• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

TOPIC: گفتگوی همراهان

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10745

• آريا
  • Platinum Boarder
  • ازاد زندگي كن ، سربلند بمير
ضمن تشكر از استاد جليل زاده كه در خواست حقير را اجابت كردند.
من از جناب حيدري و بقيه همراهان عزيز خواهش مي كنم خوب به اين عكس دقت كنند. دهقانيان زماني اين عكس رو انداخت كه هنوز سي سال هم نداشت. به قيافه اش دقت كنيد. اين عكس در اوج شلوغي جامعه آخراي جنگ ايران و عراق بود و كسي اصلا كاري به مسائل كونگ فو توا نداشت. در اين عكس كه دهقانيان نسخه اي از همين حركت را در پوستري كه عكس وسطش باز پرنده بود قرار داده بود اشكارا شال مشكي بست. حالا آقاي حيدري اگر انصاف داري برو از اين شياد سوال كن در اون سالها كه كونگ فوتوا ممنوع بود چه كسي به دهقانيان شال مشكي داده بود؟ لابد درزير زمين از يارومه گرفته بود. شما لطف كن همان عكسي كه مي گي دهقانيان با يارومه انداخته يا هماتن فيلم ميسك شده را در اين سايت قرار بده تاا يكبار براي هميشه موضوع حل شود و نام شما بعنوان كسي كه در افشاي يك شارلاتان كمك ارزنده ي به كونگ فوتوا نمود در تاريخ توا جاودانه شود.
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Assar, حامدعدالتي

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10747

ممنون آریا جان واقعا شرمنده ام به چی اعتقاد داری من عباسپور نیستم بازم شرمنده ام که من حرف های نامنطقی زدم من زود عصبانی میشم بخاطر اونه عزیزم من همون اول گفتم من دیگه جز توآنیستم ولی در آشکار کردن این شخص هر کاری که از دستم بیاد حاضرم بکنم ودرضمن منو دیگه لطف کنید عباسپور صدام نکنید چون گفتم من عباسپور نیستم
ویه عکسی از حکم ایشون میزارم ولی اسماشو پاک میکنم من به حقیقت باور دارم و به آبرو ریزی نه
من نمیگم این مدرکی اینجا گذاشتم مال دهقانیانه لطف میکنید بگید این حکم مطلق به چه کسی است
راستی ببخشید چرا کلاه آدرپایین قرار دارد
Attachments:

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10748

استاد جهانبان مصطفی دهقانیان در درست زدن تکنیک حرف اول را میزنند توآ
استاد دهقانیان هرکجا هستید سلامت وتن درست باشد دست بوس شما
Attachments:
راهدانان،همراهان خوش مرام
برشما بابانگ "توآ"یم سلام

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10752

دوستان توجه کنید به این دریوزه ها که چگونه در کثافت خودشان دست و پا می زنند ..... دهقانیان فریبکار حالا که دستش پیش همه رو شده دست به دامن مذلف هایی امثال عباسپور شده که بلکه این فارغ التحصیل دروغین دانشکده را آبرویی دوباره بدست آورد .
در زیر تصویری از این فرد بیمار خودفروخته می گذارم تا متوجه شوید که هر دوی این ای دی ها از طرف یک فرد می آید با یک ای پی آدرس ، یعنی حیدری همان عباسپور است و عباسپور همان حیدری

Screenshot2015-11-0623.22.35.jpg
Last Edit: 9 years, 4 months ago by Mostafa Jalilzadeh.
The following user(s) said Thank You: حامدعدالتي, anattawa

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10753

استاد جلیل زاده بخدا بهر چی میخواین قسم بخورم من عباسپورنیستم میخایین تمام عکسامو بزارم ببینین بخدا من نیستم به چی قسم بخورم

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10754

یک فرد چقدر می تونه بی شعور باشه !
توجه کنید به دو عکس زیر به ای پی اردس ها نگاه کنید و خودتان قضاوت کنید

Screenshot2015-11-0623.48.27.jpg

Screenshot2015-11-0623.53.14.jpg
The following user(s) said Thank You: آريا , حامدعدالتي, اکبر
Time to create page: 0.40 seconds