• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8510

• حسین
  • Platinum Boarder
  • گر به خود آیی به خدایی رسی به خودآ
پدرام جان مشکل شما اینه که مباحث را خلط میفرماید اجرای تکنیک یک چیز است و قدرت ذن چیز دیگری ولی من با قدرت ذن تکنیک را بهتر اجرا میکنم ذن هم که تعبیرش مشخص شد اگر من درحین تکنیک اجرا کردن به این فکر میکنم که بیشتر از این مجهولات بیرون بیایم بهتر تکنیک بزنم با توان بالتری از روح و روان تکنیک بزنم این یعنی تفکر و تفکر یعنی عبادت و این تمرینها و اجرای خطوط و تفکرات و غیره رو هم رفته ره عرفان که همان شناخت نفس است شما ملاحظه بفرمایید کسی که خط اول را داره مبتدی است شناخت او از کونگ فو توا چقدر است 10 سال دیگ بیا ببین چقدر است آیا استاد میرزایی بالای سر او بوده استاد میرزایی فقط به او هدف داده خط و مسیر داده با اندوخته های خودش رسیده با تفکر در نفس خودش رسیده و تفکر عبادت است (تفکر از یک سال عبادت بالاتر است)
ثانیا شما در برداشت از اصطلاح عرفان راه اشتباه را می روی عرفان عرفا یک چیز و عرفان توا چیز دیگری است عرض کردم صورتهای مختلفی داره اما مسیر همان شناخت است عرفا با تهذیب نفس ما کونگ فو کارا با تفکر در نفس خویش اگر چه هر دومان بالاخره به یک جاده واحدی میرسیم که شناخت خداست
The following user(s) said Thank You: مهدی , حامدعدالتي

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8511

آقا من نتم قطع شد ببخشید.
نه من به هگل و ...کاری ندارم اصلا یارومه یکی از مسایلی که عنوان کردن همین بود که ما تا کی باید حرف از کلام این و اون که در خارج از مرزهای ما هستن بزنیم و خودمونو دست کم بگیریم!کتاب من کتاب قرآن هست و راه من راه خدا...
مسلمانم و این اسلام من کاملا با درک و تحقیق بوده نه ارثی!
از ابراهیم میرزایی تصویری در ذهن دارم و دوس دارم به حد ایشون برسم اما اگه روزی بفهمم تصویرم اشتباه بوده فرقی در راهم نخواهد داشت چون راهم رو خودم میرمو هدفم رسیدن به شخص میرزایی نیست بلکه رسیدن به هدفیست که ایشون عنوان کرده و من همون رو در اسلام دیدم! !پس آزادم!
منم توی پیمودن راه توانایی ودانایی به جایگاهی نرسیدم و حتی تو اجرای تکنیکها سطحم پایینه اما همیشه در بحثها سعی میکنم اصل توضیحاتی که یارومه در فلسفه اون آورده و من دیدم یا شنیدم و درک کردم عنوان کنم شاید کمک کنه!
نظرات دیگران رو گوش میدم و منم ابراز عقیده میکنم مثل همه.
روی حرفم می ایستم اما هیچگاه مطلق حرف نمیزنم و همیشه قایل به این هستم که ممکنه راهم اشتباه باشه!ویا اشتباه درک کرده باشم!
از همصحبتی با شما دوستان خرسندم و از استاد هم ممنون ایشونم پابه پای بحثمون توی نت موندن و اذیت شدن!
تا نتم باز قطع نشده برم..
درپناه خدا باشید...
The following user(s) said Thank You: حامدعدالتي

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8513

• حسین
  • Platinum Boarder
  • گر به خود آیی به خدایی رسی به خودآ
بدرود

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8514

استاد کامنت من خودش تو یه بحث جدید قرار گرفته!فکر کنم مشکلی در ارسال کامنتها بوجود اومده!بهرحال من دوباره کامنتو تو جای اصلیش ارسال کردم ممنون میشم مشکل رو بررسی کنین گفتم فقط خبر بدم.
این کامنتها هم که دیگه نیازی نیست و مسلما حذف بشه بهتره!
بازم ممنون

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8515

• pedram
  • Platinum Boarder
پس جناب حسین شما بهتره بگویی مقصد یکی است یکی از طریق اسلام‌ و یکی از طریق‌توا.اما این هم نیست. هیچ چیز شناخته نمیشود چون همه چیز نقاب دارند.ما نقاب ها رامیبینیم.ما بینهایت را نمیبینیم و درک نمیکنیم پس شناختی از ان کل نداریم.هر کی گفته از نظر خودش گفته مگرنه هیچ قاعده ای نداریم .این خصوصیت ذات است که خودش را به شکلهای مختلف به صورت ناقص در مغز ما نمایان میکند.و ما بر اساس ان فکر میکنیم خدا را درک کردیم.
The following user(s) said Thank You: حامدعدالتي, anattawa

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8516

پدرام جان این همان سخنی ست که حسین گرامی عنوان کردند ، خوشحالم که همگی به همان جاده و راه واحده داریم میرسیم .
The following user(s) said Thank You: pedram, anattawa
Time to create page: 0.34 seconds