• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10733

• آريا
  • Platinum Boarder
  • ازاد زندگي كن ، سربلند بمير
در ادامه كامنت 10731
جناب حيدري يا عباسپور يا هر شخصيت محترم ديگري كه اين مطالب را مي نويسيد من با شما حرفي دارم كه فكر مي كنم به درد همه مي خورد.
قبل ازهر چيزمايلم اين نكته را به شما يادآورشوم كه بنده پدر كشتگي با دهقانيان ندارم. ايشان چند سالي از من بزرگترند. اما شما اگر شاگرد ايشان هستي اين را بعنوان نصيحت به شما عرض مي كنم كه نبايد انسان تعصب بيجا روي كسي داشته باشد.
مهمترين مشكل دهقانيان دروغ گفتنشه. در حالي كه در سوگند همراه داريم كه : [color=#ff0000]راست مي گويم ولو بيم جان باشد. دروغ نمي گويم ولو اميد نان باشد.[/color
دهقانيان خيلي بد فرم دروغ مي گه.اين براي كسي كه مدعي راهدان طريقت دانايي خيلي زشته.خيلي.
دهقانيان حتي پشت سر عزيز ترين شاگرداش غيبت مي كرد و براشون ميزد. شما فبوچ و رسول ابراهيمي و يا مرحوم اميراعظمي رو چقدر مي شناسيد؟ شما از شاگردان شهرري دهقانيان چقدر شناخت داريد؟ كساني مثل برادران مختاري و ازاد و بقيه. همينطو ركه مي بينيد اطلاعات من خيلي زياده. ميدانيد چرا؟ چون من خودم يك راهدانم و در اكثر اينجاها باشگاه داشتم و مدام اوضاع و احوال دهقانيان رو رصد مي كردم.
اين شخص حتي در باره فلسفه تكنيكها چنان دروغهاي شاخ داري از خودش در آورده بود و تحويل شاگردانش داده بود كه اگر شما بشنويد باورتان نمي شود. ايراد ما ايرانيها اينه كه خيلي زود با يكي صميمي ميشيم و براي اون شخص جونمون رو مي ديم اما غافل از اينكه اون فرد پشت سر ما حسابي مارو خراب مي كنه. دهقانيان در همايش براي مرحوم اميراعظمي گريه مي كرد. اما به همان خدايي كه شما بهش اعتقاد داري پشت سر اون بنده خدا كه دو ماه دو ماه مصطفي رو توي خونه اش نگه مي داشت بدترين حرفها رو ميزد.
و يك موضوع ديگه كه نميشه در سايت مطرح كرد اينه كه بايد به هر قيمتي كه شده جلوي اين فرد رو گرفت. اين شخص صلاحيت اخلاقي براي مربي گري نداره. ما آنچه كه شرط بلاغ بود گفتيم. خواه تو پند بگير خواه ملال.
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Assar

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10734

• آريا
  • Platinum Boarder
استاد عزيز جليل زاده گرامي درود برشما
اقاي حيدري من از شما يك سوالي دارم.
چرا املاء و نوشتن شما دقيقا مثل شخصي كه به نام ميلاد عباسپور در اين سايت ثبت نام كرده. حتي غلطهاي املايي شما هم عين همه. مثلا ايشون نوشتن « روك و راس » و شما هم عين همين كلمه را نوشتيد. در حالي كه نبايد بين دو نفر اينقدر شباهت نوشتاري باشه. درست نميگم؟
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: Assar

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10735

• pedram
  • Platinum Boarder
با درود
جناب اریا چرا اقای دهقانیان انقدر برایش مهم بود که در جامعه توا مطرح شود؟ان هم به قیمت تمام شدن اینکه تا ابد در استرس دروغ گفتنش بماند؟

من نمیتوانم ان را درک کنم؟
The following user(s) said Thank You: آريا

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10736

• آريا
  • Platinum Boarder
استاد جليل زاده گرامي و استاد عصار و ديگر همراهان و شما پدرام گرامي درود برشما
پاسخ به سوال شما اسان نيست. زيرا كه انسان موجود پيچيده ايه و هركسي شخصيت متفاوتي داره. اما مي توان از جاه طلبي يا عطش قدرت يا عقده هاي رواني و خيلي چيزهاي ديگر را براي اين كار بعنوان دليل مثال آورد.
من مصطفي دهقانيان را فردي بسيار خود شيفته و عاشق معروفيت ديدم. اين اخلاق به اكثر شاگردانش هم سرايت كرده بود و همين كار باعث شده بود تا شاگردا سعي كنند در اين كار با استادشون رقابت كنند. مثلا اگر دهقانيان در يك پوستر شش قالب يخ را شكسته بود فلان شاگردش كه نمي خواهم اسم ببرم مي گفت من بايد روي اينو كم كنم و به قيمت مجروح شدن خودش سعي مي كرد ده قالب يخ بشكند تا اينكه از مصطفي كم نياره.
در كونگ فو توآ يكي از چيزهايي كه افت اين ورزش شده همين موضوعه. يعني افول ارزشهاي اخلاقي.
مثلا همين الان اقاي حيدري ميگه من با پدر ميلاد عباسپور در سپاه كونگ فوتوآ كار كردم و ميلاد عباسپور در اين سايت
elma.ir/?p=339
اعلام مي كنه پدر من كسي كه در ارتش با يارومه كار كرده و حكم چرمينه داره. خوب واضحه كه اين مطلب دروغه.زيرا حكم چرمينه به فرموده استاد جليل زاده فقط براي ده نفر صادر شد و بعد هم از بين رفت.اين كلمه حكم چرمينه از دهن دهقانيان خارج شد و شاگردانش هم به دروغ دارن اونو توسعه مي دن. وگرنه من از اقاي حيدري خواهش مي كنم ايشون كه اومدن از اين اقا دفاع كنند. لطف كنند حكم چريمنه پدر ايشون رو با مشخصات اينجا بگذارند تا همه ببينند. استاد جليل زاده گرامي اكثر شالبند سبزهاي ارتشي رو ميشناسه بنابراين ايشون لطف كنند مشخصات بدهند تا بررسي بشه. واقعا چرا اينقدر دروغ .
جال ممكنه آقاي حيدري بگه اين فرد هم ميلاد عباسپور نيست.يكي ديگه رفته كامنت گذاشته. در حالي كه اين صحبت مال دقيقا همين شخصه كه در پاسخ به يك نف ركه گفته دهقانيان دروغگوئه نوشته ده. اصل مطلب اينه

همراه میلادعباسپور
مرداد ۲۸ام, ۱۳۹۴ ۳:۲۸ب.ظ

سلا م آقای محمدرضا
یواش برو کی یه وقتی نخوری به تیربرق پدرمن خودش توارتش بااستادمیرزائی کارکرده واون حکم چرمینشم موجودهست پس زرنگو
کسی که اعدایه ( ادعاي ) شاگردی استادبزرگ رادارن حکم چرمینشو نشان بده
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, pedram

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10737

• Assar
  • Administrator
با درود همراهان گرامی،

صحبت در مورد دهقانیان و نشر دروغ و تعالیم دروغ در ان شکی نیست حتی به شاگردانش هم چنین مواردی و راه ان را نشان میدهد مدارک ان موجود است متاسفانه این تزویر ها برای من و شما که بدان آگاهی داریم نیست بله هدف کسانی هستند که یا از عقبه این گونه افراد اطلاعی ندارند و یا اندکی میدانند مشکل اصلی فدراسیون کونگ فو است و حیدری مدیر فدراسیون کونگ فو و هنر های رزمی) که از اینگونه افراد حمایت میکند بهانه وی این است مجوز دارند حالا چطور شخصی که میگوید بیشتر از سی سال است کونگ فو کار میکند و صحبت از طریقت دانایی میکند به عنوان یک مدیر نمی تواند و یا عاجز از روشنگری از افرادی مثل دهقانیان است، دورغ و جعل در مدیریت است و خواب های شوم برای زحمات دیگران.
دگر مرد رهي ميان خون بايد رفت
از پاي فتاده سرنگون بايد رفت
تو پاي به ره بنه دگر هيچ مپرس
خود راه بگويدت كه چون بايد رفت
Last Edit: 9 years, 4 months ago by Assar.
The following user(s) said Thank You: آريا , pedram

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10738

آقای محترم مهم نیست که من کیم واز کجاهستم ودرضمن من پدرعباسپور نیستم که مدرکو بیارم بزارم اینجا بقول خودتون جعل کنند اشکالی هم نداره من شاگرد دهقانیان هستم یانه مگه چرم هم از بین میره کی همچین حرفی رو به شما گفته اره من هم عکس استاد دهقانیانو با استاد میرزایی دیدم وهم حکمشو حالا حرفی داری
Time to create page: 0.36 seconds