• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 7 months ago #10333

• anattawa
  • Platinum Boarder
  • ازاد اندیش باش به هر قیمتی
دوست عزیزم پدرام جان شب به خیر گرامی لطفا یک بار دیگر کامنت های من را بخوان
منظور از پاراریت شما نبودی عزیز
تازه کار
The following user(s) said Thank You: Assar

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 7 months ago #10334

• anattawa
  • Platinum Boarder
  • ازاد اندیش باش به هر قیمتی
یک پرسش از پدرام عزیز
به نظر شما برای وزرات بهداشت و درمان می شود از یک وزیر دارای مدرک مثلا دکتر ادبیات استفاده کرد ؟ نتیجه وزرات این شخص به این وزرات خونه چیست ؟
تازه کار

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 7 months ago #10335

• pedram
  • Platinum Boarder
با درود.
استاد چه کار کنیم که کونگ فو توا برای خارجیها جذاب باشد.مثلا جناب اژیرنیا ایا میتواند شما را دعوت به دانشگاه کند تا در مورد کونگ فو توا صحبت کنید و هنرجو در دانشگاه جذب کنید؟
اینطوری بین امریکاییها هم شناخته میشود.

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 7 months ago #10337

• مهدی
  • Junior Boarder
سلام به اساتید و همراهان عزیز.

فقط می خوام یه تجربه شحصی را بگم.
متاسفانه متن همیشه محدودیتهای خود را دارد به خاطر همین من هیچ وقت اگه امکانش باشه متن را به گفتگوی رو در رو و یا چند رسانه ای و یا حداقل صوتی ترجیح نمی دم. بارها شده خودم و یا کس دیگر بهم پیامک داده ولی برداشتی شده که شخص فرستنده اصلا چنین منظوری نداشته و یا در مواردی بر عکس برداشت شده. باید بگم که در کامنتهای تالار هم گاهی این اتفاق می افتد. و می شود با صبر و حوصله حلش کرد.
مورد دیگه که فکر کنم شما هم اینچنین باشید اگر از کامنتهای فرستاده شده تشکر می کنم به این معنی نیست که از همه مطالب آن کامنت تشکر کرده باشم.
The following user(s) said Thank You: اکبر

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 7 months ago #10338

• Assar
  • Administrator
با درود،

همراه گرامی و عزیزی گفتند که اگر اینجانب بودم (مطالبی را میگفتم) چنین و چنان نمیشد، در صورتی که چنین نیست چون عقیده من نوعی نتیجه برداشت و تجربیات اینجانب است تنها با آوردن مثال ها باید فکر ها را متوجه کرد.

اشکال صحبت ها این است البته بازهم از نظر اینجانب که در انتها افکار ما به یک قالب باید جا بگیرد آنهم افکار دینی و اعتقادی است، ذن در قالب خود شروع شد ولی خواستیم با افکار دینی و اعتقادی انرا ثابت کنیم، همینطور گفتگو های دیگر.

همیشه میخواهیم مطمئن باشیم که افکار ما با مجموعه افکار دینی و اعتقادی ما سازگار باشد.

به همین خاطر در مورد موضوع اصلی گفتگو نمیکنیم بله به جدال دینی و اعتقادی می پردازیم.

فکرمان آزاد نیست ولی آزادی را میخواهیم تعریف کنیم.

دگر مرد رهي ميان خون بايد رفت
از پاي فتاده سرنگون بايد رفت
تو پاي به ره بنه دگر هيچ مپرس
خود راه بگويدت كه چون بايد رفت
Last Edit: 9 years, 7 months ago by Assar.
The following user(s) said Thank You: اکبر, pedram, anattawa

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 7 months ago #10339

• مهدی
  • Junior Boarder
سلام به همه.
استاد جلیل زاده عزیز الآن داشتم یه ویدیویی از کلاس استاد توسلی میدیم الحق که شاگرد شما بوده است نمی دانید چقدر غبطه خوردم چقدر همه جانبه(دفاع شخصی در برابر اکثر سلاحها، مبارزه و ...) همه چیزو آموزش می دهد و چقدر هم قشنگ، کلاس شاگرد شما چنینه پس کلاس شما چقدر عالیه.
نقطه شروع من اونجا بود. بعدها هم با شما و سایت خیلی خوبتون آشنا شدم که از بزرگترین نعمتهایی است که دارم. ان شاالله که همیشه سلامت باشید.
استاد غبطه خوردم چون تو استان ما دریغ از چنین باشگاه هایی. لااقلش اینه که من نه دیدم و نه شنیدم. امیدوارم کسایی که در چنین باشگاه هایی آموزش می بینند قدرشو خیلی خوب بدونند.
Last Edit: 9 years, 7 months ago by Mostafa Jalilzadeh.
The following user(s) said Thank You: اکبر
Time to create page: 0.33 seconds