• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 6 months ago #10416

• رضا
  • Junior Boarder
با درود خدمت استاد جلیل زاده امیدوارم که حالتون خوب باشه استاد عکسهایی رو که گفته بودم از اقای مرادی گرفتم و عکسشون رو براتون فرستادم اون عکس که چهارنفره هستن اونیکه نانچیکو داخل دستشه آقای مرادی نفر آخرهم آقای قهرمان نادری واون کسی در عکس دیگری پیرهن قرمز تنشه آقای ناصر قناعت مدار است
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, AFSHIN REZAZADEH

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 6 months ago #10418

• Assar
  • Administrator
با درود،
واقعا خسته کننده شده که یک حرف را چند بر باید در مورد شخصی مثل محسن ترکمن گفت ولی باز هم بیان باید این باشد که در مورد وی باید ملایم بود،

تعریف ؛
بچه مُزلَّف،(به ضم میم، فتح ز و لام و تشدید بر لام) اصطلاحی است که برای رو کم کردن پسران جوانی که خیلی ادا و اطوار دارند، یا پُررو و پُرمُدعا هستند بکار می رود و بطور تلویحی به معنای "مفعول" است.
در گذشته مو و زلف بلند و ریخته روی شانه و تابدار برای مردان متداول نبود، پس اگر مرد جوانی سر و زلفی به هم میزد و سری توی سرها درمیآورد به او به چشم "مفعول" نگاه می کردند و او را مُزلّف می خواندند.
کلمه مُزَلّف، صفت جعلی در زبان فارسی است که از کلمه "زُلف" ساخته شده و حدودن از 70 سال پیش بکار رفته است.
امروزه نه تنها عوام، که درسخوانده ها نیز مَُزَلّف را به معنی فحش به پسر یا مرد جوان سر وُ زباندار یا متلک گو و پررو بکار می برند.

بیشر حق وی و هم پیاله های وی می باشد همین.
دگر مرد رهي ميان خون بايد رفت
از پاي فتاده سرنگون بايد رفت
تو پاي به ره بنه دگر هيچ مپرس
خود راه بگويدت كه چون بايد رفت
Last Edit: 9 years, 6 months ago by Assar.
The following user(s) said Thank You: مهدی

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 6 months ago #10419

• mohammad
  • Gold Boarder
  • مهر ، نخستین پدیده دروازه هستی
سلام خدمت استاد جلیل زاده
و سایر اساتید و همراهان
استاد جمله انشاء تن و روان دقیقا به چه معنی هست؟
با تشکر

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 6 months ago #10420

• anattawa
  • Platinum Boarder
  • ازاد اندیش باش به هر قیمتی
جناب عصار عزیز یا درود و اروزی به روزی
جناب بحث در مورد محسن ترکمن یا دهقانیان یا امثالم نیست که ملایم یا سخت باشید
جناب بحث سر الگو و اسوه بودن است برای الگو و اسوه بودن معیار های بخصوصی وجود دارد
شما اومدی ابرو را درست کنی زدی چشمش را در اوردی لایق استاد جلیل زاده غیر مستقیم معنی حرفش را می رساند
تازه کار

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 6 months ago #10421

• mohammad
  • Gold Boarder
  • مهر ، نخستین پدیده دروازه هستی
درود بر استاد جلیل زاده عزیز
انشاءالله که سلامت باشید . خواستم مساله ای را با شما در میان بگذارم. استاد بنده از همان ابتدا که من در کلاسش ثبت نام کردم عقیده داشت که تکنیک ها و خط ها باید با توانایی همراه در مبارزه و بدن سازی و ... مطابقت داشته باشد. ایشان میگویند شاید در گذشته ابتدا تکنیک ها را کامل میگرفتند و بعد مبارزه کار میشد ولی در این زمان این نوع روش زیاد به صلاح نیست چرا که مثلا شخصی میرود با هفت خط بر سینه اش در جایی(در باشگاه و سبک دیگری) مبارزه میکند و میگوید من خط هفت هستم و کانگ فو کلا هفت خط دارد و من همه را دارم و حکم هفت خطش را هم دارد ولی در مبارزه چون چیزی در چنته ندارد آبروی توآ را میبرد. و سبکهای دیگر هم از روند آموزش در توآ بیخبرند و این به ضرر توآ است. بنده با نظر استادم موافقم و در کلاس خودم هم به همین صورت کار میکنم که اوج هنر مبارزه رو برای همراه هفت خط تصور میکنیم ( میدانم که کاملا درست نسیت) و برای هر خط ، سطحی از مبارزه را برای همراه در نظر میگیرم. و در حین آموزش تکنیک ،مبارزه هم با آنها کار میکنم. البته برای آموزش ضربات هم همین راه را پیش گرفته ایم . مثلا همراهی که میخواهد آناتوآ را امتحان دهد باید ضربات کیوتو ،متو ،سیمای ، هورایما ، یت کیوتو و همچنین نحوه استفاده از این ضربات در مبارزه و استفاده از دفاع های موجود در اناتوآ برای دفاع همین ضربات را بداند و به همین صورت خط های بعد.
نظر شما استاد عزیز چیست؟

باسخ‌به: مبارزه گر کونگ فو کار 9 years, 6 months ago #10422

• anattawa
  • Platinum Boarder
  • ازاد اندیش باش به هر قیمتی
درود بر استاد جلیل زاده عزیز
استاد جویای احوال
چند وقت نبودید نگران شدم
ایمیل هم دادم جواب ندادید عزیز
تازه کار
The following user(s) said Thank You: اکبر
Time to create page: 0.34 seconds