• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10763

• آريا
  • Platinum Boarder
  • ازاد زندگي كن ، سربلند بمير
استاد عزيز درود برشما. سليقه شما را تحسين مي كنم. شما خودتان گليد
همراهان گرامي كساني كه جنگ هشت ساله را به ياد دارند مي دانند كه در آن زمان يك سرودي به نام ( اين پيروزي خجسته باد) خيلي گل كرده بود. من اين سرود را با مقداري تغيير تقديم مي كنم به تمام شما عزيزانم. شاد باشيد.اين سرود را با همان آهنگ بخوانيد.
از صلابت استاد و مصطفي جليل زاده
جاودانه شد از فروغ سحر پگاه ما
صبح آرزو دمیده از کرانه ها
شاخه های زندگی زده جوانه ها
این پیروزی خجسته باد این پیروزی
خجسته باد این مبارک بهار
به باغبان خجسته باد
خجسته باد این گل افشان دیار
به بلبلان خجسته باد
همیشه بادا وطن برقرار
این پیروزی خجسته باد این پیروزی
نوبهار ما از کران زمین
پر شکوفه شد شاخه امید
به کوری دیده دشمنان
شکسته شد سر اهریمنان ( دهقانيان و ويروسهاي ديگر)
صبح پیروزی مبارک باد
این ستم سوزی مبارک باد
حافظ وطن تا خدای ماست
لطف ایزدی رهگشای ماست
به رغم آن دشمن خیره سر( دهقانيان)
صبح پیروزی مبارک باد
این ستم سوزی مبارک باد
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Farshid Javdan, اکبر, pedram, anattawa

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10764

• آريا
  • Platinum Boarder
كامنت 10759
ميلاد جااااااااان . واقعا برات متاسفم. آدم بدبختي هستي.در اين سن و سال چقدردروغ گفتي . اينقدر بدبختيد كه براي به كرسي نشاندن حرفهاتون به هر چيزي متوسل مي شويد. احمق نادان تو اينقدر بدبخت و حقيري كه چطور متوجه نشدي از همون اول دستت براي همه رو شده. بخاطر همين حماقتته كه شاگرد اون شياد شدي. اگه عقل درست و حسابي داشتي كه وضعت اين نبود.بهر حال خدا بهت شفا بده آقاي ( روك و راس ) اما خودمونيم چقدر به استادت فحش دادي. فكر مي كني دهقانيان تو رو مي بخشه؟؟؟؟؟؟ منكه بعيد مي دونم. چون اون ويروس رو از خودش بهتر مي شناسم. حالا برو يه فكري براي خودت بكن كه چطور مي خواي اين گندي رو كه بالا آوردي پاك كني. زد زياد.بقول خودت ديگه زر نگو.
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, اکبر, pedram, anattawa

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10765

• آريا
  • Platinum Boarder
كامنت 10759
در ضمن. جناب مهم نيست كي هستي. كي استاد جليل زاده ادعاي جانشيني كردند؟ اگه سواد داري برو كامنتهاي قبلي منو بخون ببين سر همين موضوع چقدر به من توپيدند.من موندم تو با اين همه بي سوادي و غلط املايي چطور ميخاي كتاب بنويسي. آدم نادان.چرا نمي فهمي. اون بشر شما رو سركار گذاشته شما هم بقيه رو. جرم شما كمتر از دهقانيان نيست. تو با اين سن و سالت وقتي اينقدر گستاخانه دروغ مي گي ببن چند سال ديگه وقتي به سن استاد شارلاتانت برسي چي ميشي . ما پشت سر كه هيچي جلوي استاد كلاشت همين حرفها رو مي زنيم. چون به درستي گفته هاي خودمون يقين داريم. اگر استاد تو مرده بياد در يك فضاي ازاد و دوربينها فيلمبرداري كنند و همه ببينند اونوقت ببين من چطوري همتون رو يكجا مي فرستم به همون جهنمي كه از اون اومديد. لياقت تو و امثال تو همون دهقانيانه.
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, anattawa

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10766

• اکبر
  • Fresh Boarder
با سلام و وقت بخیر خدمت استاد جلیل زاده و استادعصاروآریای گرامی.
واقعا ممنونم که با درایت وهوشمندی دست چنین افراد دروغگو و ریاکاررو تو سایت باز کردید تا همگان متوجه این قضیه شوند. به همین جهت تبریک عرض میکنم به همه اعضای کانون پرورشی تن وروان. و خیلی متاسفم برای چنین افرادی که خود را مرید افراد پاک می دانند و حتی در کامنتشون عکس شهید میگذارند و برعکس شهید عمل میکنند. آرزو میکنم که که این سنتی ها روزی به خودشان بیایند و توای اصیل و راستین را که برگرفته از نبوغ مرد بزرگ ایران زمین پروفسور ابراهیم میرزایی هست را آموزش ببیند.

نیکوان رفتند وسنت ها بماند وز لئیمان ظلم و لعنت ها بماند.
هر کسی بنهاد ناخوش سنتی سوی او نفرین رود هرساعتی.
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Assar, آريا , anattawa

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10767

• pedram
  • Platinum Boarder
دهقانیان اخه چرا؟تو در هر شغل دیگه ای بودی همین قدر که برای دروغ گوییت تلاش کردی تلاش میکردی الان وضع بهتری داشتی.واقعا چی فکر کردی.
من تو را همان موقع که تو رستاخیز گوهردشت در باشگاه پاکان که برای برادرت بود باید میشناختم.همان موقع که در اولین دوره شورای شهر کرج از کسی حمایت کردی که باعث تخریب باغات جهانشهر شد.
همان موقع که من را تشویق به فراگیری توا نزد خود کردی ولی تا تلفن باشگاه زنگ میخورد و برادرت گوشی را به تو میداد بعد از چند ثانیه لباس جوانیتو(لباس کابوی ها) میپوشیدی و ......

استاد بگذریم.
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Assar, آريا

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10768

• Assar
  • Administrator
با درود،
همانطور که در پیش گفته شده، همه بر میگردد به کسی که از افرادی مثل دهقانیان با وجود پیشنه وی حمایت میکند حیدری (مدیر فدراسیون) ، حیدری شاگرد چه کی بوده؟، نه اینجانب و نه شما همراهان نمیتوانیم در راحتی خود راهی را پیش ببریم، من نوعی چه نیازی دارم که ادامه بدهم؟، برای شما همراهان میگویم یک راه و هدف، و ان هم آگاهی همراه ، برای من نوعی آسایش برابر نا توانی است، حالا من نوعی میشود استاد جلیل زاده، میشود شما و غیره، چه اهمیتی میتواند داشته باشد که عده ای بی هدف مشت خود را بسوی ما به هر سویی پرت میکنند آخر چه، تسلیم و رسوا خواهند شد، دهقانیان همیشه کسان دیگر را برای دفاع از عملکرد خود جلو انداخته، امروز میلاد است فردا حیدری عضو سایت و فردا؟

اگر میدانید و مدارک ان است بگویید، زمینه فراهم است پس درنگ از چیست؟
دگر مرد رهي ميان خون بايد رفت
از پاي فتاده سرنگون بايد رفت
تو پاي به ره بنه دگر هيچ مپرس
خود راه بگويدت كه چون بايد رفت
Last Edit: 9 years, 4 months ago by Assar.
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, آريا , anattawa
Time to create page: 0.35 seconds