بادرود براستاد جليل زاده گرامي و بقيه همراهان
من ميخواستم در اينجا مطلبي را بازگو كنم كه فكر مي كنم براي اولين باره كه در اين سايت پيش آمده. روي سخن من با اين اقاي ميلاد عباسپور شيفته دهقانيانه.
پسرجان من اول كه عكس شما را ديدم تعجب كردم از اينكه يك نوجواني در اين سن و سال كه خودش را مريد اما خامنه اي مي دونه اينقدر دروغگو و گستاخ باشه. اما بعد كه ديدم شاگرد چه كسي هستي اصلا تعجب نكردم.چون بنده سالهاست كه دهقانيان را مي شناسم و با شخصيت اون كاملا آشنا هستم. بنابراين بعيد نيست كه ادمي مثل اون شاگردي مثل تو داشته باشه. نرسيده به همراه خاوري توهين كردي به همراه اناتوآ كه از زماني كه شما متولد نشده بودي توآ كار مي كرد توهين كردي. حال در كمال بي شرمي ادعا مي كني اون سايت مال تو نيست و رمزشو فراموش كردي. در حالي كه همين الان بنده ديدم آخرين مطلبي كه گذاشتي مال 12 ابان ماهه. مگه غير از اينه كه تو نماينده دهقانيان در شهر خودتي و بالاي سايت نوشتي ( هيئت كونگ فو توا سنتي بناب) پس اون سايت شخصي نيست كه تو اون رو ببندي و يا رمزشو فراموش كني.
واقعا خجالت نمي كشي و فكر مي كني استاد جليل زاده را با اين دروغ گفتنها تحت تأثير قرار مي دي..
استاد عزيز بنده عاجزانه از شما تقاضا مي كنم اين شخص را بلوكه كرده و هيچ يك از كامنتهاي اين فرد را كه دست كمي از استاد شارلاتانش نداره در سايت قرار ندهيد.دون شأن شماست كه با فردي مثل اين شخص ديالوگ داشته باشيد. لطفا پاسخگويي به افرادي مثل اين را به همراهان بسپاريد. متشكرم توآ