• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8472

با درود و سلام،
دوست گرامی جناب آقای حسین ضمن سپاس از ارایه نظریات فقهی و عرفانی خود در ارتباط با مباحث فلسفی استاد میرزایی و کونگ فو توآ . عرضم به حضورتون که من اطلاعاتم در مورد عرفان و فقه اسلامی باندازه ای نیست اظهار نظری بکنم ، از اینرو اجازه می خواهم در عین اینکه به تشریحات شما و دیگر دوستان گوش میکنم خاموش باشم و طرفی را نبندم که خدای نکرده دوستان فکر نکنند که ما اینجا حقی را پایمال می کنیم . خرسند خواهم شد که دوست مشترکمان آقای پدرام و دیگران عزیزان به گفتگوها ادامه دهند و ما از دانش شما گرامیان بهره ببریم.
پیروز و پایدار باشید
The following user(s) said Thank You: مهدی , حامدعدالتي, اکبر, anattawa

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8475

سلام و عرض خسته نباشید خدمت استاد عزیز
من تصمیم دارم که نزد این مربی تمرین کونگ فو کنم ولی اطلاع خواصی از مهارت و شخصیتشون ندارم خواستم اگر براتون مقدور هست و ایشون رو میشناسید اطلاعاتی در موردشون بهم انتقال بدید.....
با تشکر وسپاس گزاری

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8478

سلام و عرض خسته نباشید خدمت استاد عزیز
من تصمیم دارم که نزد این مربی تمرین کونگ فو کنم ولی اطلاع خواصی از مهارت و شخصیتشون ندارم خواستم اگر براتون مقدور هست و ایشون رو میشناسید اطلاعاتی در موردشون بهم انتقال بدید.....
با تشکر وسپاس گزاری

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8479

• حسین
  • Platinum Boarder
  • گر به خود آیی به خدایی رسی به خودآ
با درود
استاد ببخشید با سوالاتم باعث آذار و اذیت شما می شوم بهر حال به بزرگی خودتان ببخشید فقط حقیقتا یه سوالهای دیگری هست که حیفم میاید با حضور حضرتعالی این فرصت را غنیمت نشمرم فقط دقه دقه ذهنی است باید از اینها راحت بشیم صحت و سقم اینها برای ما محرز نیست.
1- آیا صحت دارد که یارومه چنان از توان روحی و رزمی در سطح بالایی قرار داشت که با تمرکز خود نیم متر درهوا معلق می شدند این گفته غلو نیست.
2- آیا صحت دارد در یکی از کشورها همان سالها که استاد کار میکردن یکی از شاگردان او در یک نمایش همایش رزمی خط آناتوا را در عرض 16 ثانیه زدند آن شاگرد کیست و کدام کشور بوده.
3- آیا صحت دارد در یکی از کشورها در همایش اساتید رزمی که یک گوی را جهت آزمون بن کن بر او همه اساتید آن را نشکستند و استاد آن را شکست و وقتی آن فیلم را برگرداندن دیدند استاد سه ضربه نه یک ضربه بوده و از سرعت و شدت این سه ضربه شکسته شده و باز در آن مراسم هر یک از اساتید یک هنر نمایش از خودشان نشان دادند و پرفسور با یک نگه داشتن پا در هوا این نمایش را انجام داده فیلم را که برگردادند دیدند که با این حرکت 16 ضربه یا حرکت زده آیا غلو نیست
4-آیا صحت دارد که با کونگ فو هم طی الارض داشتند طی الارض کرامتی است که علماء با تهذیب نفس بدست میاورند که با صطلاح کم شدن فاصله دو مسافت است یعنی شخص چشمان خود را می بندد باز که میکند مثلا در تهران است یا شیراز است کدام شاگرد این طی الارض را داشتند.
5-آیا صحت دارد استاد یارومه چنان از تیزی ذهن و ذن کونگ فو بالا بودند که کسی قدرت ایستادن در برابر او را نداشت چون ضمیر اشخاص را می خواند و اشخاص در مقابل او توانایی مقابله نداشتند و آیا در همین مورد صحت دارد در همان اوایل انقلاب که چون چنین بودند در یک جلسه ای خواستند ذهن امام را بخوانند بعد امام با یک نگاه عرفانی به ایشان ایشان خود به خود از مجلس خارج شدند.
6-آیا صحت دارد خود استاد قائل به این شعار بودند خدا قرآن ابراهیم اگه هم هست مقصودشان چه بود یا از قسم همان اتهامات است.
7-استاد چند دکترا داشتند و چی بودند.
ممنون از حوصله ای که به خرج دادید
با سپاس

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8482

با درود و سلام،
آقای حسین هیچکدام از شش پرسش شما صحیح نیست و تمامی آنها غلوی بیش نیستد ، متاسفانه ملت ما در مورد یک کلاغ و چهل کلاغ کردن ید طولانی دارند که حتما خود شما هم آگاه هستید.
ولیکن در مورد پرسش هفتم شما عرض کنم که مدارک آکادمیک ایشان را که من به عینه دیده ام ایشان دکترای فلسفه و روانشناسی اجتماعی داشتند و همینطور دکترای افتخاری از دانشگاه بیروت . از دیگر مدارک ایشان دارنده نشان لژیون دنور از کشور فرانسه بود و مدارکی از کشورهای مختلف و ایران در مورد دوره های زرمی و نظامی.
البته اینها مدارکی بودند که من در معبد آنزمان روی دیوار و منزل ایشان دیده بودم . مطمئن هستم که مدارکی هم باید باشد که من ندیده باشم.
پیروز باشید
Last Edit: 9 years, 8 months ago by Mostafa Jalilzadeh.
The following user(s) said Thank You: Farshid Javdan, Assar, حامدعدالتي, kazem, Amir kasra, معین, anattawa

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8483

• حسین
  • Platinum Boarder
  • گر به خود آیی به خدایی رسی به خودآ
با سپاس فراوان از استاد عزیز
استاد چنانجه اگر در مسائل دین سوالی باشد بنده و اساتیدم در خدمتتان هستیم
انشا الله در پناه امام الزمان و مشمول دعای خیر ایشان باشید
با آرزوی سلامتی برای شما و خانواده محترمتان
بدرود
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, حامدعدالتي
Time to create page: 0.34 seconds