• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10659

سلام علیکم استاد عصار من تو گوشیمwhats app ندارم وبا سیستم میفرستم شمارمو استاد دیگه من با شخصی که شما میگید ارتباطی ندارم وهمن حرف هاست که شما اینجا مطرح میکنید ومن هم میخواهم به لطف ومرحمت شما استادان عزیز به کونگ فوراستین دست پیدا کنم توآ
راهدانان،همراهان خوش مرام
برشما بابانگ "توآ"یم سلام

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10660

با درود،
آقای عباسپور حداقل کاری که شما برای جلب اعتماد ما می توانید انجام دهید این است که در همین مکان متنی بنویسید و پرسشهای ما را از آقای دهقانیان بپرسید و واقعیت ها را جویا شوید.
The following user(s) said Thank You: Assar, آريا , anattawa

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10661

• آريا
  • Platinum Boarder
  • ازاد زندگي كن ، سربلند بمير
كامنت 10658. استاد عصار گرامي، درود بر شما
مطمئن باشيد اين فردحتي يك كلمه راست نمي گويد. اينها توطئه اي بيش نيست. اين شخص اگر راست مي گويد چرا تصاويرش را از وبلاگ جمع نمي كند. شما باور مي كنيد كه رمز سايت را فراموش كرده؟ سايتي كه خودش ايجاد كرده؟ شما به سايت ايشان نگاه كنيد، تمام مطالب را خودش مي گذارد. از وي بخواهيد اگر راست مي گويد همين امروز از كسي كه رمز سايت را در اختيار دارد بخواهد تمام مطالب منسوب به وي را از سايت پاك كند و وبلاگ جديدي دايركرده و در ان از مصطفي دهقانيان ابراز برائت كند و دروغهاي وي را افشا سازد.
هرگز هرگز باور نكنيد سخنان امثال اين جوان را. اينها به عشق شالهاي رنگي هرگز مصطفي دهقانيان و يا امثال وي را رها نمي كنند. وگرنه حقيقت در باره دهقانيان كاملا روشن است. بنده در سال 62 يك سوال از دهقانيان كردم و چون دروغ گفت همان لحظه ارتباطم را با وي قطع كردم . كسي كه سعي داشت عكس علي قاري حقيقت را چون پشت به دور بين بود به خود منسوب كند. از شخصيت بزرگواري چون شما كه همواره از بحثهاي بيهوده دوري مي كنيد تقاضا دارم اهميتي به سخنان اين شخص نداده و وي را بلوكه كنيد. اين شخص اگر در سخن خود صادق است برود در تهران با استاد اسداللهي از صفر شروع به كار كند. همچنان كه بنده در ان سالها از با وجود اينكه چند سال زحمت كشيده بودم از صفر شروع كردم. اگر اين اقا حاضر شد دل از شال وراي سبز دروغين خود كنده و از پيش آناتوا با استاد اسداللهي شروع كند آنوقت مي شود در باره درستي سخنانش انديشيد. در غيراين صورت مشخص مي شود كه تمام گفته هايش كذب محض است.
جسارت بنده را ببخشيد.ايام به كام.
گنگ خواب ديده
Last Edit: 9 years, 4 months ago by آريا . Reason: رفع غلط املايي
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Assar, anattawa

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10662

• آريا
  • Platinum Boarder
كامنت 10658. استاد عصار گرامي، درود بر شما
مطمئن باشيد اين فردحتي يك كلمه راست نمي گويد. اينها توطئه اي بيش نيست. اين شخص اگر راست مي گويد چرا تصاويرش را از وبلاگ جمع نمي كند. شما باور مي كنيد كه رمز سايت را فراموش كرده؟ سايتي كه خودش ايجاد كرده؟ شما به سايت ايشان نگاه كنيد، تمام مطالب را خودش مي گذارد. از وي بخواهيد اگر راست مي گويد همين امروز از كسي كه رمز سايت را در اختيار دارد بخواهد تمام مطالب منسوب به وي را از سايت پاك كند و وبلاگ جديدي دايركرده و در ان از مصطفي دهقانيان ابراز برائت كند و دروغهاي وي را افشا سازد.
هرگز هرگز باور نكنيد سخنان امثال اين جوان را. اينها به عشق شالهاي رنگي هرگز مصطفي دهقانيان و يا امثال وي را رها نمي كنند. وگرنه حقيقت در باره دهقانيان كاملا روشن است. بنده در سال 62 يك سوال از دهقانيان كردم و چون دروغ گفت همان لحظه ارتباطم را با وي قطع كردم . كسي كه سعي داشت عكس علي قاري حقيقت را چون پشت به دور بين بود به خود منسوب كند. از شخصيت بزرگواري چون شما كه همواره از بحثهاي بيهوده دوري مي كنيد تقاضا دارم اهميتي به سخنان اين شخص نداده و وي را بلوكه كنيد. اين شخص اگر در سخن خود صادق است برود در تهران با استاد اسداللهي از صفر شروع به كار كند. همچنان كه بنده در ان سالها از با وجود اينكه چند سال زحمت كشيده بودم از صفر شروع كردم. اگر اين اقا حاضر شد دل از شال وراي سبز دروغين خود كنده و از پيش آناتوا با استاد اسداللهي شروع كند آنوقت مي شود در باره درستي سخنانش انديشيد.
جسارت بنده را ببخشيد.ايام به كام.
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Assar, حامدعدالتي, pedram, anattawa

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10664

• آريا
  • Platinum Boarder
استاد جليل زاده عزيز با تشكر از شما. يك كامنت ديگر هم فرستاده بودم همان كه اول در سايت گذاشتيد. اگر امكان دارد آن را هم در سايت قرار دهيد تا همراهان استفاده كنند. متشكرم
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: anattawa

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10665

بادرود آریا جان دست شمادرد نکند زنگ بزنید از آقای اسدالهی بپرسید با ایشون تماس گرفتم شرایطمو بهش گفتم ایشون هم قبول کردن وقراره که یه روز استاژی آماده بشه من از اول پیش استاد اسد الهی شروع به تمرین کنم عزیزم گفتم سایت مال منه ولی اونو من باز نکردم ورمزشو هم نمی دونم مسئول روابط عمومی به اسم من وبه اس هئت بازکرده ولی سایت مال منه ولی مطالبو من نمی زارم
راهدانان،همراهان خوش مرام
برشما بابانگ "توآ"یم سلام
Time to create page: 0.41 seconds