• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10561

درود بر پدرام گرامی،
من خوبم ، سپاس از مهر شما.
بله مبارزات سی و پنج نفره یا تپه به تپه از مبارزات کلاسیک کونگ فو توآ می باشد ولی جزو شالبند قهوه ای.
متاسفانه تا بحال کسی به آن مرحله از آزمایشات توآ نرسیده و بعداز زخمی شدن راهبر و دور کردن ایشان از مملکت تمام برنامه های استاد نیمه تمام ماند. بنابراین هیچ فیلم و سندی از اجرای این مراسم وجود ندارد.
تکنیکهای مندرآوردی کونکفو توان بوسیله مدعی یانی که خود را داخل فدراسیون کرده اند برده شده که همانطور که گفته شد تمام آنها از ذهن خود اون افراد زاده شده و ربطی به کونگ فو توآ نداره.
یارومه بعداز تیر خوردن به هیچ عنوان به کسی تکنیک نداده اند. چه در ملارد و چه در خارج از ایران.
The following user(s) said Thank You: مهدی , پویا اقتداریان, anattawa

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10562

با درود ،
جناب آناتاوا لطفا برای پرسش مطرح کردن رخصت نخواهید ، اگر پرسش قابل پاسخ بود و ما هم قادر به پاسخگویی داشتیم خدمتتان عرض می کنیم.
این مکان تهیه شده برای پرسش و پاسخ.
The following user(s) said Thank You: مهدی , پویا اقتداریان, anattawa

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10563

• anattawa
  • Platinum Boarder
  • ازاد اندیش باش به هر قیمتی
استاد پرسش این است
وفادری به سبک به جای خود و قابل احترام و تقدیر است
اما در این همه مدت طولانی که تمرین کردید استاد از نظر طرز تفکر و اندیشه فلسفه ای چه سبک و استایل فکری را دنبال کردید ایا در ان هم مانند توا به سمت کمال حرکت کردید؟
بهتر پرسش کنم ایا دارای سبک و استایل فکری خاصی هستید
تازه کار

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10564

مسلمن هر شخصی طبق یک ایده و هدفی حرکت می کنه و من هم از این امر مستثنی نیستم. از طرفی من مبلغ ایده خاصی هم نمی باشم، فقط به اصول کونگ فو توآی پرفسور میرزایی معتقدم و در آن مسیر تا بدانجا که برایم میسر باشه قدم بر می دارم. در کل از سبک و استایل توآ جانبداری می کنم.
The following user(s) said Thank You: مهدی , حامدعدالتي, پویا اقتداریان, anattawa

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10565

• pedram
  • Platinum Boarder
ممنون استاد.
جناب اناتاوا متخصص مبحث پیچیده ذن جناب اریا بودند که نمیدانم کسالتسان بهتر شد یا خیر.شجا که با ایشان ادتباط نزدیک دارید از احوال ایشان بگویید.

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 4 months ago #10566

• pedram
  • Platinum Boarder
جناب اناتاوا شما که در مسعله فلسفه غرب تبحر دارید بگویید که ایا روش فکر کردن در فلسفه مهم است و ایا طرز فکر کردن در فلسفه اموزس داده میشود مثل ذن که در نشرق زمین به اموزش چگونگی تفکر میپردازد؟
Time to create page: 0.33 seconds