استاد عزيزدر حال حاضر هيچ چيز به اندازه سلامتي شما ارزش ندارد. خودتان بهتر از هر كس مي دانيد كه عصبانيت براي شما سم مهلك است. ما دوست داريم از شما درس صبرو شكيبيايي را بياموزيم. فكر مي كنيد بنده يا ديگران با چنين موجوداتي سروكار نداشته اند؟ پاينده باشيد.
با درود بر استاد جليل زاده گرامي و استاد عصارعزيز.
من در ابتدا يك پيام احوالپرسي براي شما فرستادم و گويا نرسيد.بار ديگر خوشحالي خودم را از سلامتي شما دو عزيز ابراز داشته و مراتب دوستي و صميمت خود را عرضه مي دارم. استاد گرامي هرگز سايت را اينگونه رها نكنيد. در موقعيت فعلي حتما كسي را بعنوان جانشين خود يا مدير سايت در مواقعي كه حضور نداريد برگزينيد. شاد و شادكام باشيد.
سلام و درود خدمت دوستان و عزیزانم
سپاس از همدردی ها و همدلی های شما. همانطور که عرض کردم این فرد ارزش تلف کردن وقت را نداره مشکل ما یا من اینه که افرادی در دفتر توآ به این آشغال موقعیت می دهند که چنین کارهایی انجام دهد والا خود این یک عاملی هست در دست آنان.
با درود خدمت استاد جلیل زاده استاد چندتا عکس براتون ایمیل کردم و انهارا هم در کامنت 10416معرفی کردم و چند وقت پیش راجب این عکسها باهاتون گفتگو کرده بودم این عکسهارو از اقای علی اصغر مرادی گرفتم و این عکسها در سال 1354در شهر خودمان گرفته شده در شهرستان هفتکل در استان خوزستان و اقای مرادی گفتند که با شماهم کارکردند و از طریق ارتش زیر نظر یارومه کار میکردند و استاد من میخوام بدونم ایشون رو یادتون میاد