سلام بر پدرام عزیز رسیدن به خیر
فرمودید (ضمنا اقای نیما وحسین من متذکر میشوم که راه راست یکی نیست چون انسان بینهایت بعد دارد.ما عرفایی داریم که همدیگر را قبول ندارند مثل رجب علی خیاط و مولانا که اقای خیاط مولانا را گمراه خطاب میکرد.در ثانی تا زمانی که بینهایت وجود دارد کمال وجود ندارد.هیچ چیز هم برای انسان حد ندارد پس کمال برای انسان وجود ندارد .همه ما جاهلیم .دانایی ما نسبت به دیگران تعریف میشود.)
راه عرفان یکی است اما صور مختلفی دارد که قبلا به محضرتان عرض کردم اینکه می فرماید رجب علی خیاط مولانا را گمراه خطاب می فرمایند اگر هم چنین باشد عارضم خدمت شما بله درباره ابوذر هم چنین صحبتی که لو ادرک اوذر ما فی سلمان لقتله اگر عقیده سلمان را می دانست سلمان را می کشت خوب این تفاوت در درجات عرفانی است هر کسی در اندازه و ظرفیت خودش توشه ای بر میدارد را یکی است ولی صورتهای مختلفی دارد درجه اشخاص بر اساس معرفتهایشان است عقل همه یکی نیست عقل کامل اهلبیت هستند بی نهایت فقط خداست ما همه ناقصییم حتی اهلبیت هم ناقصند کمال فقط خداست پس کمال فقط مال خداست بله ما رو به کمال هستیم اما مقصود همه جاهلیم یعنی حقایق اشیاء در حقیقت برا ما مشخص نیست فقط خدا از حقایق آگاه است اما جهل من کجا و جهل اهلبیت حد کمال در انسان سیر عرفان در انسان در شناخت خود است وبس چیزی بیشتر خواسته نشده نه اینکه ای انسان شما باید از تمام جهلها باخبر بشوی چنین اجازه ای داده نشده ملاحظه بفرماید نوشته ای بنده با شما که عرض کردم خدمتتان ما اجازه تفکر در خدا نداریم در تفکر در خلق خدا اجازه داریم یعنی از جهل در خلق می توانید بپرسید و آگاه شوید اما از جهل در خدا حق پرسیدن ندارید.بدرود