• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

باسخ‌به: کتاب پژوهش 9 years, 4 months ago #10637

• anattawa
  • Platinum Boarder
  • ازاد اندیش باش به هر قیمتی
توا کاری که ادعای مقدس بودن توا را دارد اما خود ورزش دیگری می کند
کاراته کاران آذربایجانشرقی در رقابتهای مختلف استان ، کشور و بین المللی خوش درخشیدند
در مسابقات کاراته بین المللی سبک شوتوکان ISKF که در نجف آباد برگزار شد مقامهای ذیل را به مربیگری حسین آقاپور کسب نمودند
میلادعباسپور مقام اول کمیته تیمی و مقام اول کمیته بزرگسالان
محمدرضا آرپناهی مقام سوم کمیته نوجوانان
در مسابقات قهرمانی استان که در اصفهان برگزارشد مدالهای ذیل به مربیگری سامان حسینی کسب شد
مهدی مومنی مقام اول کمیته نونهالان
امیرمحمدمومنی مقام اول کاتا نونهالان
مهدی هارونی مقام اول کمیته نونهالان
محمدرضا آرپناهی مقام اول کمیته نوجوانان و سوم کاتا نوجوانان
حسین هارونی مقام سوم کمیته جوانان
مسعود صالحی مقام سوم کمیته بزرگسالان
درمسابقات قهرمانی کشور سبک ایشین ریو اکیناوائی که در مشهد مقدس برگزار شد مدالهای ذیل را بدست آوردند
میلادعباسپور مدال طلای کوبودو بزرگسالان و نقره کمیته بزرگسالان
مسعود صالحی مدال نقره
تازه کار

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10639

• Assar
  • Administrator
با درود همراهان عزیز،

با اجازه از استاد جلیل زاده، متاسفانه دهقانیان کسی است باب دروغ و شارلاتانی را باب گذاشته کسانی که جوانتر هستند از عقبه این افراد نمیدانند چون توسط مدیر فدراسیون بدان سر پوش گذشته شده و دیگران هم به خاطر جاه و مقام فدراسیونی به سمت دیگر در مورد ان مینگرند، دانشکده انشاء تن و روان کدام فارغ التحصیل را در سال ۵۸ داشته که دهقانیان یکی از آنها باشد، در کدام کلاس های استاد میرزایی اصلا حضور داشته ؟، یک دروغ گو اول به خود دروغ میگوید و به خود باوری که رسید به دیگران دروغ میگوید آنکه به دیگران دروغ میگوید و سر آنها را کلاه میگذارد شارلاتانی بیش نیست که با تغییر چهره و نون به نرخ روز خوردن زندگی میکند و همین روش غلط را به دیگرم میاموزد
دگر مرد رهي ميان خون بايد رفت
از پاي فتاده سرنگون بايد رفت
تو پاي به ره بنه دگر هيچ مپرس
خود راه بگويدت كه چون بايد رفت
Last Edit: 9 years, 4 months ago by Assar.

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10640

بادرود وسلام درام خدمت اناتوآ نخیر بنده به هیچ وجه ورزشی جز توآ کار نمی کنم و فقط وفقط در مسابقات آزادش ونیمه آزادش شرکت می کنم عزیزم بنده قصد جسارت نداشتم فقط من برای شما نه برای خودم ورزش توآرا مقدس می دانم
ادم مغرور مثل کسی است که بالای کوه ایستاده وهمه را کوچک می بیند،غافل از اینکه مردم هم از پایین اورا کوچک می بینند
برخی چیز ها با پول قابل خریدن نیست مثل
شخصیت،فهم، شعور ادب
عزیزم بنده گفتم به هیچ وجه قصدجسارت ندارم ونخوام داشت اون چیزی که برام مقدسه اونو میگم اگه حرفی بدی زدم به بزرگی خودتون این بنده حقیر را افع بفرماید سپاس گذارم توآ
راهدانان،همراهان خوش مرام
برشما بابانگ "توآ"یم سلام

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10641

استاد جلیل زاده من خاک پای همه ی شما عزیزان هستم
ولی ببخشید اون سایتو دیگه من دراخیار ندارمش چون رمزشو فراموش کردم
دوم اینکه من یه زمانی با آقای دهقانیان کار میکردم وچندین بارها گفتم من دیگه تو هیچ باشگاهی فعالیت نمی کنم وحالا هم اومدم عضو این کانون شدم که از اول کونگ فوی راستین را آموزش ببینم اگه اجازه بدهید واگه اجازه ندید باز هم خاک پای شما عزیزان واستادان هستم توآ؟یاعلی

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10642

جناب عباسپور اگر مایل هستید که در این مکان دیالوگ داشته باشید بایستی به پرسشهایی هم که از شما میشه پاسخ بدهید در غیر اینصورت گفتگو بی فایده است.
از شما پرسش شد که چقدر آقای دهقانیان را صادق می دانید، بعداز اینهمه دروغی که تا بحال تحویل جامعه داده؟
لطفا قبل از هر چیز پاسخ این پرسش را بدهید تا ادامه گفتگو برقرار شود.
The following user(s) said Thank You: پویا اقتداریان, anattawa

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10643

استاد من بازم هم میگم من قصد بی ادبی ندارم
وشما پرسیدید باید بگم من تا زمانی که با ایشون کار میکردم هیچ بدی دروغی از ایشون ندیدم ومن از سن 8 سالگی با ایشون کار میکنم و هر صفری یاهر جایی با هم رفیتم من صادقی ایشون رو دیدم و اصلا به هیچ وجه درباره شما با من صبحت نکرده ومن هم نپرسیدن که بگن روزی من وآقای دهقانیان وچند تن از راهدانان یه جایی می رفتیم که یه نفر اومدن گفتن که آقای دهقانیان میگن شما اینطوری هستینم واونطوری هستین ودری وری گفتن وما همه دستامنو مشت کردیم که حسابشو برسیم ولی آقای دهقانیان نذاشت ومن به خاطر این کاراش بهش صادق میگم
اگه بنده تا حالا حرف بی ادبی زدم یا مفرور شدم به بزرگی خودتون این بنده حقیر را ببخشید
ومن از زمانی که در این کانون عضو شدم یواش یواش دارم از موضوع سردر میارم توآ/
Time to create page: 0.35 seconds