با درود خدمت استاد جلیل زاده و استاد عصار گرامی و اقا مهدی عزیز
استاد عزیز بنده که عرض کردم نمی خواهم آزار و اذیت شما راو حتی این آقا راببینم خدا را خوش نمی آید ایشان با این مریضی که دارند اینطور به خاطر منیتی که دارند در حال اذیت ببینم لذا این اخرین کامنت من هم به جهت رعایت حال شما و هم به جهت رعایت حال ایشان
از شما در این کامنت اخیر شما را قاضی قرار میدهم گرچه در قبل هم قاضی قرار داده بودم .
جناب اریا
کامنتهاهای شما بحدی توهین آمیز است که اگر ساعتها بشینم دو روز طول خواهد کشید فقط نام و لفظ بد شما را با ذکر کامنت بنویسم آندفعه عرض کردم فقط نزدیک به 6ساعت طول کشید تا ص102 توهینها با ذکر کامنت به 17 صفحه رسید شما تا ص287 را حساب کن و الفاظی که افاضه فرمودید ادب بنده است به شما تا حال توهینی نکرده آنهم به خاطر احترام سن و این نشان طلبگی بنده است شما توهینهای بنده را بشمار با ذکر کامنت ببینم چندتا می شود غیر از بیسواد چیزی بنده به شما گفتم خوب واقعیت دارد کسی که فلسفه خوانده اینجا که دیگر دنبال منبع نیست در نوشته منقول از سایت پاسخگویی فلسفه خوان حادث و محدث و علت و معلول را میداند من چه آدرسی بدهم بهتر از خود فلسفه به استاد عصار هم عرض کردم ثانیا برای چه من باید به شما مدارک خودم را ارائه بدهم ببخشید جایگاه شما که من بیام با لباس عکس پرو فایلم را بزارم شخص باسواد با ادله و منطق جواب می دهد بادلیل طرف را ساکت میکند با دلیل طرف را به چالش می کشد نه با خواستن عکس پرفایل لذا توقع بسیار نابجایی است
استاد جلیل زاده بنده یک راهی جلوی پای ایشان میگذارم شما را هم قاضی بنده از آقا مهدی و یا از همراهان دیگه می خواهم تماسی با یکی از این دفاتر مراجع بگیرندو سوال رادرباره نقل مطالب از اینترنت بپرسند آنهم با این عنوان که آیا نقل مطالب از اینترنت اشکال دارد یا ندارد چگونه اشکال دارد چگونه اشکال ندارد بعد در این سایت این پاسخ را به همراهان نشان دهد و نام دفتر مرجع را هم ذکر کند این اولا در مورد نظریه بینگ بنگ که آیا از دیدگاه اسلام چنین است یا نه باز همان همراه تماسی به مرکز پاسخ گویی به شبهات بگیرد و صحت و سقم این نظریه را بپرسد که آیا اسلام این نظریه را قبول دارد و اگر دارد چرا و اگر ندارد چرا آنهم از نظر فلسفی بپرسد چون فرض در اینجا بحث فلسفی است خوب این دیگر که دعوایی ندارد بالاخره این آقا شاید قانع بشود استاد عزیز جناب عصار آقا مهدی قضاوت بابجایی کردم
در مورد ایمیلها فرمودید غیبت است اولا غیبت نیست چون الان من از شما چه آگاهی دارم فقط همین متنها را از شما می بینم ببینید آخه این مساله را هم نمی دانید غیبت چیست (
ذکر اخاک ما یکره )در باره برادت چیزی را بگویی که اگر بشنود و بدش بیاید غیبت هست حتی اگر هم خوبی را پشت سرش هم بگویی و بدش بیاید باز غیبت است اما کدام برادر برادری که میشناسی سوالم از شما و باقی همراهان که حتی حاضر نبودند سنشان را بگویند بنده چه شناختی دارم هیچ فقط همین متنها آیا پشت سر شما نقیصه ای یا بدی به همراه دیگر بگویم چیزی از شما کم می شود فردا ایشان شما را در خیابان ببیند به شما اخم میکند و باعث این می شود که شخصیت شما لطمه بخورد همراهان که اطلاعی از شما ندارند فقط همین متن را می بینند شناختی از شما ندارند لذا در خیابان شما را نمی شناسند لذا غیبت نیست اگر درباره آن همراه هم به مزاح به شما ایمیل کردم آنهم مزاح چون این مساله را می دانستم و خوب شد که گفتید چون شاید جای سوال برای آقایا بوجود میاید که این آقا پس چرا ما را مسخره میکند این ایمیل بنده نه مسخره دیگران است و نه غیبت چون شناختی نسبت به اینها من ندارم مثل این است که من الان پشت سر یکی از سناتورهای آمریکا یا یک مسلمان از رجال سیاسی که اسمش را نیارم یک طنزی بزارم آیا این غیبت است خوب شناختی نسبت به آن طرف ندارید همه مطلب این است که من آن مطلب طنز را به شما برسانم تا باعث خنده شما شود چون دیدم لحن طرف شبیه به این طنز است از دید روانی خواستم تشبیه کرده باشم و باعث ادخال سرور لذا غیبت نیست باز از همان همراه می خواهم این مساله را بپرسد که اگر پشت سر کسی که شناخت بهش نداریم طنزی یا نقلی صورت بگیرد ایا غیبت است اگر موارد غیبت را بنده اینجا بگویم که باز متهم می شوم لذا سائل بپرسد بهتر است
در مورد ذن بنده از شما چیزی می فهمیدم بعد دوباره سوال ایجاد می شد و لذا چیزی دستگیرم نشد که با لطف استاد جلیل زاده با دو فایل صوتی مساله برایم حل شد اگرچه مقدمات این مساله هم به لطف شماو لطف استادعصار بود و در اینجا جای تشکر را از هردو شما دارم
دیگر من چه بگویم استاد جلیل زاده و استاد عصار گرامی غیر از دعا کردن آرزوی ما صحت و سلامتی هم برای شما هم برای این آقا خدایا شفای عاجل را عنایت فرما
استاد عزیز با عرض معذرت از اینکه چندین روز است بنده را با دعواهایم آزدم چون اگر جواب این مسائل را نمی گفتم باعث سردگمی همراهان می شد لذا وظیفه خودم دانستم جواب به این مسائل را بدهم چه از نظر شرع چه از نظر فلسفه اسلامی
بدرود و در پناه حق