درود بر شما جناب آناتاوا
حرف های یارومه چیزی های بود که درانتخابات ریاست جمهوری وقت نشد یا چه چیزی باعث شدکه این استادحرفاحشون رو کامل بگویند اینو نمی دونم ولی تو کتاب پژوهش همه صحبت هاشونو کردن ومن هم بخاطر همون صحبت هاشونو که مطالبشونو درکتابم درکردم بخاطر اینکه کسانی ادعا میکنند که دور از یارومه که یارومه زد انقلاب بودن ومن هم این مطالب و درکتاب نوشتم تا بدونن که یارومه بزرگ چه کسی بودندومیخواستن چه کار هایی واسه این مملکت انجام بدن
دوم اینکه درباره عکس وفیلم یارومه است که پرسیدین روزی تو یه جلسه ای نشسته بودم که چن نفر هم کنارم بودن ویکی خیلی ادعا میکرد که از شالبند سبز های استاد میرزایی وقتی که جلسه تموم شد یه نفره دیگه چندتا ازعکسها و فیلمهای استاد میرزایی را تو شبکه ورزش داده بود پخش کنن وشبکه ورزش هم پخش کرد جلسه بعد اومد گفت که آقا من نمی گم من شاگرد استاد میرزاییم ولی با حرف چیزی درس نمی شه اون عمله که همه چیزی را درس میکنه
سوم خون کانگ فو چون کانگ فو یه ورزش مقدسیه برای همین آدم های نا پاکو نگه نمی داره وهمراهی که به خط سه رسید هرگز کانگ فو را نمی تواند رها کند شاید کلاس رو ترک کند بعه باشگاه نرود ولی کانگ فوتوآرو هرگز نمی تواند ترک کند یافراموش کند منظورم از خون کانگ فو این بود یعنی همراه به خط سه رسید یعنی کانگ فو به بدن این همراه نشسته بدنش این ورزشو قبول کرده
امیدوارم که منظورم را رسونده باشم
تاوا