• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10700

بنده علی حیدری هستم متولد 1334/07/16 وتوآرابا پدرآقای عباسپور درسپاه پاسدارن کار کردیم
ومنم هم میدانم آقای دهقانیان به هیچ عنوان شاگرد استاد میرزایی نبوده ونیستند بقول استاد جلیل زاده دانشکده توآ فقط اسم داشت چه برسه دانشنامه جهانی یا فوق لیسان صادر کنه وکجا آقای دهقانیان با استاد میرزایی کاردن من نمی دانم ولی به گفته خودشون میگه وقتی تو کرج بود من باایشون کار کردم ولی من به هیچ عنوان قبول ندارم وآقابیاد یه عکسی با یارومه نشون بده ولی بنده بخاطر شغلم الان درتهران هستم ولی دیگه توآ کار نمی کنم
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, حامدعدالتي

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10701

درود به شرف شما آقای حیدری، حداقل حقیقت را پنهان نمی کنید.
والا ما با کسی پدرکشته گی نداریم فقط خواستار راستی و درستی هستیم.
The following user(s) said Thank You: Assar, پویا اقتداریان, pedram

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10702

• آريا
  • Platinum Boarder
  • ازاد زندگي كن ، سربلند بمير
استاد جليل زاده گرامي ، درود بر شماو استادعصار و بقيه همراهان
جناب حيدري به شما هم سلام عر ض مي كنم.
بنده به نوعي به اسم دهقانيان آلرژي دارم. بهمين دليل تا اسمش مياد لازم مي دونم حقايق رو فاش كنم.اينجانب در دوره اي كه يارومه درملارد تشريف داشتند از نزديك شاهد خيلي چيزها بودم و افتخار اينو داشتم كه به سهم خودم خدمت كنم. اما يقين بدانيد كه دهقانيان رو كسي به ملارد راه نمي داد چه برسه به اينكه كه به خدمت يارومه برسه. ناف ايشون رو با دروغ بريدند. يكبار در زورخانه اي كه در محلشان بود داشت براي شاگرداش خالي مي بست كه من ديروز خدمت يارومه بودم و ايشان گفتند مصطفي تو كونگ فوتوا رو از چاه در آوردي.بنده در گوشه اي وايستاده بودم و داشتم نگاه مي كردم. همينكه جلو رفتم فوري با اونها خداحافظي كرد و به طرف من اومد.بهش گفتم شما چرا اين حرفها رو مي زنيد؟ سرش رو انداخت پائين هيچي نگفت. من از اواخر سال 60 دهقانيان رو مي شناسم .دوست دارم جايي باشه تا با سند و مدرك اين آدم را رسوا كنم. اگر به كامنت قبلي من مراجعه كنيد خواهيد ديد كه مقداري از حقايق را فاش كرده ام . اتفاق اين داستان رفتن استاد آژيرنيا به باشگاه دهقانيان و فرار وي را من در همانسالها حتي از بان شاگردان قديمي وي شنيدم.بخواهيد اسم صد نفر را مي برم.اما اين شخص اصلا ارزش اين را ندارد كه انسان بخاطر وي وقت بگذارد اما همه ما در اينجا دلمان بحال جوانهايي مي سوزد كه فريب اين شياد را مي خورند. افشاگري در باره اين شخص بنظرمن الان يك وظيفه است.اگر ايشان ريگي به كفش ندارد بيايد در همين سايت تمام مدارك استادي خود را نشان بدهد. اما مطمئن باشيد كه هرگز چنين اتفاقي نخواهد افتاد.همان موقع كه ما با ايشان كار مي كرديم هر هفته كه اساتيد قديمي به ايشان گيرمي دادند كه تكنيكهايش اشتباه است. مرتب آنها را عوض مي كرد.بارها نحوه اجراي سن سه سرو را تغيير داد و الان هم كه سعي كرده تكنيكهايش را كاملا شبيه به استاد جليل زاده كند.كار اين آدم از شيادي گذشته است و متاسفانه همانطوركه مي بينيم انگار براي كسي مهم نيست كه ايشان چه كرده است. استاد داداشي و استاد حبيب پور چنان با اين آدم عكس يادگاري مي گيرند كه آدم باورش مي شود كه نكند راست مي گويد. بخاطر يك حكم يا مقام و موقعيت همه دارند حقيقت رازيرپا مي گذارند و فقط اين استاد جليل زاده است كه محكم جلوي اين شخص ايستاده است. اين فرد داستانها دارد كه شايد در موقعيت شايسته تري با اجازه استاد جليل زاده گوشه اي از آنها را فاش خواهيم كرد.استاد جليل زاده عزيزو جناب عصار گرامي و همراهان شايسته . توآ
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Assar, حامدعدالتي, anattawa

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10703

• pedram
  • Platinum Boarder
با درود بر استاد و همراهان
اقای اریا به نظر من باید روشنگری کرد ولی نه در حدی که ما نبدیل به ادم بده شویم و او را ناخداگاه معروف و تبدیل به ادم مظلوم نماییم.

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10704

ممنونم استادجلیل زاده راستی اگه میلاد عباسپور از سوریه اومدن بعد از اربعین حسینی میان اگه اجازه بدین بیاد با عباسپور واقعی روبه رو شیم ومن یه فیلم دارم که دهقانیان تمام مدارکشو درآن فیلم میکس کرده وراستی استاد یه حکم هم داره دانشنامه کونگ فوتوآکه پایینش امضاء استاد میرزایی ونوشته هئت یازهده نفره شالند سرخ ونمی دونم از این جور چیز ها

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10705

سلام خدمت آریا جان عزیز میشه شمارتونو به ایمیلم بفرستید باهم یه حرفی بزنیم اگه مشکلی نداشته
Time to create page: 0.34 seconds