيدتان خجالت نمي كشيد؟ اگر همين فردا راهبر برگردد و بگويد من مخصوصا شما را بحال خود رها كردم ببينم با امانت من چگونه رفتارمي كنيد شما چه جوابي داريد كه به وي بدهيد؟
هيچ مي دانيد حتي از نظر شرعي هم شما مرتكب گناه شده ايد! بله تعجب نكنيد. كسي كه حاصل زحمت ديگري را بدون اينكه وي راضي باشد تصاحب كند غصب كرده و تحصيل مال نامشروع نموده.آقاي سلامي شما كه خود را شخص متشرعي مي دانيد. واقعا در مقابل خدا چه جوابي داريد كه بدهيد؟ گيرم كه دو روز خلق خدا را فريفتيد،باخالق چكارخواهيد كرد؟
بسياري ازهمراهان مي خواهند بدانند كه چرا و چه عاملي باعث مي شود تا اشخاصي مثل دهقانيان و سلامي و بهرامي نژاد و بقيه آنها دست به چنين كارهايي مي زنند؟
جواب بسيارآسان است : عطش قدرت، عشق به معروفيت، عقده هاي رواني و بالاترازهمه ميل به كسب در آمد.
اين پول لعنتي چكار كه نمي كند. اگر شماها وجدان داشتيد و مي خواستيد خدمت كنيدهمان توا را حفظ ميكرديد. نه، مي خواستيد سبك بزنيد، ايرادي ندارد اما چرا از توا مايه مي گذاريد؟ اگر از توا مايه مي گذاريد پس بايد به راهبرتواحساب پس بدهيد.آيا حساب پس داده ايد؟ اين شما و اين هم وجدان جامعه. من تعجب مي كنم از شماها كه نتوانستيد شيطان درون خودتان را رام كنيد آنوقت مي خواهيد به جوان ترها يادبدهيدكه با نفس خود بجنگند؟
شراب خورده كي منع شراب كند؟
و اما يك نكته جالب اين است كه همه شما به راهبرو توا خيانت كرده ايد و آنوقت در كلاسهايتان درس اخلاق هم مي گذاريد. اين ديگر خيلي خنده دار است نه.
4- و اما مطلب مهمتراينكه تمام تكنيهاي شما جعلي و ساختگي است. بخدا قسم در عرض چند دقيقه مي شود ساختگي بودن كارهاي شما را اثبات كرد.واقعا فكر مي كنيد با تماشاي فيلمهاي رزمي و برداشتن چند تكنيك از چند سبك مي شود ابداع كرد ؟!برادر من مگر سبك زدن به اين سادگي است.هرسبكي هزار نكته باريكتر از مو دارد. يك زماني هم يك عده خواستند با تركيب توا و تكواندو و كاراته و غيره ، رزم آوران را بسازند. نتيجه چه شد؟ مشخص شد كه همان توا است با چند كاتا از كاراته و تكواندو. خوب اين چه كاريه، همان توا را كار كنيد. چرا اينهمه خود و ديگران را به دردسرمي اندازيد؟
اما مي دانيد چيست،اين شيطان لامصب كه نمي گذارد. عشق به راهبري و شالبند سرخ و تاسيس هيئت 11 نفره جهاني كه حتي معني آن را هم نمي دانيد امثال شما را مست كرده است.
شما به يارومه بنگريد. او يك تنه چيزي ساخت كه اگر همه شما عقلهاي ناقصتان را روي هم بگذاريد نمي توانيد حتي يك محور از ان تكنيكها را باز سازي كنيد. خوب است هر از چند وقتي در خلوت خود به پيامدهاي اين بدعت هاي خطرناكي كه اغاز گر ششما بوديد بيانديشيد.
هر چند مي دانم كه اين حرفها در شما اثري ندارد اما اين مطالب را مي نويسم تا اگرهنوزهستند كساني كه فكرمي كنند در اين دكانها خبري است
بخود بيايند و بجنبند و تا ديرنشده خود را از اين منجلاب نجات بدهند.
دوست عزيزي كه مي خواهي توا كار كني پس چرا مي روي سبكي را كار مي كني كه كپي ناقص تواست؟ خوب بيا همين توا را نزد كسي كاركن كه امين راهبرو ارشد شاگردان او و وفاداربه آرمانهاي بنيان گذارآن است.
پاينده باشيد.
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Assar, حامدعدالتي, اکبر, pedram, anattawa

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10792

• آريا
  • Platinum Boarder
استاد جليل زاده عزيز و دوست داشتني
بنده را عفو كنيد. وسع ما فعلا بيشتر از اين نرسيد. ان شاء الله مطالب قابل استفاده همراهان باشد. پاينده باشيد. توآ
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: pedram, anattawa

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10793

دوست عزیزم جناب آریا دست و پنجه ات درد نکند ، امیدوارم سالهای سال با عزت و سعادت زندگی کنی .
مطمئن هستم این روزهای سیاه سپری خواهد شد و نور و روشنایی دوباره به رویت خواهد رسید .
امشب با خیال راحت به بستر خواب می روم ، امید دارم روز بیداری توام با راستی و درستی در پیش خواهد بود .
دستان مردانه و با وجدان شما را می فشارم و بر خود می بالم که همچین دوستانی دارم .
شادی و شادکامی را برایتان آرزو میکنم و به ایزد یکتا می سپارمتان.
توآ
The following user(s) said Thank You: Assar, آريا , حامدعدالتي, اکبر, pedram, anattawa
Time to create page: 0.52 seconds