• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10756

• pedram
  • Platinum Boarder
خجالت بکش سالوس کاسه لیس
حالا که دستت رو شده بازم داری دروغ میگی.

اینها را از کی یاد گرفتی.
از ان شیاد.

بسه.حیا کن .

استاد به خاطر ما هم که شده این شیادان را بلوکه کنید.
The following user(s) said Thank You: آريا

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10757

انجام شد ، هر دو را بلوک کردم گرچه هر دو یک نفر بود
پدرام جان حالا حق رو به آریا می دهید ؟
Last Edit: 9 years, 4 months ago by Mostafa Jalilzadeh.
The following user(s) said Thank You: آريا , حامدعدالتي, pedram, anattawa

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10758

• pedram
  • Platinum Boarder
بله استاد.من معذرت میخواهم
نباید با اینها ملایمت به خرج داد.
جناب اریا حق داشتند.

متاسفانه جهل در بین جامعه زیادتر از تصور من است.حتی با این همه وسایل ارتباط جمعی.

نمیدانم چی بگم.

پاینده باشید.
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, آريا , حامدعدالتي, اکبر

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10759

فکر میکنید کی هستید اره هر دوتاش منم با دو اسم امدم از شما حرف بکشم اگه شما جانشین یارومه هستید میموندید تو ایران فقط شما بلد هستید تو دنیای مجازی پشت سیستم لاف بزنید شما وتمامی اعضای این کانون به هیچ عنوان حق ندارید پشت سر استاد مصطفی دهقانیان حرف بزنید ما انقدر تو ایران شاخ داریم به اندازش گاو نداریم خیلی سخته به حرفای کسی گوش بدی که دوست داری با پشته دست بکوبی تو دهنش

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10761

• آريا
  • Platinum Boarder
  • ازاد زندگي كن ، سربلند بمير
استاد جليل زاده گرامي و استاد عصار و بقيه همراهان و پدرام عزيز درودو تبريك برشما
من به خود مي بالم كه در كنار استاد باهوش و دانشمندي چون شما استاد جليل زاده بزرگ و همچنين دانشمند گرامي جناب عصار و بقيه همراهان عزيز قرار داشته و سهم هر چند كوچكي در اين مبارزه ايفا مي كنم.
استاد عزيزم خسته نباشيد و من معتقدم بايد اين پيروزي را جشن گرفت. زيرا رو كردن دسن اين دروغگوها و فريبكاران واقعا جشن گرفتن هم دارد. زيرا اين سايت روزانه توسط صدها نفر بازديد مي شود و حال با مدركي مستند كلاشي و شيادي دهقانيان و شاگردانش به ديگران ثابت مي شود.
همانگونه كه استاد عصار هم فرمودند دروغگويي راه و رسم اينهاست كه آن را بخوبي به شاگردان خود هم ياد مي دهند. واقعا يك نفر تا چه حدي مي تواند احمق يا نادان باشد كه باز با ديدن اين مدارك بخواهد از ويروسي بنام دهقانيان يا سلامي يا هر ..... !؟ ديگر حمايت كند.
اينها كه به يك ورزش رحم نمي كنند واقعا اگر در اين جامعه به مقامي برسند چكارخواهند كرد؟
اگر دهقانيان با يك چنين مدرك قلابي توانسته افراد يمثل عباسپور را فريب دهد پس به حال اين جماعت هم بايد گريست هم خنديد. بايد گريست كه چرا يك عده از هموطنان ما اينقدر ساده و زود باورند كه مدارك معتبرو عكسهاي متعدد استاد بزرگ مصطفي جليل زاده را مي بينند و همگان اذعان دارند كه ايشان شاگرد ارشد استاد يارومه و رئيس فني دانشكده بوده و باز به چنين روباه فريبكار يمثل دهقانيان يا مانند وي رو مي آورند.و بايد خنديد و خدا رو شكر كرد كه دشمنان يارومه و استاد جليل زاده را از بين احمقها قرار داده است.
در اينجا سخني هم دارم با ميلاد عباسپور و بقيه ميلادها
شما هر چه كه باشيد باز هموطن ما هستيد و من يا استاد جليل زاده يا هيچيك از همراهان راضي به خوار شدن شما در نزد بقيه هم ميهنان نيستيم. ولي چكنم كه لجبازي شماها باعث رسوايي خودتان مي شود.من و استاد جليل زاده و استاد عصار ازهمان ابتدا مي دانستيم كه اين دو يك نفرند. اما طبع و منش والاي استاد مانع از اين بود كه اينها را رسوا كند. اما اصرار خودشان باعث شد. الان هم معلوم نيست اين عكس كدام آدم بدبختي است كه عباسپور بجاي علي حيدري قرار داده.اما دوستان من اين چند كلمه حرف منطقي را با شما مي زنم و شما را به ايزد يكتا ميسپارم.
جوانان و همراهان عزيزي كه مايليد توآ فرا بگيريد.مگرغيراز اين است كه براي نوشيدن اب انسان هر چه به سرچشمه نزديكتر باشد آب گواراتر خواهد بود. پس شما را چه شده است؟ الان و همينجا مردي قرار دارد كه همگان او را به امانت داري ميشناسند و به وجود او مي بالند.و شما از چه كسي مي توانيد توآ را آموزش ببينيد كه از استاد جليل زاده به راهبر نزديكتر و در حفظ امانت استادش وفادار تر باشد.
واقعا اگر كسي ريگ به كفش نداشته باشد ديگر چه بهانه اي دارد براي اينكه بخواهد به ويروسهايي مثل دهقانيان متوسل شود.
يارومه ميرزايي آنقدر به استاد جليل زاده اعتقاد داشتند كه ايشان را در سن جواني مسئول فني دانشكده قرار دادند. ايا اين مقام كمي است. اي دهقانيان بيچاره كه براي خودت لقب و مقام مي تراشي. بيا و مقام واقعي را بشناس. راهبر بايد در اين راه مشخص كند چه كسي لياقت چه مقامي را دارد. حال تو به خودت لقب جهان بان و خروس بان بده. ايا با حلوا حلوا گفتن دهان شيرين مي شود. ايا با بستن شال مشكي تو واقعا جهان بان مي شوي؟
من ارزو مي كنم استادجليل زاده و همينطور استاد عصار گرامي ساليان سال در كمال سلامتي باشند و خداوند متعال سايه پر بركت ايشان را بر سر خانواده و همراهان عزيز مستدام بدارد. آمين . بازهم اين پيروزي را در درجه اول به يارومه بزرگ تبريك مي گويم كه مظلوم واقعي ايشان است كه در نبودش هر .... به خود اجازه مي دهد از نام و تصويرايشان سوء استفاده كند.و در درجه دوم به استاد جليل زاده بزرگ و استاد عصار گرامي و بقيه همراهان. پاينده باشيد توآ.
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, حامدعدالتي, اکبر, pedram, anattawa

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10762

Untitled-28.jpg
The following user(s) said Thank You: Farshid Javdan, آريا , حامدعدالتي, اکبر, pedram, anattawa
Time to create page: 0.37 seconds