جناب آقای امیر حسین
با درود ، ( ضمن عرض خوشامد ) لازم می دانم مطالبی خدمتتان عرض نمایم .
- بیشتر سوالهای شما قبلا توسط دوستان دیگر پرسیده شده و جواب لازم نیز به آنها توسط مدیران محترم سایت و دیگر عزیزان داده شده است ، با کمی صرف حوصله مطمعنا جواب سوالهای خود را در صفحات دیگر خواهید یافت .
- اگر سوالی مطرح می کنید لزومی ندارد که پس از دریافت پاسختان مجددا سوال دیگری در ان مورد طرح نمایید زیرا پاسخ همانی است که داده شده .
- سوالات مکرر شما در مورد شخصی خاص و همینطور جانبداری شما از ایشان فکر نمی کنید که کمی شبهه بر انگیز می باشد ؟
- طبق اطلاعاتی که در پروفایل تان موجود است شما از تاریخ 01 جولای 2014 به جمع دوستان ما در این سایت پیوسته اید و در مورد خود ( سن:15 وزن:78 سابقه:صفر کیلومتر در کونگ فو ) گفته اید ، در جایی سوال از فیلم خطوط ۱ تا ۱۰ کرده اید ( برای بنده که بیش از ۳ دهه سابقه در کونگ فو توا دارم هنوز این خطوط برایم جای سوال دارد که در کدام تولیدی و توسط چه کسی تولید شده ) آنوقت شما با صفر کیلومتر سابقه چه شناختی از تکنیکهای خطوط فوق دارید و چگونه می خواهید درست یا غلط بودن آنرا تشخیص بدهید ؟ در ضمن حتی اگر استاد جلیل زاده فیلم مورد درخواست شما را در اختیارتان قرار دهد چه چیزی عایدتان خواهد شد وقتی درک و شناختی از ان تکنیک ندارید؟
- هدف از ایجاد این سایت آموزش و انتقال صحیح تکنیک های اصیل بر اساس آنچه که در دانشکده انشاء تن و روان توسط یارومه بنیانگذاری گردیده بوده و همچنین پاسخ گو یی به هزاران سوال بی پاسخی که در جامعه کونگ فو توا مطرح می باشد.
- بنده با نظر شما که فرموده اید به نظر من دنیای کونگ فو دنیای کثیفی شده کاملا مخالفم اتفاقا دنیای کونگ فو بسیار پاک و مبری از هر گونه آلایش و ناپاکی می باشد، متاسفانه به علت عدم حضور بنیانگزار تعدادی سودجو از شرایط موجود استفاده کرده و با تولید سبکها و نصب خطوط نردبانی بر لباسهایشان وضعیت فعلی را بوجود آورده اند ، مشکل جای دیگری است نه صلاحیت داشتن و استاد بودن جناب بروس لی .
در پایان عرایضم برایتان آرزوی موفقیت دارم .