• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8492

• حسین
  • Platinum Boarder
  • گر به خود آیی به خدایی رسی به خودآ
سلام فونت نوشتهات را عدد بالا بزن
گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8493

• mohammad
  • Gold Boarder
  • مهر ، نخستین پدیده دروازه هستی
در پاسخ کامنت 8440
آقا پدرام شما هر وقت تونستید تن و روانتون رو از هم جدا کنید اونوقت شاید بشه به حرف شما رسید.

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8494

مشکلی که هست و استاد جلیلزاده هم گاهی بهش اشاره دارن اینه که توآ مارو به خودمون و توجه به خودمون فرامیخونه اما بسیاری از همراهان به میرزایی و تواناییهای ایشون و مقام و مرتبه و دانایی ایشون میبالن!
به قول معروف من آنم که رستم بود پهلوان!اما یارومه به من میگه تو باید توانا بشی تو باید دانا بشی!
من برام مهم نیست یارومه تونسته تو 11 ثانیه آناتوا رو بزنه یا 11 دقیقه!تونسته 16 ضربه پا رو در یک ثانیه بزنه یا نه!البته برام مهمه که آیا هرحرفی که ایشون عنوان کرده آیا تونسته خودش عمل کنه یا نه!چیزی که بیشتر برام مهمه و یارومه بهم یاد داده و واقعا راهبریم کرده همینه که ایشون منو بسمت خودش توجه نداده بلکه منو دعوت کرده که جهان رو بسازم و گفته که جهان تو جهان تن و روان توست و انسان رو نقطه ای معرفی کرده و جهانی معرفی کرده که اگه درست ساخته بشه جهان پیرامونش هم درست خواهد شد!
قرآن بارها و بارها انسان رو به اندیشیدن امر و دعوت میکنه!یارومه هم مارو دعوت به غرق شدن در اندیشه میکنه و همزمان مارو بر این وامیداره که جسم رو هم قوی کنیم چون پاگاه اندیشه ماست!
کتاب دین اومده اما هرزمان افرادی میان و تفسیرش میکنن و شرح میدن و راه رو به شکلی نوین توضیح میدن و هدف اونها آوردن دین جدید نیست که دین از اول یکی بوده و هست چون خدا یکیست بلکه هدف راهنمایی و راهگشاییست.
یارومه هم برای منو امثال من همین آدم بوده که راه رو برام روشن کرده و گفته مجهول واقعی خود ما هستیم.چیزی که ناشناخته مونده ما هستیم.قدر خود نمیدانیم.مرتبه خود نمیدانیم.مثلا در مورد انسان و شیطان اینجور گفتن که:شيطان گمراهي آدم است از ذات و فطرت آفرينش.
آدم بالاتر از سياست ها و بالاتر از قوانين دنيوي است . آدم كتاب قانون آفرينش خداست و هر آدم صفحه اي از صفحات كتاب قانون آفرينش خداست .حفظ شأن آدم حفظ شأن روان آفرينش است ؛ لذا هر گونه تجاوز به شأن آدم صفت شيطاني است
...
آدم رو ملاک همه چیز میدونه و گفته دنیا بدون آدم نه زیباست و نه زشت نه تاریک و نه روشن.....
بنابراین ایشون راهشون انسانی.هدفشون والاست و نه پست.پس همون راهی رو معرفی میکنه که دین و به قولی ادیان در زمانهای متفاوت بیان کردن!
من روزه میگیرم نماز میخونم دیگه نمیپرسم آیا یارومه نماز میخوند یا نه!چون چیزی به من داده که بتونم خودم تشخیص بدم که آیا نماز خوندن خوبه یا نه!روزه لازمه یا نه!من رو به آزادی فرامیخونه و آزادی رو آزادانه اندیشیدن و نه دنباله رو اندیشه دیگران رفتن معرفی کرده!
کلام ایشون برام خیلی جالبه و چه زیبا فرمودن که:
انسان آگاه کسیست که به ارزش زنده ماندن و تحرک واقف است!
زندگی رو جوشش اندیشه میدونه و مرگ رو زمانی که نیاندیشیم!
چه بگیم توآ دینیست چه بگیم نیست راه همون راه درسته!
راه در دنیا یکیست و آن راه راستیست....اسمش هرچی که میخواد باشه....
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Assar, mohammad, مهدی , حامدعدالتي, اکبر

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8495

نیماامین گرامی سپاسگزارم از تفسیر قشنگت
The following user(s) said Thank You: نیماامین

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8496

• pedram
  • Platinum Boarder
درود.میدانم که اعضا از امدنم ناراحتند چون مخالف عرفان توا هستم.
من مخالف عرفان توا هستم و دلایلش را گفتم..و به روان دیدگاه علمی دارم.انها از هم جدا هستند ولی به هم وابسته هستند مثل اعضای بدن.اما جناب حسین شما که صحبتهای اقای نیما را قبول دارید پس چرا فرمان قتل منصور حلاج را دادید.مگر او چه میگفت او هم یارومه زمان خودش بود.ضمنا اقای نیما وحسین من متذکر میشوم که راه راست یکی نیست چون انسان بینهایت بعد دارد.ما عرفایی داریم که همدیگر را قبول ندارند مثل رجب علی خیاط و مولانا که اقای خیاط مولانا را گمراه خطاب میکرد.در ثانی تا زمانی که بینهایت وجود دارد کمال وجود ندارد.هیچ چیز هم برای انسان حد ندارد پس کمال برای انسان وجود ندارد .همه ما جاهلیم .دانایی ما نسبت به دیگران تعریف میشود.

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8497

این کامنت برای دوست عزیز آقای پدرام:
دوست من توآ یک بنیانگذار داشته و براش فلسفه عنوان کرده و رنگ و شال و نام و توضیح راه....
عرفان توآ در واقع همون هدف بنیانگذار از ابداع این سبک هستش.بنیانگذار توآ بارها عنوان کرده که هدف فقط نباید ساختن تن باشه!حالا شما دارین میگین توآ فقط یک ورزشه برای دفاع و سلامتی؟!اگر اینطوره خب نمیتونیم بگیم بقیه ورزشها چنین پتانسیلی در سلامت نگه داشتن تن ندارن و برای دفاع خوب نیستن پس چه فرقی داره توآ یا یک سبک دیگه؟!چیزی که توآ رو برای ما متمایز کرده در بین سبکهای دیگه اول اینه که داره یک دورنمای زیبا و عظیم رو نشونمون میده!از خودمون!
داره میگه شما باید توانا و دانا بشین.داره میگه انسان شاهکار هستیست.میگه ذن ما سیاه و سفید و زرد نمیشناسد و فقظ به رنگ خون اعتقاد دارد و همه خونها را پاک میداند!داره میگه بالاترینها پایینترینها هستند یعنی کسی که به توانایی بلایی رسید باید از این توانایی برای ارايه خدمت به دیگران استفاده کنه چون توانایی اینکار رو داره نه اینکه بشینه بقیه بهش خدمت کنن!
پس توآ برای ما فقط یکسری حرکات دست و پا برای دفاع فیزیکی از خودمون نیست!استاد لق لق و غیره که گفتین که من متوجه نشدم کیا هستن ولی میدونم حتما منظور بنیانگذاران تزهای جدید بی پایه هست هم به همون قول خودشون سبک درست کردن و حرکات دست و پا و حتی فلسفه و کلام و ....اما آیا میشه با توآ و بنیانگذارش مقایسشون کرد؟مسلما نه!حالا از خودمون بپرسیم چرا نمیشه و همون دلیل در واقع همون مسیله مهمیه که توآ هست و در دیگران نیست!
چیزی که باعث شده هرکس وارد این راه بشه چشمهاش بچرخه به اینور و اونور و به خودش که من کجام؟کجا باید برم؟همون چیزی که باعث شد رژیم شاهنشاهی این سبک رو ممنوع اعلام کنه!
همون چیزی که باعث شده الان ما بحث کنیم!
درحالی که در هیچ سبک دیگه ای اینقدر یحث و گفتگو نیست و سوال و جواب نیست و همه دارن فقط ضربات دست و پاشونو تمرین میکنن!

The following user(s) said Thank You: حامدعدالتي, اکبر, pedram
Time to create page: 0.35 seconds