• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10681

پدرام گرامی این رو ما میدونم که دهقانیان از توآ نیست ولی اون شیاد خودش رو بنیان گذار و همه کاره کونگ‌فو توآ معرفی می کنه.
The following user(s) said Thank You: Assar, پویا اقتداریان

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10682

باسلام خدمت همه دوستان آقای محترم من به هیچ عنوان با بحث های شما ودهقانیان کاری ندارم بخاطر اون عباسپور بدبخت عضواین کانون شدم فقط یک کلمه بگم که عباسپور روحشم از این ماجرا خبر نداره والان نزدیک به 7ماه است که عباسپور ایران نیست وبخاطر چی اون آقایی که بجای عباسپور حرف میزنه میگه رمزسایتو فراموش کردم مگه هم چین چیزی ممکنه اینا دوشمنای عباسپورن میخوان بدبخت و پیش همه خراب کنند فقط خواستم اینو بگم توآ

تمرکز روی ضربات 9 years, 4 months ago #10683

• اصغر خاوری
  • Fresh Boarder
  • یک درد ویکی درمان پسندد
باسلام وارادات فراوان به پیر کانگ استاد جلیل زاده و تما اساتید و همرهان به همه اعضای سایت کانون پرورش تن وروان !
یک سوال داشتم من یک جایی خواندم که اگر ضربات کیوتو با تمرکز برروئ هدف وارد شود قدرت ونیروی بیش از حد به هدف وارد خواهد آمد ومراحل دوم آن گامی بسوی روشن بینی است. میخواستم بدانم این چه نوع تمرکزیست حالا من که با روشن بینی خیلی فاصله دارم اما تمرکز روی ضربه چطور صورت میگرد.
بنظرم اگراشتباه نکنم این نوشته از نوشته های راهبر طریقت دانایی (یرومه ) است.

باسخ‌به: تمرکز روی ضربات 9 years, 4 months ago #10684

با درود،
جناب خاوری هر صحبتی که به راهبر اختصاص می دهید باید با سند و مدرک معتبر همراه باشد در غیر این صورت مورد قبول نخواهد بود.
The following user(s) said Thank You: حامدعدالتي, پویا اقتداریان

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10686

سلام استاد لازم است که اینو بگم سایت عباسپور از وقتی که آقای عباسپور رفتن سوریه سایت را واگذار کردن به برادر بزرگتر از خودش و7ماهه که تو سوریه مشغول جنگیدن با داعشی های لعنتی هست واز خدا بی خبرا استاد غایب بودن ایشون درایران به نحو احسن سوءاستفاده کردن دارن بهش الکی تهمت می بافن

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10687

آقای حیدری کسی به آقای عباسپور تهمتی نزده.
Time to create page: 0.34 seconds