• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 7 months ago #10326

با درود،
عزیز جان من که بارها عرض کرده‌ام ارادتمند همگی شما هستم.
The following user(s) said Thank You: Assar, اکبر, anattawa

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 7 months ago #10327

• anattawa
  • Platinum Boarder
  • ازاد اندیش باش به هر قیمتی
جواب کامنت 10320
با درود خدمت پدرام عزیز و گرامی
1- چرا وقتی ایشان حضور داشت این حرف ها را نزدی
2- ایشان یک بدرود گفتند از سایت کی خداحافظی کرد ؟ این فردی که من می شناسم اینقدر عاشق استاد جلیل زاده است که عمرا خداحافظی کند
3- پدرام عزیز این اقا اصلا اجازه ندادند که دوستمان اریای عزیز بتواند به شما جواب دهدچقدر پاریزیت ( پارازیت نه فحش است نه توهین لطفا کسی سو استفاده نکند)
4- همین دموکراسی که فرمودید حق انتخاب را برای اقای اریا گذاشته است که بخواهد به شما جواب دهد یا ندهد چرا پس ناراحت شدید؟
5- می شود چند تا غیر توا کار با سواد بدون موضع ساکن داخل معرفی کنید که بتوانند به سرو سامان دهند ( هر چند به نظر من این خودش یک نوع توهین غیر مستقیم است ) من خودم حداقل چهار تا دانشگاه رفت و امد دارم پیدا نکردم ( گشتم نبود نگردد نیست )
در ضمن شما فقط می توانی انتخاب کنی در مورد چی بحث یا نظر بگذاری با کی بحث کنی دست شما نیست بحث دو طرف است وقتی طرف نخواهد در بحث شما شرکت کند اجباری نیست
ایا یادت هست در مورد شکست عشقی پرسیدی این تفکر شما نتیجه اش می شود شکست عشقی اگر خواستی دلیلش را هم برات می گویم
تازه کار
The following user(s) said Thank You: اکبر

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 7 months ago #10328

• anattawa
  • Platinum Boarder
جواب کامنت 10322
با درود بر استاد عصار عزیز
با تمام موارد گفته شده بالا موافق هستم بجز
(چرا همیشه نیاز است که یکنفر بالا سرمان باشد که کار درست انجام دهیم؟)
برای داخل پرانتز چند پرسش مطرح می کنم لطفا با جواب دادن بنده را تفهیم کنید
1- چرا استاد جلیل زاده شما را برای این سایت به عنوان ادمین انتخاب کرده اند؟ یک دلیل از چند دلیل چون صلاحیت علمی شما مورد قبول ایشان بوده ( به زبان ساده شما را قبول داشته ) یعنی شما بعنوان یک میله محور که چرخ حول شما می چرخد ( محوریت ) دوست عزیز این خواسته زیادی است که اقا به عنوان یک صاحب نظر بیا نظر بده کجی را راست کن
دوست من یک میلگرد کج را با ضربات پتک صاف می کنند
2- ایا این نظر شما مقداری افراطی و ایدال گرایانه نیست ( که فکر می کنید همه فکر به پختگی و بلوغ لازم رسید ه است ) من با کسی کاری ندارم از طرف خودم می گویم اقای عصار عزیز در این مورد بحث من پختگی لازم را ندارم و احتیاج به هم فکری شما دارم
3- ایا پروژه ویا کار مشترکی را می توانید مثال بزنید که یکنفر به عنوان فرمانده وجود نداشته باشد
دوست من چرا راه دور برویم همین باشگاه ورزشی ایا هرکسی کار خود را انجام می دهد؟
امیدوارم رنجیده نشوید
کوچک شما اناتوا
تازه کار

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 7 months ago #10329

• anattawa
  • Platinum Boarder
10323
جناب پدرام عزیز سلام مجدد
اقا این خیلی بی انصاقی است که این دو را با یک چوب می رانید و دو روی سکه می نامید
اقای تفکر بی رنگ این کامنت کامنت تنها می تواند دو هدف داشته باشد
1- یا داری تحریکش می کنی بر گرده ( گفتم نرفته برگرده )
2- یا دوباره خشمگین شدی و داری زیادی روی می کنی
پیششششششششششششششششششششششششششش داورررررررررررررررررررررررررررررررررررررری
تازه کار

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 7 months ago #10330

• anattawa
  • Platinum Boarder
درود بر استاد جلیل زاده عزیز
متوجه شدم انلاین هستید سلام می کنم خدمتان و ارزوی سلامتی ( سلام سلامتی می اورد )
یک خواهش داشتم از شما
بعضی از دوستان هم در سایت کانون فعال هستند هم در واتس اپ اگر امکان دارد مطالب عنوان شده در سایت به صورت جزء به جزء با اوردن نام همراهان در واتس اپ بیان نشود
تازه کار

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 7 months ago #10332

• pedram
  • Platinum Boarder
با درود بر ایتاد و همراهان

جناب اناتوا شما دیگه چرا؟
من هیچ سنمی با کسی ندارم.اگر این اقا که اینقدر مصمم به مبارزه با اتش افروزان و مانعان اندیشه است چطور یک نفر که اصلا طرف حسابش او نیست میتواند او را به حالت عصبانیت بندازد و باعث شود سایت را ترک کند.
انوقت شما چطور میتوانی با اون گردن کلفتهای شیاد کونگ فو توا طرف شی؟بعد میگوید سایت کثیف است چون این اقا اینجاست.پس ما هم در کثیفی گفتگو میکنیم؟یک مهمان بگوید خانه میزبان کثیف است شما نسبت به او چه نظری داری؟ما مهمانیم و یاید اصول اخلاقی یک مهمان را داشته باشیم.من کاری با ان شخص ندارم چون از او توقع ندارم.ولی از این دوستمان این انتضار را نداشتم.اصلا در شان ایشان نبود.ما فقط اینجا صحبت میکنیم و هیچ تسلطی بر یکدیگر نداریم.تو این محیط دیگهاین طور کارها چه معنی میده؟

جناب اناتوای عزیز من وقتی میگویم با سواد یعنی کونگ فو کار نباشد اما سواد عالی داشته باشد و این به این معنی نیست که کونگ فو کاران بیسوادند.انها موضع دارند به خاطر همین باعث دودستگی میشوند و در این شرایط کونگ فو توا به انسجام نیاز دارد اصلا به صلاح نیست.

جناب اناتوای عزیز در این سایت پارازیت معنی ندارد.ما جای کسی را تنگ نمیکنیم.هر که هر چقدر میخواهد میتواند بنویسد.و کسی نمیتواند کامنت شما را پاک کند مگر استاد.
The following user(s) said Thank You: Assar
Time to create page: 0.34 seconds