• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

باسخ‌به: هماهنگی خط های توا 9 years, 4 months ago #10592

• pedram
  • Platinum Boarder
با درود بر استاد و همراهان
جناب ناتاوا متاسفانه من فقط یک کتاب که ایشان گفته بود پیگیری کردم اما پیداش نکردم.الان دقیقا یادم نیست که بود.یک استاد ذن اروپایی ان را نوشته بود.

باسخ‌به: کتاب پژوهش 9 years, 4 months ago #10593

• اصغر خاوری
  • Fresh Boarder
  • یک درد ویکی درمان پسندد
با سلام خدمت اساتید وهمراهان گرامی خدمت دوست گرامی عرض کنم که کتاب پژوهش تاجایی که من میدانم بدرد آدمهای میخوره که خیلی درسطح بالای از موضوعات فلسفی وفکری رسیده باشند یعنی درسطح باشند که راهبر باشند موضوع آن بعضا در مورد پیدایش انسان وزمان وموضوعات خیلی پیچیده یی هست . من که خواندم اصلا سردرنیاروردم ودرکتاب خانه ملی ایران قابل دریافت هست وبه هرکسی هم نیمدن ودرضمن دوستانیکه درایران زیست میکنند میتوانند ازین سایت دربدل پول نقد دریافت نمایند .
وکتاب های دیگری هم که از شاگردان جناب راهبر طریقت دانایی نوشته اند ازجمله آقای استاد رضا جودگی و استاد جلیلزاده . آقای داداشی قابل دریافت میباشد
البته من یک موضعی را که شخصا خودم تجربه دارم و موضوع شخصی من است شاید هم برای دیگران بستگی درسطح آگاهی و برداشت شان داشته باشند من خیلی از جاها رو چه دراینترنت وچه حضوری گشتم درمورد هنررزمی توآ اسناد مداریکی را هم بدست آوردم میخواستم تا برایم روشن شود که چرا این هنر غنی ْفلسفی واسرارآمیز که بنیان گذارآن یک فارسی زبان هست ومن آنرا بخوبی میتوانم درک کنم بصورت گنگ مجهول درکشوریکه درآنجا بنیان گذاری شده است باقی مانده است. این سوالیست که برایم تا الحال بیجواب است وتاجاییکه که حالا فکر مکنم سوالات فوق بدرد من هم نمیخورد.
من از روزیکه افتخار عضویت سایت کانون پرورش تن وروان را دریافت نمودم با وجودیکه تازه آموزش اصول کلاسیک را تجربه میکنم میفهمم که کانگفو توا چه بوده چون درسطح خودم کارمیکنم ومیفهمم چه چیز را میآموزم من درایران ودرافغانستان کلاسهای زیادی را گشتم همه چیز به صورت گنگ ومجهول آموزش داده میشود. به نظر شخصی من تازه کار باید تا اینکه به بام برسم باید از پله عبور کنم و تجربه تک تک پله های اسرار میز توآ را که برای خیلی از نو آموزان مانند من تازه کارند نمایم. تا به آن فلسفه یی که درقله های توآ همچون گنچ پنهان برای همه نو آموزان است برسم. به امید اینکه استاد جلیل زاده ۱۰۰ سال دیگر به عمرشان اضافه شود تا بتوانیم با همکاری وراهنمایی ایشان و همه یاران وهمراهان ایشان به قله های موفقیت ودرک توآ برسیم وازین چالشی که فعلا دست به گریبان توآ کاارانند رهایی یابیم بایک پیکرواحد توآگونه به درک اسرار پنهان وآشکار توآ بنشینیم (((((( توآ))))))))
Last Edit: 9 years, 4 months ago by Mostafa Jalilzadeh.
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Assar, حامدعدالتي

باسخ‌به: هماهنگی خط های توا 9 years, 4 months ago #10594

• pedram
  • Platinum Boarder
با درود بر استاد و همراهان
جناب اناتاواشما کتاب خاصی را پیشنهاد میکنید؟

باسخ‌به: هماهنگی خط های توا 9 years, 4 months ago #10595

• Assar
  • Administrator
با درود به همراهان

متاسفانه به خاطر مشکلات کاری مدتی در حضور دوستان نبودم. البته مشکلات جای خود باقی است ولی سعی خود خواهم کرد.

پدرام گرامی شما گفتید که"جناب عصار ایا تکنیکهای کون کفو توان به وسیله فدراسیون وارد کونگ فو توا شده است؟این حقیقت دارد که در خط 3 این اتفاق افتاده؟اگر این تکنیکها همان تکنیکهای یارومه است که در ملارد اموزش داده ایا اشکالی دارد که وارد کونگ فو توا شود؟؟ البته اگر تکنیکی واقعا متمایز نسبت به تکنیکهای توا باشد و نه شبیه سازی. " #10556

ما با آنکه فدراسیون چه چیز را میخواهد تایید کند یا نه نداریم چون کار فدراسیون بر اساس شواهد و مدارک نیست، کون کفو توان یک واژه است نه تغییر تکنیک ولی ابزاری شده برای سر پوشش اشتباهات تکنیکی اقایان.
دگر مرد رهي ميان خون بايد رفت
از پاي فتاده سرنگون بايد رفت
تو پاي به ره بنه دگر هيچ مپرس
خود راه بگويدت كه چون بايد رفت
Last Edit: 9 years, 4 months ago by Assar.
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Farshid Javdan, حامدعدالتي

باسخ‌به: کتاب پژوهش 9 years, 4 months ago #10598

باسلام خدمت شما
اصغرجان من هم آن کتاب پژو.هش را دارم ولی پی دی اف آن را ندارم درضمن بنده از سال92درحال نوشتن یک کتاب هستم به نام سطح ازاطلاعات تکاملی دراین ازتمام صفحات کتاب پژوهش استفاده کردم آن ها را درکتاب خودم نوشتم ونه اینکه به اسم خودم ثبت کنم درپایین هر صفحه اسم یارومه را نوشتم
وشما گفتین که من از کتاب پژوهش سر در نیاوردم چرا پس درس نخونیدن که چیزی سر دربیارین ودرضمن نوشتن این کتاب بخاطر حرف های یارومه است که درآن کتاب ذکر کردن همراه کانگ فوکار بانوشتن مطلبی یا گفتن حرفی خودش را اثبات نمی کنه اونی که اثبات میکنه میاد عکس و فیلم و یارومه رو تو شبکه ورزش پخش میکنه همراه واقعی اینه نه اینکه بیاد بگه من چیزی ندونستم چون خون کانگ فوتوآدر رگ شما هنوز جریان نیافتاده تا چیزی بدونید تاوآ
راهدانان،همراهان خوش مرام
برشما بابانگ "توآ"یم سلام

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10599

استادعصار سلام وعلیکم حال شما خوب هستین
استا ببخشید الان آقای داداشی درحال تدریس کدام رشته میباشند
واین عکس یارومه مطلق به چه مراسمی بوده وآیا یارومه این سنگ را شکستند
Attachments:
راهدانان،همراهان خوش مرام
برشما بابانگ "توآ"یم سلام
Time to create page: 0.34 seconds