• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10727

• anattawa
  • Platinum Boarder
  • ازاد اندیش باش به هر قیمتی
10726پدرام
دوست من چرا اینقدر زود از کوره در میری به خدا وقتی من دارم برای تو مطلب می گذارم لبخند به لب دارم و دندون قورچه نمی رم
عزیز من در خدمتم
توی ذن دنبال چی می گردی
کامنت ها ی متفاوتی می گذاری کامنت می گذاری ذن زور را زیاد میکنه؟ اگر دنبال سلامت بدن و جسم و قدرت هستی می توانی به دو روش اقدام کنی
1- تمرین با وزنه که اون هم شرایط خاص خودش را داره که باید یک مربی ورزیده مخصوص بدنسازی رزمی پیدا کنی
2- اگر از طریق فلسفه شرقی می خواهی اقدام کنی باید دنبال بیداری نیروی چی برای افزایش قدرت و تمرین های چی کنگ برای سلامتی باشی
ذن هیچ کدام از این ها نیست عزیز
ذن دی لیت کردن ذهن برای مدت کوتاهی است
بگذریم.شما متاسفانه تمرکز لازم را برای مبحث ذن ندارید.( این را از کجا فهمیدی)
تازه کار

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10728

• anattawa
  • Platinum Boarder
این تقدیم می شود به پدرام عزیز بلکه خط اخمش از بین برود
.jpg
تازه کار
The following user(s) said Thank You: حامدعدالتي

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10729

• anattawa
  • Platinum Boarder
درود بر استاد عزیز وقت به خیر سرور گرامی
.jpg
تازه کار

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10730

• anattawa
  • Platinum Boarder
هوش مندانه بود تشکر از شما استاد گرامی و نکته بین
تازه کار

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10731

باسلا خدمت آقای آریاجان ببخشید شرمنده شما که این همه اطلاعات درمورد دهقانیان دارید می دونید استادش کیه

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10732

• آريا
  • Platinum Boarder
  • ازاد زندگي كن ، سربلند بمير
كامنت 10731
با درود بر استاد جليل زاده و ديگر همراهان.و همينطور درود بر شما جناب حيدري
دوست گرامي اين سوال را در درجه اول استاد جليل زاده بهتر از هر كس ديگري مي توانند پاسخ بدهند.و حتي شما كه از نظر سني از من خيلي بزرگتر هستي.پس بنظر مي رسه سوالي رو مي پرسي كه جوابشو خودت مي دوني.اما من به سوال شما جواب ميدم ولي قبل از اون به شما عر ضمي كنم كه من در باره مصطفي دهقانيان فقط چيزهايي كه مطمئنم درسته رو مي گم. به شنيده ها كاري ندارم. وگرنه شايعات در باره ايشون خيلي زياده.
بنده زمان يكه با دهقانيان اشنا شدم ايشون اصلا كلاسي نداشتند. بلكه به كلاسهايي كه زير نظر ايشون بود سرميزدند و اونها رو مديريت مي كردند تا اينكه ما در فرديس كرج براش مراسم گرفتيم. يعني كلاس مرحوم حسين امير اعظمي و اونجا مشغول شد. قبل از اون من هميشه پيگير بودم كه ايشون با كي كار كرده. از شاگرداي خودشون شنيدم كه دو خط با برادرش كار كرده بعد رفته دانشكده. اما بعد ها از دانشكده اي ها شنيدم كه ايشون هرگز حتي براي چند ثانيه هم در كلاس يارومه شركت نكرده.بلكه يا دركلاسهاي راهدانها بعنوان تماشاچي حضور داشته و يا از دوستانش مثل اقاي صفاخو كه شاگرد استاد جليل زاده بوده و كسان ديگه به صورت دست و پا شكسته تكنيك مي گرفته.
البته اين براي من همچنان يك سوال بي جوابه كه چرا ايشون كه مي تونستندبرن در دانشكده كار كنند و يا با اساتيد ديگه ، چرا در هيچ كلاسي شركت نكردند؟ اينم خدمتتون بگم من خصيت ايشون رو كاملا مي شناسم و مي دونم كه اگه دهقانيان حتي يك عكس با يارومه داشت تا حالا گوش فلك رو كرده بود جناب عباسپور.
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Assar, حامدعدالتي
Time to create page: 0.35 seconds