• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

باسخ‌به: فلم یم می از یرومه 9 years, 6 months ago #10467

• anattawa
  • Platinum Boarder
  • ازاد اندیش باش به هر قیمتی
پس می توانم نتیجه بگیرم شما در این مدت با یارومه در ارتباط بودید و هستید و از احوالات ایشان با خبر هستید و به ایشان سر می زنید؟
تازه کار

باسخ‌به: فلم یم می از یرومه 9 years, 6 months ago #10468

خود یارومه بعداز مرخص شدن از بیمارستان حضوری به خود من گفتند که دیگه تمام شد . با شناختی که من از ایشان داشتم مطمئن بودم که تصمیم شان را گرفته اند و نظرشان همان است که فرمودند و همانطور هم شد .
The following user(s) said Thank You: Farshid Javdan, Assar, اکبر, AFSHIN REZAZADEH, anattawa

چرا به ایران نمیایید 9 years, 6 months ago #10470

• behnam
  • Fresh Boarder
سلام استاد جلیل زاده .بنده ده سالی میشه که توا کار میکنم.اما تازه با سایت شما اشنا شدم.امیدوارم بتونم مجهولات ذهنمو رفع کنم با کمک شما.راستی چرا به ایران نمیایید.؟تا توهمات این رشته ورزشی را کنار بزنید.
The following user(s) said Thank You: Assar

اسامی شاگزدان استاد میرزایی 9 years, 6 months ago #10471

• behnam
  • Fresh Boarder
سلام استاد من یکی از کونگفو کاران کرج هستم تازه با سایت شما اشنا شدم میشه لطفا اسامی تعدادی از شاگردان استاد میرزایی را که در قید حیات و در ایران هستند نام ببرید.

سئوال بنده در مورد اسم (توآ ) 9 years, 6 months ago #10472

با سلام وعرض خسته نباشيد و خدا قوت . اقاي استاد جليل زاده سئوال بنده در مورد اسم (توآ ) : آيا اين درست است كه استاد اسم (تائو) را به (توآ) تغيير دادند به دلايل سياسي و مشكلات آن زمان .چون در يكي از عكسها ديدم كه روي تشك اوتامي كلمه (TAO) نوشته شده بود ممنون از پاسختون و از دوستان جوياي حال شما شدم خدارو شكر كه تمرينات رو شروع كرديد و حالتون بهتر شده خوشحال شدم . موفق و پيروز و سربلند باشيد. TOA

باسخ‌به: سئوال بنده در مورد اسم (توآ ) 9 years, 6 months ago #10474

جناب افشین بله کاملا درست است.
The following user(s) said Thank You: مهدی , AFSHIN REZAZADEH, anattawa
Time to create page: 0.33 seconds