• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10739

آقای حیدری از کی تا حالا یک کلاش و کاهبردار را استاد خطاب می کنند که شما دهقانیان را استاد نامیدید! ؟
The following user(s) said Thank You: آريا , pedram

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10740

• آريا
  • Platinum Boarder
  • ازاد زندگي كن ، سربلند بمير
كامنت 10738
اقاي حيدري يا عباسپور يا هر كي كه هستي به قول شما مهم نيست كه كي هستي.
دوست من لا اقل براي حرف خودت ارزش قائل شو. مگر شما در همين چند كامنت قبلي دهقانيان رو شياد نگفتي و خطاب كردي كه همه دست به دست هم بديم و اين شياد رو « روك و راس » افشا كنيم. پي چي شد حالا؟ چرا طاقت دو كلمه حرف حساب رو نداريد؟ شما اول تكلي فخودتو با خودت معلوم كن كه كي هستي و چي هستي بعد بيا در مورد همين شياد با هم صحبت مي كنيم. بله چرم بخودي خود از بين نميره. استاد جليل زاده فرمودند در اثر يك اتفاقي اين عمل شد. بعدش هم اگر دهقانيان همچين عكسي داشت همون موقع نشون مي داد. ميخاي من عكس شما رو با فتو شاپ كنار سوساي اويا ما بذارم. اين چه حرفي مي زنه پدرجان شما كه سن و سالي ازت گذشته. دهقانيان اگر حتي يك عكس با درخت انداخته باشه و بدونه اون عكس براش فايده داره اونو با چنگ و دندان نگه مي داره. پس چرا اگر با استاد ميرزايي عكس داشت در همون پوسترهايي كه سالها پيش كيلويي توليد مي كرد و به شاگردانش مي فروخت قرار نداد.گذشته از آن، يعني شما مي خواهي بگوي يكه تمام شاگردان قديمي استاد و از جمله شاگرد ارشد ايشان استاد جليل زاده گرامي دروغ مي گويند و استاد شما راست مي گويد. اين منطق را از كجا آورديد؟ لابد اين هم از تعاليم استاد جهان بان شماست. اقاي عباسپور شما كه در سايتهاي ديگر ديگران را مسخره مي كني كه چرا به خودشان جهان بان گفته اند من از شما يك سوال مي پرسم و شما اگر ذره اي صداقت داريد به اين سوال من جواب بدهيد. در همان سايتي كه ادرسش را دادم عكسي از دهقانيان است كه مربوط به دهه شصت است كه لباس قرمز پوشيده و پاي خود را از پشت بالا آورده. در اين عكس دهقانيان شال مشكي بسته است. شما بگو: ايا اين شال مشكي را استاد ميرزايي به ايشان داده؟ آن هم درسالهايي كه هيچ كس از كساني كه الان سبك زده اند جرات نمي كردند بيشتر از سبز كامل ببندند. اگر ذره اي انصاف داريد به اين سوال جواب بدهيد.
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: Assar, حامدعدالتي

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10741

• pedram
  • Platinum Boarder
جناب اریا بهتر نیست به جای پرداختن به توضیح واضحاتدر مورد مبحث ذن بپردازیم؟
کسی که خودشو به خواب زده به خاطر منافع شخصی نمیتوان بیدار کرد.به نظرم وقت تلف کردن است.حال خود دانید.

جناب اناتاوا اصلا چرا باید ذهن را دلیت کنیم؟

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10742

• آريا
  • Platinum Boarder
من از استاد جليل زاده عزيز خواهش مي كنم اگر امكان دارد عكس اين شياد ( به قول آقاي حيدري ) را در سايت بگذارند و بعد اقاي حيدري شما از اين شياد سوال كن اين عكس ما ل چه ساليه.اگر هم صلاح ندونستند شما در همون سايت عكس رو رويت كن بعد من به شما مي گم مال چه پوستري از دهقانيان بود. دوست من شتر سواري دو لا دو لا نمي شود. اگر به اين شخص يك ذره رو مي دادند شال سرخ هم مي بست.
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Assar

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10743

• آريا
  • Platinum Boarder
كامنت 10741
پدرام عزيز
صحبت ما با اين شخص نيست. با جواناني است كه بعد از اين گول اين شخص را خواهند خورد. كونگ فوتوا نبرد را پاد افره اتش افروزاني مي داند كه راه و رسم همبستگي را نخواهند و فروز انديشه را بگسلند. مگر شما توا كار نيستي پس چرا مبارزه نمي كني ؟ دلت بحال هموطنانت نميسوزه. بايد اينقدر بنويسيد و افشا كنيد تا اين شياد مجبور بشه يا به واقعيت اعتراف كنه يا اينكه مردم وادارش كنند اين كار رو بكنه.
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, حامدعدالتي

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10744

.jpg

جناب پدرام اینجا اصلا مشکل آقای عباسپور نیست، این نوشته ها را صدها نفر دیگر می خوانند و می بینند. موضوع اینه که اینقدر باید گفت و نوشت تا ماهیت دغلکاران بقدری برای جامعه روشن شود که دیگر توان پنهان کردن خود را نداشته باشند.
Last Edit: 9 years, 4 months ago by Mostafa Jalilzadeh.
The following user(s) said Thank You: Assar, آريا , حامدعدالتي
Time to create page: 0.34 seconds