مشکلی که هست و استاد جلیلزاده هم گاهی بهش اشاره دارن اینه که توآ مارو به خودمون و توجه به خودمون فرامیخونه اما بسیاری از همراهان به میرزایی و تواناییهای ایشون و مقام و مرتبه و دانایی ایشون میبالن!
به قول معروف من آنم که رستم بود پهلوان!اما یارومه به من میگه تو باید توانا بشی تو باید دانا بشی!
من برام مهم نیست یارومه تونسته تو 11 ثانیه آناتوا رو بزنه یا 11 دقیقه!تونسته 16 ضربه پا رو در یک ثانیه بزنه یا نه!البته برام مهمه که آیا هرحرفی که ایشون عنوان کرده آیا تونسته خودش عمل کنه یا نه!چیزی که بیشتر برام مهمه و یارومه بهم یاد داده و واقعا راهبریم کرده همینه که ایشون منو بسمت خودش توجه نداده بلکه منو دعوت کرده که جهان رو بسازم و گفته که جهان تو جهان تن و روان توست و انسان رو نقطه ای معرفی کرده و جهانی معرفی کرده که اگه درست ساخته بشه جهان پیرامونش هم درست خواهد شد!
قرآن بارها و بارها انسان رو به اندیشیدن امر و دعوت میکنه!یارومه هم مارو دعوت به غرق شدن در اندیشه میکنه و همزمان مارو بر این وامیداره که جسم رو هم قوی کنیم چون پاگاه اندیشه ماست!
کتاب دین اومده اما هرزمان افرادی میان و تفسیرش میکنن و شرح میدن و راه رو به شکلی نوین توضیح میدن و هدف اونها آوردن دین جدید نیست که دین از اول یکی بوده و هست چون خدا یکیست بلکه هدف راهنمایی و راهگشاییست.
یارومه هم برای منو امثال من همین آدم بوده که راه رو برام روشن کرده و گفته مجهول واقعی خود ما هستیم.چیزی که ناشناخته مونده ما هستیم.قدر خود نمیدانیم.مرتبه خود نمیدانیم.مثلا در مورد انسان و شیطان اینجور گفتن که:شيطان گمراهي آدم است از ذات و فطرت آفرينش.
آدم بالاتر از سياست ها و بالاتر از قوانين دنيوي است . آدم كتاب قانون آفرينش خداست و هر آدم صفحه اي از صفحات كتاب قانون آفرينش خداست .حفظ شأن آدم حفظ شأن روان آفرينش است ؛ لذا هر گونه تجاوز به شأن آدم صفت شيطاني است
...
آدم رو ملاک همه چیز میدونه و گفته دنیا بدون آدم نه زیباست و نه زشت نه تاریک و نه روشن.....
بنابراین ایشون راهشون انسانی.هدفشون والاست و نه پست.پس همون راهی رو معرفی میکنه که دین و به قولی ادیان در زمانهای متفاوت بیان کردن!
من روزه میگیرم نماز میخونم دیگه نمیپرسم آیا یارومه نماز میخوند یا نه!چون چیزی به من داده که بتونم خودم تشخیص بدم که آیا نماز خوندن خوبه یا نه!روزه لازمه یا نه!من رو به آزادی فرامیخونه و آزادی رو آزادانه اندیشیدن و نه دنباله رو اندیشه دیگران رفتن معرفی کرده!
کلام ایشون برام خیلی جالبه و چه زیبا فرمودن که:
انسان آگاه کسیست که به ارزش زنده ماندن و تحرک واقف است!
زندگی رو جوشش اندیشه میدونه و مرگ رو زمانی که نیاندیشیم!
چه بگیم توآ دینیست چه بگیم نیست راه همون راه درسته!
راه در دنیا یکیست و آن راه راستیست....اسمش هرچی که میخواد باشه....