• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8465

• حسین
  • Platinum Boarder
  • گر به خود آیی به خدایی رسی به خودآ
سلام استاد عزیز
الان حال شما چطور است بحمدالله خوب هستید اقلا ما را از حال خودتان بی خبر نزارید حقیقتا از این وضع ناراحتیم اما چه میشه کرد باید با توکل بر خدا در این راه صبر نمود جناب استاد تجربه از بزرگان دین این را ثابت کرده که دفع بلا را با صدقه دادن مدوا کنید خیلی صدقه بدهید اگر با دست خودتان باشد که خیلی بهتر است جون صدق دهنده از طرف مستحق مورد دعا و اجابت الهی می شود اگر هم بتوانید هر دو هفته یا سه هفته یا یک ماه یک کیلو گوشت به فقیری که مستحق است بدهید چون این کار داب علما بوده و مجرب است مداومت هم بر زیارت عاشورا هم داشته باشید و از ابا عبدالله بخواهید این بلا را از شما دور بگردان ما هم به نیت شما هم تصدق میدهیم و هم دعا گو مرحمت بفرماید اگر برای شما میسراست جواب سوال بنده را بدهید سوال از فیلم استاد یارومه.
با آرزوی سلامتی در پناه حق
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8467

با درود و سلام ،
سپاس از محبتهای شما
لطف کنید پرسش خودتون رو دوباره بفرمایید یا اینکه شماره تاپیک آنرا ذکر کنید که جستجو کنم .
سپاسگزارم

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8468

• حسین
  • Platinum Boarder
با سلام
یه فیلمی را فکر میکنم سال84 یا 85 از استاد یارومه دیدم که این فیلم از تهران تهیه کردم در این فیلم شاید قریب به یک ساعت است که استاد فلسفه ذن کونگ فو را تشریح می کنند که یک چوپابی با عصایش راه میرود اینطور احتمال میدم آن سال این کپی فیلم را به استادم جناب آقای جعفری و جناب آقای مقدم (مسئولین کونگ فو توای استان خوزستان) دادم متاسفانه این فیلم را گم کردم در حال حاضر قم هستم و میسر برام نیست به اهواز برم و از استاد بگیرم محبت بفرمائید راهنمایی کنید چه سایتی را بریم و آیا میتوانید زیپ شده به ایمیل ما بفرستید ممنون می شوم اگر این محبت را انجام بدید
[email protected]
با سپاس

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8469

با درود،
هموطن گرامی آقای حسین فیلمی که شما یاد میکنید فیلم یمی میباشد . کسی که در آن فیلم به توضیح شما "چوپان" است ، آقای احمد صراف نیا هستند که ادای حضرت موسی را در می آورند. دقیقا بعداز پخش آن فیلم و سواستفاده ای که از استاد میرزایی کردند با دماغی شکسته بوسیله پرفسور از نزد استاد رانده شدند . اون فیلم جنبه تبلیغاتی برای شخص آقای صراف نیا دارد و از محتوا خالیست و استاد میرزایی آنرا تایید نمی کند گرچه از استاد هم در آن فیلم استفاده شده.
بعداز رانده شدن آقای صراف نیا از کونگ فو توآ ایشان رو به سبکهای چینی آورده اند و کاملا راهشان را از ما جدا کرده اند.
The following user(s) said Thank You: حامدعدالتي, kazem, anattawa

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8470

• حسین
  • Platinum Boarder
با درود
با تشکر جناب استاد پیروز و سرفراز باشید.

گفتگوی همراهان 9 years, 8 months ago #8471

• حسین
  • Platinum Boarder
با سلام
استاد برای روشنگری بنده این جوابهای آخری را که به آقای پدرام دادم درست است فک کنم آقای پدرام سایت را ترک کرده طبق نوشته های خودشان نظر حضرتعالی را می خواستم جویا شوم برداشت های بنده درست است لطف می فرمایید ملاحظه بکنید خوب این یک تبادل علوم است فلسفه و عرفان حوزوی با فلسفه و عرفان توا ممنون می شوم اگر جوابی بدهید
با سپاس
شماره تایپک 8462 به بالا
Time to create page: 0.32 seconds