• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10688

استاد جان بنده قصد بی ادبی نداشتم ولی بر خود وظیفه دونستم تا بگم که ایشونی که بجای آقای عباسپور حرف میزنه عباسپور واقعی نیست

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10689

آقای حیدری اینجا فرد مهم نیست، ما اصلا آقای عباسپور یا شما را شخصا نمیشناسیم ، پس علیه کسی هم موضع نمی گیریم مگر اینکه شناخته شده باشه یا ریاکار و فریبکاری همچون دهقانیان باشه. اینجا به گفته یا عملکرد فرد اهمیت داده میشه و درباره اش به گفتگو می نشینیم.

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10690

ممنونم از بزرگواری استادی مثل شما استاد بنده قصد جسارت ندارم وفقط گفتم که این شخصی که بجای آقای عباسپور حرف میزنن خود آقای عباسپور نیستن ودرسته که ایشون شاگرد دهقانیانه ولی همچنین شخصی هم نیست که بیاد به کسی بی ادبی کنه که چندین ساله که در راه طریقت دانائی قدم های مفیدی برداشته آقای عباسپور درسته سنشون کمه ولی یه عادتی دارن که هر کس در این طریقت یا هر کار دیگری قدم مفیدی بردارد بقول خودش دس بوه اونه

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10691

• anattawa
  • Platinum Boarder
  • ازاد اندیش باش به هر قیمتی
سلام جناب حیدری من سوالی از شما داشتم
من دوست و فامیل و شاگرد بناب دارم از این ها جویای جناب عباس پور شدم ایشان را نمی شناختند
جناب ایشان در شهر خودش هم شناخته شده نیست چه برسد به این که بخواهند ایشان را ترور شخصیتی کنند؟
تازه کار
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10692

بادرود دوست عزیز جناب آقای حیدری همانطوری که استادبزرگ فرمودند دراینجا چون هیچ شخصی شناخته شده نیست پس بنابراین خصومت شخصی هم وجود نداده ..
ولی چیزی که عیان هست اینه که دراین سایت هزاران نفرحضوردارند و این مکالمات رو میخونن .
پس بنابراین شخصی که حرفی میزنه و کلاماتی ازون دیده میشه باید پاسخی براون کلمات درجهت روشنگری داده بشه .
اگر چهره ی واقعی این آی دی شناخته شده بود برای همه اون بحثی دگر بود که دراونصورت هم باید پاسخی داده بشه که همه چیز روشن و شفاف باشه
پس بنابراین دفاع کردن از شخص موردحمایت شما بی مورده چون دراینجا فقط پاسخ کلمات وجملات داوه میشه .
امیدوارم متوجه شده باشید.
Last Edit: 9 years, 4 months ago by Mostafa Jalilzadeh.
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, anattawa

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10693

• anattawa
  • Platinum Boarder
  • ازاد اندیش باش به هر قیمتی
جواب کامنت 10680 پدرام گرامی
سلام پدرام خان در خدمت هستم
ایا کتاب های معرفی شده را تهیه و مطالعه کردید؟
تازه کار
Time to create page: 0.34 seconds