• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 6 months ago #10446

• رضا
  • Junior Boarder
استاد خیلی از اقایون مثل محسن ترکمن وخیلیهای دیگه به شما حسادت میکنند که نمیتوانند مثل شما باشند اینها همونهایی هستند که دارن توا را نابود میکنند و وقتی میبینند که کسی برای این رشته ورزشی دلسوزی میکنه میخوان فراریش بدن واز هر دری وارد میشن چون شما دارید همراهان رو از گمراهی در میارید و اونها رو روشن میکنید واین کار به ضرر اونهاست و دلایل محکم دیگه ای هم هست که اونها هیچ راه فراری ندارن بخاطر کارایی که کردن به همین دلیل است که اینها به شما حسادت میکنند و باعث آزار واذیت شما و خانواده تان میشوند و استاد در کل شما باید مواظب سلامتیتون باشید سلامتی شما از هرچیزی واسه ما مهمتره اینها اصلا ارزش ندارند که شما بخواین راجبشون فکر کنین
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Assar, اکبر, AFSHIN REZAZADEH

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 6 months ago #10447

با درود و سلام ،
رضا جان در رابطه با کامنت ۱۰۴۴۵ ، من هیچیک از اون اشخاص را در آن تصویر ها نشناختم ، ببخشید
The following user(s) said Thank You: اکبر, AFSHIN REZAZADEH, anattawa

باسخ‌به: مبارزه گر کونگ فو کار 9 years, 6 months ago #10448

• anattawa
  • Platinum Boarder
  • ازاد اندیش باش به هر قیمتی
پاسخ به کامنت 10444 پدرام
پدرام گرامی درود بر شما صبح به خیر
گرامی ما که این ترکمن را نمی شناختیم پرسش شما باعث ناراحتی و بروز عصیانیت استاد جلیل زاده شد گویا شما این ترکمن ها را می شناسید
می شود دلیل پرسش خود را بیان کنید؟
تازه کار

فلم یم می از یرومه 9 years, 6 months ago #10449

• اصغر خاوری
  • Fresh Boarder
  • یک درد ویکی درمان پسندد
با سلام خدمت استاد جلیل زاده ،سایر استادی وهمراهان
سوالی داشتم درمورد فلم بنام ( یم می ) که توسط یرومه ترتیب گردیده است اما چرا در سایت ها نیست درسایت هاییکه من دنبالش گشتم هرسایتیکه این فلم داخلش بوده از طرف ................... بلاک شده چرا چه چیزی دراین فلم بوده که پخش این فلم ممنوع گردیده است. مگر میشود باور وهدف انسانهارابه زور ازشان گرفت امید خواستم دلیلش را جویاشوم.

باسخ‌به: فلم یم می از یرومه 9 years, 6 months ago #10450

با درود،
جناب خاوری شما پرسشی از من میکنید که من درباره آن نمی دانم. اگر در سایتی مطلبی بلاک میشه یا مشکلی درش وجود داره بهتره از مسئولین همان سایت جویا باشید.
The following user(s) said Thank You: AFSHIN REZAZADEH, اصغر خاوری

باسخ‌به: فلم یم می از یرومه 9 years, 6 months ago #10451

• pedram
  • Platinum Boarder
پاسخ به 10448
جناب اناتاوا حسین ترکمن از کونگ فو کارهای قدیمیست که حتی با کاراته کاران ان زمان از جمله محمد توحیدی که بعد موای تای کار شد مبارزه کرده بود و چند وقت پیش فوت کرد.البته او به سبک کیک بوکسینگ روی اورده بود و از بلند پایه های ان سبک در ایران بود اما نمیدانم نظر استاد جلیلزاده درمورد وی و مواضعش در مورد کونگ فو توا چه بوده.از این رو س‌وال کردم.اما فکر میکردم که محسن ترکمن فرزند حسین ترکمن است .‌‌‌‌
ولی انگار اشتباه میکردم.شما هم میتوانید در اینترنت کمی حوصله به خرج داده و سرچ کنید تا جوابتان را بیابید.
Time to create page: 0.37 seconds