• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8504

• حسین
  • Platinum Boarder
  • گر به خود آیی به خدایی رسی به خودآ
سلام بر پدرام عزیز رسیدن به خیر
فرمودید (ضمنا اقای نیما وحسین من متذکر میشوم که راه راست یکی نیست چون انسان بینهایت بعد دارد.ما عرفایی داریم که همدیگر را قبول ندارند مثل رجب علی خیاط و مولانا که اقای خیاط مولانا را گمراه خطاب میکرد.در ثانی تا زمانی که بینهایت وجود دارد کمال وجود ندارد.هیچ چیز هم برای انسان حد ندارد پس کمال برای انسان وجود ندارد .همه ما جاهلیم .دانایی ما نسبت به دیگران تعریف میشود.)
راه عرفان یکی است اما صور مختلفی دارد که قبلا به محضرتان عرض کردم اینکه می فرماید رجب علی خیاط مولانا را گمراه خطاب می فرمایند اگر هم چنین باشد عارضم خدمت شما بله درباره ابوذر هم چنین صحبتی که لو ادرک اوذر ما فی سلمان لقتله اگر عقیده سلمان را می دانست سلمان را می کشت خوب این تفاوت در درجات عرفانی است هر کسی در اندازه و ظرفیت خودش توشه ای بر میدارد را یکی است ولی صورتهای مختلفی دارد درجه اشخاص بر اساس معرفتهایشان است عقل همه یکی نیست عقل کامل اهلبیت هستند بی نهایت فقط خداست ما همه ناقصییم حتی اهلبیت هم ناقصند کمال فقط خداست پس کمال فقط مال خداست بله ما رو به کمال هستیم اما مقصود همه جاهلیم یعنی حقایق اشیاء در حقیقت برا ما مشخص نیست فقط خدا از حقایق آگاه است اما جهل من کجا و جهل اهلبیت حد کمال در انسان سیر عرفان در انسان در شناخت خود است وبس چیزی بیشتر خواسته نشده نه اینکه ای انسان شما باید از تمام جهلها باخبر بشوی چنین اجازه ای داده نشده ملاحظه بفرماید نوشته ای بنده با شما که عرض کردم خدمتتان ما اجازه تفکر در خدا نداریم در تفکر در خلق خدا اجازه داریم یعنی از جهل در خلق می توانید بپرسید و آگاه شوید اما از جهل در خدا حق پرسیدن ندارید.بدرود
The following user(s) said Thank You: مهدی , حامدعدالتي, pedram

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8505

• pedram
  • Platinum Boarder
جناب نیما منظورم از جدایی نوعی تقسیم بندی در فیلدهای مختلف توا بود عرفان توا و اخلاق توا و ورزش رزمی توا هر کس بنا بر علاقه اش در ان حوزه فعالیت کند مثل تمام دانشکده ها.همانطور که تمام علوم به هم وابسته اند اما دلیل نمیشود که هم را یک جا فرا بگیریم.حتی من به توای رینگی هم پایبندم و اصلان هم نباید ان را کم و کوچک شمرد.به هر حال لازم است که استاد جلیلزاده یک مصاحبه ای را از اهل فن در این موضوع در ویدیو هاشون ترتیب دهند.عرفان.امیدوارم بحث در عرفان منجر به ارتداد توا کاران و توا کشی نشود.
The following user(s) said Thank You: حامدعدالتي

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8506

• حسین
  • Platinum Boarder
نیما جانسلام
سوالاتم واضح است
مراجعه بفرماید متوجه می شوید با دقت بخوانید
جناب استاد جلیل زاده شما منت گذاشته حال که وارد بحث شدید نظرتان را بدهید حضرت استاد فرمایش حضرتعالی بود که توا دین نیست عقیده نیست
بدرود

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8507

• حسین
  • Platinum Boarder
آقای نیمای عزیز اخلاق همان عرفان است در توا اما اگر مقصود شما مباحث معرفت شناسی باشد که منجر بشود به مباحث کانت و هگل و دکارت که این از مقوله ما جداست ما از مباحث اخلاق توا یا عرفان توا داریم بحث میکنیم اخلاق یعنی مشی صحیح آموزه های درست تفکر درست اندیشدن صحیح(ذن)
بدرود

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8508

• pedram
  • Platinum Boarder
جناب حسین چرا میگویید راه یکی است؟حال فرض میکنیم عبادت خالق یکی از موارد الزامی در راه عرفان است.ایا شما به عبادت در اجرای خطوط اعتقاد دارید یعنی من با اجرای اناتوا عبادت میکنم و رفتن به راه عرفان شروع میشود،؟

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8509

• pedram
  • Platinum Boarder
جناب نیما اخلاق و عرفان متفاوتند.
Time to create page: 0.32 seconds