• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10706

• آريا
  • Platinum Boarder
  • ازاد زندگي كن ، سربلند بمير
كامنت 10703
پدرام عزيز اين شخص چه بخواهيم چه نخواهيم فعلا معروف است. اما به چه قيمتي؟ به قيمت سكوت امثال استاد جليل زاده و من نوعي كه واقعيتها را در باره اين شخص مي دانستيم و حفظ حرمت كرده و نگفتيم. افشاي يك شارلاتان صورت ديگري ندارد. حقيقت را بايد بي پرده گفت.حداقل جرمي كه دهقانيان و امثال او مرتكب شدند اين بود كه به همه دروغ گفتند و باعث شدند عمر يك عده به هدر برود. چون وقتي من خودم از پيش ايشان در آمدم مجبور شدم دوباره از صفر شروع كنم.دزديدن وقت ديگران خودش جرم بزرگي است. من نمي دانم شما چقدر ايشان را مي شناسيد اما بدانيد كه اين شخص اعمال خيلي زشتي مرتكب شده است كه نمي شود در اينجا بازگو كرد. بهر حال فعلا تنها كاري كه مي شود كرد آن است كه وي را به عدالت پنهاني كه در هستي جريان دارد سپرد.
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Assar, حامدعدالتي, anattawa

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10707

• آريا
  • Platinum Boarder
پاسخ به كامنت 10704 و 10705
جناب حيدري درود بر شما. مطمئن باشيد كه دهقانيان هر مدركي كه از يارومه ارائه بده جعليه. البته در اينجا استاد جليل زاده عزيز بايد نظر بدهند كه آن اجازه اي كه يارومه به پادر مياني ايشان به دهقانيان دادند شفاهي بوده يا كتبي. اما اگر ايشان مدركي داشت در همون سالها ارائه مي داد. همون سالهايي كه در جنگل شال سياه مي بست و در باشگاه سبز خط سفيد. دوست گرامي بنده به دليل ملاحظاتي نمي توانم با شما تلفني ديالوگ داشته باشم. عذر بنده را بپذيريد. اگر سوالي هست در همينجا بفرماييد بنده پاسخ مي دهم.موفق باشيد.
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: حامدعدالتي, anattawa

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10708

• آريا
  • Platinum Boarder
سلام مجدد جناب حيدري كامنت 10704
پيشنهاد مي دهم فبلم خود را براي استاد جليل زاده بفرستيد تا از ان جهت روشنگري استفاده شود.بنده به نوبه خودم عرض مي كنم كه اقاي ميلاد عباسپور در اينجا مد نظرنيستند.بنابراين هر كجا كه هستند سالم باشند. اما اين داستان از طرف شخصي شروع شد كه خود را به اين اسم خواند و ايميل داد. حال شما مي گوئيد خودش نيست. نباشد چه اهميتي دارد.پاينده باشيد.
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, anattawa

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10709

ممنون آریا جان یه خواهشی داشتم از استاد جلیل زاده عزیز که این شخصی که بنام عباسپور اومده رو از کانون حذف کنند
شمارتونو بخاطر حرف های دهقانیان میخواستم اشکالی ندارد باید همگی دست در دست هم دهیم ان چیز هایی که من وشما او استاد جلیل زاده وبقیه همراهان درباره دهقانیان می دونیم در اینجا روک وراس افشا کنیم بقول شما تا این شیاد وقت همراهانی که باایشون کار میکنند ندزدند
The following user(s) said Thank You: آريا

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10710

• anattawa
  • Platinum Boarder
  • ازاد اندیش باش به هر قیمتی
جواب کامنت 10698 پدرام
به کامنت 10693من جوا ب ندادی
تازه کار

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10711

• pedram
  • Platinum Boarder
با درود
جناب اناتاوا لطفا بگویید اول کدام کتاب را تهیه و خواندنش را اغاز کنم.؟
Time to create page: 0.44 seconds