• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 7 months ago #10352

• anattawa
  • Platinum Boarder
  • ازاد اندیش باش به هر قیمتی
ایا تمایلی برای عنوان کردن در سایت ندارید ؟
تازه کار
The following user(s) said Thank You: Farshid Javdan, اکبر

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 7 months ago #10353

• اکبر
  • Fresh Boarder
با سلام ودرود خدمت استاد جلیل زاده
استادعزیز دورنمای شما برای آینده کونگ فو توا در ایران و جهان چیست ( مثلا 20 سال بعد) استاد همانطور که شما الان آموزش های خود را در مایگاه تن شروع کردید و به نظر من این آموزش ها به خوبی پیش می رود. آیا در زمینه سایر مایگاهها برای اطلاعات آیندگان آموزش ها و ایده هایی دارید؟ برای مثال الان استاد آژیرنیا در زمینه فیزیولوژی در کونگ فو برا خودش یک یلی هست و به سوالات همراهان در زمینه فیزیولوژی پاسخگو است. نظرتان در مورد پرورش و تربیت همراهان کونگ فو براساس تخصص شان در سایر مایگاه ها چیست؟ با تشکر. توآ
The following user(s) said Thank You: Farshid Javdan, Assar, anattawa

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 7 months ago #10354

بطور کلی یارومه خواستند بخاطر امنیت خودشان و ما بهتره که از ایشان دوری کنیم
The following user(s) said Thank You: Farshid Javdan, Assar, مهدی , اکبر, anattawa

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 7 months ago #10355

• anattawa
  • Platinum Boarder
  • ازاد اندیش باش به هر قیمتی
استاد شما گفتید بعد از هادی مینایی تکنیک ها با شما اجرا می شد و بعد به دیگر شاگرد ها منتقل می شد
درهنگام پیاده سازی تکنیک ها ایا یارمه از شما هم نظر خواهی می کردند یا شما هم نظر خودتان را عنوان میکردید به عنوان مثال شما می گفتید اگر این تکنیک این جوری زده شود بهتر است ؟
و بدنسازی و مبارزه هم اول با شما تمرین می شد و بعد به دیگران منتقل می شد یا برای انها افراد متفاوت دیگری در نظر گرفته شده بود ؟
تازه کار
The following user(s) said Thank You: Farshid Javdan

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 7 months ago #10356

اکبر گرامی در طریقت دانایی هر کس می تونه از تجربیات خودش دیگران را بهره مند بکنه .
استاد آژیرنیا هم اگر مایل باشند می تونند این کار رو بکنند همانطور که من هستم . آموزه ها و تجربیات من هم همینی هست که می بینید بیش از این در توانم نیست .
The following user(s) said Thank You: Farshid Javdan, Assar, مهدی , اکبر, anattawa

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 7 months ago #10357

البته که من هم نظر می دادم و نظر من هم شرط بود همانطور که نظر هادی و حسین مردی شرط بود ، اصلا خطوط بالای کونگ فو توآ همانی است که حسین مردی و هادی مینایی توانسته اند ارایه بدهند ، وگرنه استاد میرزایی مانند کیسه ای بود که تکنیک از داخل آن کیسه بیرون می ریخت و این توان شاگرد ارشد استاد بود که چقدر از آن تکنیکها را بتواند جمع کند و نگهدارد .
The following user(s) said Thank You: Farshid Javdan, Assar, مهدی , اکبر, عادل مرتاضی, anattawa
Time to create page: 0.37 seconds