• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

باسخ‌به: فلم یم می از یرومه 9 years, 6 months ago #10452

• Assar
  • Administrator
با درود همراه گرامی،

اینجانب به هیچ عنوان با مطرح کردن این موضوع نخو استم به اصطلاح شما دوست عزیز در کامنت #10420 زیر ابرویش را وردارم چشماش را کور کردم خیر آنچه استاد جلیل زاده گفتند شایسته ترکمن و دستور دهندگان وی هست، استاد جلیل زاده صحبتشان در مورد رفتار و شخصیت ان شخص (ترکمن) و هم پیاله های وی است، برای همین اینجانب از لغات نامه معنی کامل ان را گذاشتم، القاب صفات اشخاص هستند مزلف یک صفت است برای رفتار یک شخص، به همین سادگی. همینطور شارلاتان، گوساله، الاغ، حرمزاده، رییغو، مترسک پس باید منظور گوینده را درک کرد. بسیاری از انتخاب ها عامیانه هستند و برای معرفی نه از عصبانیت.

فقط ما ایرانی ها هستیم که همیشه مایلیم حفظ ظاهر بکنیم دروغ را حافظ ان هستیم و حقیقت را میپوشانیم.

پیروز باشید

دگر مرد رهي ميان خون بايد رفت
از پاي فتاده سرنگون بايد رفت
تو پاي به ره بنه دگر هيچ مپرس
خود راه بگويدت كه چون بايد رفت
Last Edit: 9 years, 6 months ago by Assar.
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, AFSHIN REZAZADEH

باسخ‌به: فلم یم می از یرومه 9 years, 6 months ago #10453

• anattawa
  • Platinum Boarder
  • ازاد اندیش باش به هر قیمتی
درود بر استاد عصار عزیز
در جواب کامنت 10452
باید خدمتان عرض کنم با توجه به کامنت هایی که من و دوستان چه به صورت عمومی و چه به صورت خصوصی برای استاد جلیل زاده گذاشتیم و گفتیم حاضریم به خاطر این مساله حاضریم چه کارهایی بکنبم اگر بحث را ادامه میدم مطمئن هستم شبه طرف داری از ان فرد کذایی به وجود نمی اید
خیر عزیز ما حافظ دروغ و حفظ ظاهر هم نمی کنیم
اما به این مساله هم اعتقاد داریم که
ادب مرد به از دولت اوست عزیز
در لغت نامه خیلی از لغت های مناسب و نامناسب است ایا ما باید از همه استفاده شود
استاد جلیل زاده و شما سرور گرامی الگو و اسوه ما همراهان هستید گرامی
تازه کار

باسخ‌به: فلم یم می از یرومه 9 years, 6 months ago #10454

• anattawa
  • Platinum Boarder
پدرام عزیر لطفا منابع اطلاعاتی خود مربوط به کامنت 10451 را بیان کنبد
استاد جلیل زاده ایا اطلاعات کامنت 10451را تایید می کنید
تازه کار

باسخ‌به: فلم یم می از یرومه 9 years, 6 months ago #10455

• pedram
  • Platinum Boarder
جناب اناتاوا احساس میکنم دارید باز هم زیاده روی میکنید.طرف جواب استاد جلیلزاده من بودم.اینکه استاد جلیلزاده را متهم به بی ادبی میکنید بدون اینکه بدانید این شخص چه کار کرده خیلی کودکانه است.
ایشان در قالب دوست وارد شدند و بعد با روشهای پست سعی کردند به استاد ضربه بزنند.ایشان دارد از این شخص نقل قول میکند و دلیلش هم این است که در جامعه کونگ فو توای ایران سعی دارد پست و منصبش را بالا ببرد.اما با روشهای کثیف.استاد جلیلزاده دارد افشاگری میکند.پس لطفا حد و مرزها را رعایت کنید.

عزیز من کسی شما را به عنوان حکم معرفی نکرده که از همه چه من و چه استاد باز خواست میکنید.

باسخ‌به: فلم یم می از یرومه 9 years, 6 months ago #10457

• anattawa
  • Platinum Boarder
دوست گرامی پدرام عزیز
جواب 10455
عزیز الکی به من انگ زیاده روی و کودکانه نچسبانید
من کی گفتم استاد جلیل زاده بی ادب است از کی تا حالا الگو و اسوه بودن معنی بی ادبی را می دهد
شما که اینها را می دانستی چرا سوال کردی؟ در ضمن ایشان که پناهنده شده چطور می خواهد پیشرفت کنه
من از استاد سوال و بازخواست نکردم خواستم اطلاعات شما را تایید کنه من هم در اینترنت گشتم اطلاعات داده شما را نتوانستم پیدا کنم چرا بهت بر خورد
حکم وقتی معنی داره که بین دو نفر اختلاف و دعوا باشه مگر شما با استاد جلیل زاده دعوا داری که فکر می کنی من حکم هستم من در مورد اطلاعات شما خواستم از استاد تاییدیه بگیرم
اگر من هم بخوام مثل شما فکر کنم باید این جواب را بدم ( عزیز طرف حرف من استاد عصار بود و جلیل زاده به ................)
تازه کار

باسخ‌به: فلم یم می از یرومه 9 years, 6 months ago #10458

• anattawa
  • Platinum Boarder
در ضمن پدرام خان لطفا به زمان کامنت ها نیز نگاه کن کامنتی که من برای استاد عصار گذاشتم بعد از این که استاد جلیل زاده دلیل عصبانیت را گفته بودند هست پس من هم دلیل عصبانیت ایشان را هم می دانستم
تازه کار
Time to create page: 0.33 seconds