• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 7 months ago #10304

• حسین
  • Platinum Boarder
  • گر به خود آیی به خدایی رسی به خودآ
اقا مهدی عزیز

درودفراوان

بنده که باشم که چنین می فرماید ما همه جیره خوار استاد فلسفه علامه طباطبایی هستیم ما آنچه به ذهنمان از تدریس اساتید بوده خدمتتان ارائه کردم شما تواضع دارید

مثلی برایتان میزنم میگن وقتی درخت بار ثمره اش زیاد شد به پایین خم می شود عالمان همچنین هستند وقتی عالم و باسواد شد متواضع می شود تازه می فهمد که چیزی نفهمیده اما کسی که از علمی برخوردار نیست همه اش در پی این است که خود را بالا بگیرد و دیگران را از فهم و درک عاجز کسی که این حالت را دارد باید به خدا پناه برد چون نمی داند ما همه فقر مطلق هستیم از خدمان چی داریم در مقابل اهلبیت چه علمی داریم علم ما کجا علم آنها کجا چرا این همه اختلاف بین علما در مسائل علوم هست چون فهم قاصر از واقعیت خوب امام اگر باشد میگوید جواب فلان مساله همان است دیگر اختلافی نیست پس این همه بحث و دعوا و طول دادن مباحث در دروس آقایان علما بخاطر تقوا است که مبادا اشتباهی کنند در حالی که عالم هستند باز میگویند فهم قاصر ما به این نتیجه رسیده و ممکن است هم درست باشد اما احتیاط میکنند البته در همه مسائل اینطور نیست در بعضی مسائل اختلاف دارند مثل مسائل فقهی آنهم در وجوب نماز جمعه مثل وسائل فلسفی آنهم در بحث وحدت وجود که ایا این وحدت وجود از راه عرفان قابل اثبات است یا از راه فلسفه هر کدام دلیل خودشان را دارند اگرچه هردو قائل به وحدت وجود هستند اینجا ببینید یک نمونه عرض کردم در کلیات اختلاف ندارند در جزئیات اختلاف دارند خوب اگر امام بود میگفت نظر عرفا درست است و مساله ختم می شد بماند این مساله ربطی به گفتار شما نداشت خواستم یک مطلبی برای تقریب ذهن شما در اختلاف مباحث ذکر کنم

بدرود بزرگوار
The following user(s) said Thank You: مهدی

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 7 months ago #10305

• آريا
  • Platinum Boarder
  • ازاد زندگي كن ، سربلند بمير
پاسخ به خزعبلات حسين
آدم نادان هر چند بحث كردن با شخصي مثل تو واقعا آب در هاون كوبيدن است. متاسفنه حتي از حداقل سواد و فهم عاجزي كه نمي تواني نوشته به ان سادگي را بخواني و درك كني.
اساتيد محترم و همراهان عزيزبنده يك مطلب بسيارساده عنوان كردم . اما اين شخص يا خودش را به تجاهل مي زند يا واقعا نادان است يا حقيقتا ازدرك مطلب به اين سادگي عاجز است. من مطلب ساده اي گذاشتم كه اهمش اين است:
الان يك فردي بيايد در اين سايت يك مطلبي بگذارد و عنوان كند كه اين نظراسلام در باره فلان مطلب است. همين ادم شكم ان طرف را سفره مي كند كه اولا تو اين مطلب را از كجا آورده اي؟ ثانيا تو كه هستي كه مي گويي اين نظر اسلام است؟
ايا من حرف غير منطقي زده ام. آدم جاهل تو دوماه است يك عده را سركار گذاشته اي كه من بيست سال است در حوزه درس خوانده ام و فلانم كه رستم بود پهلوان. بسيار خوب من از شما اين چند مطلب را مي خواهم اگر جواب دادهي كه هيچ اگر نه، مرد با ش به دروغگوي .و رذالت خودت اعتراف كن.
1-مگر نمي گويي كه بيست سال درس حوزه خوانده اي، بسيار خوب، در قدم اول عكس پروفايلت را بردار و تصويري با عبا بگذار كه همه بفهمند تو روحاني هستي تا حرمتت حفظ شود.چون تو خودت را نماينده اسلام در اين سايت معرفي كرده اي و هي جفنگ مي گويي و به نام اسلام مي زني.
2- مدركي از حوزه ارائه بده كه جنابعالي در درجه اي هستي كه بتواني در باره تئوري هاي ديني و علمي اظها رنظر كني و نظر شما حجت باشد.
3- مدركي ارائه بده كه عده اي از مراجع تقليد تو را بعنوان يك استاد حوزه در رشته فلسفه يا هر رشته ديگري به استادي قبول كرده باشند و صراحتا نوشته باشند كه اين ادم مورد وثوق است و توانايي بحث در اين علوم را دارد و هر حرفي كه گفت و به نام اسلام زد از طرف ما قبول است.
در غيراينصورت چرا بايد ما چرت و پرتهاي تو را حجت بدانيم به چه دليل؟ ايا فهم اين موضوع آنقدر برايت سخت سات يا خودت را به ... زده اي؟
مگر شماها در رابطه با هر كس كه ادعايي در زمينه علمي بكند همين رفتار را نمي كنيد؟
من وقتي مي نويسم جنابعالي يك بيمار روان پريش هستي و بايدخودت را به روان پزشك معرفي كني همين است.
اگر راست مي گويي و مردي شماره تلفن حوزه محل تحصيلت و مشخصات خودت را بده اساتيد سايت با آنجا تماس بگيرند تا مشخص بشود تو كي هستي كه اينقدر براي همه شاخ و شونه مي كشي. لا اقل ما بفهميم با چه كسي در حال بحث و جدل هستيم.
ادم .... من به تو چه بگويم. تو رفتي كي مقاله از جايي اورده اي بدون اينكه بگويي آن را از كجا آورده اي و بعدهم يك كلمه هم ننوشتي كه اين مال تو نيست. مردم علم غيب بدانند كه بدانند اين مطلب از كجاست؟
بعد هم اگر الان من يك مطلب اينجا بگذارم بگويم اين نظراسلام است همين تو از من نمي پرسي كه اين مطلب را از كجا آورده اي؟ پس اگر ازاد است و. مملكت حسين قلي خاني است من هم حق دارم هر جفنگي را اينجا بگذارم بگويم اين نظراسلام است. آخر اين چه منطقي است كه تو داري، چرا نمي فهمي؟
من از تو يك سؤال ساده كردم حتي استاد عصار هم به تو مي گويد نظر تو اشتباه است. يعني الان هيچكس در اين سايت بلا نسبت همراهان و اساتيد چيزي متوجه نمي شود وفقط تو مي فهمي .
چرا عجز و ناتواني خودت را پشت سر دين مخفي مي كني.
مگر نمي گويي روحاني هستي پس چرا يك مدر ك از خودت معرفي نمي كني؟ تا همراهان پي به ارزشهاي بالاي علمي تو ببرند. من تعجب مي كنم از مديريت محترم سايت وقتي كه آدمي مثل تو دارد خودش را براي اسلام .... مي دهد. يك دفعه از شما سؤال نمي كند كه اقاجان شما از طرف چه كسي يا كدام حوزه يا استادي صحبت مي كني و ايا مجوز تبليغ داري يا استاد حوزه اي؟
همينطوري آمدي با يك ادعاي عوضي مطرح كردي من بيست سال در عالي ترين مباحث حوزوي درس خوانده ام، خوب بيست سال درس خوانده اي كه چه؟ اصلا مگر تو وكيل و وصي ديني، اگر هستي بسيار خوب مداركت را ارائه بده، بنده ديگر هيچ حرفي با شما نميزنم. چون اگر شما حقيقتا از طرف حوزه بتواني ثابت كني كه همين الان در فلان حوزه مشغول درس هستي و اساتيد آنجا مقام و منصب علمي تو را تاييد كنند بنابراين ما يا شما را قبول مي كنم يا به احترام لباست از بحث با تو خود دار يمي كنم. و اين را بدان تا زماني كه اين مسائل را ثابت نكردي، از نظر من نه تنها دزد مطالب ديگراني ، بلكه هيچي نيستي. نه ادب داري نه اخلاق و نه علم . همه از من سؤال مي كنند من تا جاي يكه بتوان پاسخشان را مي دهم. از تو كه ادعا مي كني روحاني هستي سؤال مي كنند ، هله هله عقابه نارگيله، بوس بوس تحويل مي دهي، مرد حسابي خجالت بكش حداقل از سنت خجالت بكش ، تحصيلات حوزويت تو سرت بخوره ، چرا نميفهمي يا خودت را به جهالت زده اي؟ اگر آوردن هر مطلبي به نام اسلام در اين سايت ازاده ، پس من هم ازادم هر مطلبي دلم خواست ميگذارم و بالايش مي نوسيم نظر اسلام اينه، تو اگر اعتراض كني انوقت من حق خواهم داشت هر چه كه لايقش هستي نثارت كنم.
چطور تو هر چرت و پرتي كه مي نويسي بايد ديگران به نام اسلام قبول كنند، اما اگر حتي اساتيد از تو انتقاد كنند اشتباه كرده اند/ واقعا نم يفهمي يا خودت را به نفهمي زده اي. بنظرم باي همان ارشد خشتك پاره را به سراغت بفرستند تا چند تا مشت و لگد به كله ات بزند شايد مخت تكان خورده باشد. اينهمه جهالت اينهمه ناداني، واقعا من مانده ام . به گمانم خداوند متعال از آفرينش موجوداتي مثل تو فقط مي خواسته اين را به بقيه انسانها بفهماند كه بندگان من ببينيد من اگر بخواهم نادان بيافرينم مي توان ورژن 3000 بيافرينم و نمونه اش هم همين آدم. بفرمائيد تحويل بگيريد.
ادم نادان تو نمي بيني هيچكس پاي كامنت تو يك تشكر هم نمي گذارد، اين را ميفهمي، نه بخدا. اما بفهم يعني اين كه فلاني دار يجفنگ مي گويي و همه را خسته كرده اي بس است. چرا برنمي گردي به همان جايي كه بودي ، يا اثبات كن كه تو چه كسي هستي يا اگر يك ذره براي خود حيثيت قائلي زيپت را بكش.
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: pedram, anattawa

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 7 months ago #10306

• آريا
  • Platinum Boarder
اقا مهدي عزيز و پدرام گرامي
بله شما درست مي فرمائيد هيچ چيز در اين دنيا نه تنها تصادف نيست،بلكه اتفاقا همه چيز براساس يك نظم دقيق و بر اساس علم رياضي ( البته رياضي بعدها كشف شد. اما همان روندي كه ما به ان رياضي مي گوئيم ) پيش مي رود. الان مشكل اين نيست كه نظريه بيگ بنگ درست است يا خير؟ بلكه مشكل اين است كه وقتي شناخت حقيقي نباشد يك ادمي پيدا مي شود مثل اين حضرت اقا و نه تنها جفنگ مي گويد بلكه ديگران را هم مي خواهد وادار كند كه چرت و پرتهاي او را بپذيرند. دوست عزيزمن اقا مهدي، نمونه شناخت حقيقي نداشتن اين است كه شما بر اساس ادعاي اين آدم روان پريش او را استاد در فلسفه اسلامي مي دانيد چرا؟ چون خودش ادعا كرده است. بله خود اين ادم را اگر رها كني از پزشكي تا علوم كهكشان و خلاصه تا خدايي هم اداعا خواهد كرد. در حالي كه در اين مدتي كه پايش را توي اين سايت گذاشته جزبي احترامي به ديگران و تفرقه اندازي هيچ هنري نداشته ، چطور يك نفر روحاني كه بيست سال در حوزه درس خوانده باشد اينقدر بي ادب و هتاك مي شود. شما با لقب استاد دادن به اين ادم كلمه استاد را از معني تهي كرديد.
من از اين شخص خواسته ام اگر وجدان وحيثيت دارد عكس پروفايلش را عوض كند و تصوير با عبا بگذارد و هم اينكه مدارك روحانيت و مجوز تدريس و استادي خودش را ارائه بدهد . اگر اين كار را كرد و اساتيد سايت تاييد كردند كه اين ادم همان كسي است كه ادعا مي كند، شما مي توانيد ايشان را حتي ايت الله هم خطاب كنيد. بنده هم از بحث با اين شخص به حرمت لباسش امتناع مي كنم. و فقط تاسف خواهم خورد كه خدا به داد مردمي برسد كه اين ادم راهنماي ديني آنها مي خواهد بشود.
بنده يك همراه هستم و هيچ ادعاي علمي ندارم،در حد توان خودم حرف مي زنم.اما اين شخص تا بحال با همه زارت و پورت حتي نتوانسته به يك سوال من پاسخ بدهد ادعاي عالم بودنش ......... را پاره كرده .اين آدم اگر ذره اي حيثيت داشته باشد بايد خودش را و مدارك علمي خود را اثبات كند. درغيراين صورت مديريت محرتم سايت بايد از ورود اين شخص به مباحثات جلوگيري كند تا بيش از اين شان اين سايت و كونگ فوتوا و بالاتر از همه دين اسلام بخطر نيفتد.
هدف اين شخص براي همه روشن شده. البته بنده از اول هم اخطار دادم هيچكس جدي نگرفت. مهدي جان شما تمام كامنتهاي اين فرد را بخوانيد كدام نكته علمي در آن مي بينيد، بغيراز مسخره بازي ، بغيراز هله هله گفتن . اين شخص از تشخيص دو شكلك عاجز است. چطور فلسفه اسلامي را مي فهمد. واقعا اگر كسي تاييد كند كه اين شخص استاد حوزه است، من نمي دانم كه ديگر به ان شخص بايد چه لقبي داد.
بهر حال صبر كنيد تا ببينيد اين ادم چه خواهد كرد؟
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: مهدی , اکبر, pedram, anattawa

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 7 months ago #10307

• آريا
  • Platinum Boarder
پاسخ به كامنت 10289
اقاي مهدي استاد ديناني خيلي شيرين سخن مي گويند.بنده چند باري شانس اين را داشته ام كه پاي صحبت ايشان بنشينم. انسان اگر يك جو معرفت داشته باشد و به دنبال علم باشد حتما خداوند متعال به او كمك مي كند. زيرا در قران مجيد امده كه خداي تعالي سعي و تلاش هيچكس را بدون پاداش نخواهد گذاشت . اما اگر بلا نيست شما و همراهان عزيزو اساتيد محترم سايت، انسان لياقت نداشته باشد و معرفت كه هيچ، به اندازه سرسوزني از تقوا و اداب معاشرت بهره نبرده باشد مي شود حسين منصوري كه بعداز بيست سال تحصيل در حوزه علميه فقط اين را ياد گرفته كه با اين سن و سال بنشيند برنامه خندوانه نگاه نكند و در جواب اشكالات علمي خزعبلات تحويل مردم بدهد. واقعا به حال چه كسي بايد تاسف خورد. به حال ملتي كه وجوهات شرعيه پرداخت مي كنند تا اين ادم بخورد و گردنشان را كلفت كند كه تبر هم قطع نمي كند. بعد درجواب اشكالات علمي از برنامه طنز تلويزون چرت و پرت تحويل مردم بدهد. يا بايد به حال خود اين شخص تاسف بايد خورد كه با اين استعداد طنز چرا نرفته دلقك شود كه لااقل انرژي خود را در راه درستي مصرف كند. نه اينكه بيست سال جاي ديگران را تنگ كند. شايد در اين مدت يك طلبه فاضلي بجاي اين ادم مي نشست و باعث افتخار ملت ميشد. من نمي دانم ايا رويه ائمه معصومين ( ع ) و خود پيغمبر ( ص ) در هنگامي كه با طرح اشكالات ديني مواجه مي شدند همينگونه بوده است؟
بهر حلا دوست عزيز بنده در زمينه هاي مختلفي تحقيقاتي داشته ام. اما در هيچ موردي ادعايي ندارم ب رخلاف اين اقا كه خودش را علامه دهر مي داند.از ابتدا هم مخالف طرح مسائل مذهبي در اين سايت بودم چون مي دانستم با وجود ناداني مثل اين شخص آخرش كار به اينجا خواهد كشيد و در ثاني بنده كار شناس مذهبي نيستم.
اين سايت مربوط به كونگ فوتوآ مي باشد.بنابراين در باره كونگ فوتوا بجز بحث تكنيك ( چون با بودن استاد جليل زاده ديگر جاي بحث باقي نمي ماند) در باره مسائل فلسفي و ذن و تمركز و اهداف كونگ فوتوآ هر والي داشتيد مطرح كنيد اگر پاسخش را بدانم مي گوئم. اگر ندانم من هم مثل شما از دانش اساتيد سايت استفاده مي كنم . توصيه مي كنم قبل از اينكه پاي چرنديات اين ادم معلوم الحال روان پريش تشكر بگذاريد ترهيات او را خوب بخوانيد زيرا در كامنتهاي او بغيراز مسائلي كه لياقت خود اوست چيز بدرد بخوري وجود ندارد.
شما كامنتهاي قبلي من را بخوانيد تا متوجه بشويد كه در بحث ذن كونگ فو من از بي سوادي و ناداني اين آدم چي كشيدم. شبها تا صبح مي نشستم و براي اين كه اين ادم كه ظرفيت و درك مغزي اش ضعيف است مطالبي را با ساده ترين زبان براي وي مي نوشتم كه شايد چيزي بفهمد. افسوس. اين شخص آنقدر نمك نشناس است كه عوض تشكر اين خزعبلات را تحويل ما مي دهد. البته غيراز اين هم نبايد از اين آدم اننتظار داشت.
لا اقل اين كاربراي ديگران درس عبرتي مي شود كه ديگر كسي در اين سايت سعي نكند چيزي به او ياد بدهد. اين توصيه را يكي از همراهان عزيز در همان موقع به من كرد اما من ناديده گرفتم . بايد مي گذاشتم با عقل ناقصش شب تا به صبح به دنبال مطالب بدود و آخر هم نفهمد كه چي به چي شد تا يك همچين روزي چنين اعاهايي نكند. بنده از اول ادعا نكردم كه استاد فلسفه هستم تا كه ديگران بخواهند مرا امتحان كنند. اما اين شخص كه ادعا مي كند استاد است و همه چيزدان، دوماه تمام نتوانست به يك سؤال من در باره خود شناسي پاسخ بدهد. كامنتها را بخوانيدخودتان متوجه مي شويد. اين شخص انقدر بي چشم و رو است كه اگر شما دستتان را تا ارنج عسل كنيد و در دهان او فرو ببريد در نهايت دست شما را گاز خواهد گرفت.
حال كه ادعا مي كند استاد فلسفه است.شما از او بپرسيد آخر فلسفه ذن به كجا كشيد و توچه فهميدي ؟ اگر توانست يك خط به شما جواب درست بدهد من ديگر در اين سايت حضور پيدا نمي كنم . راست گفته اند كه از ماست كه برماست. كجايي همراه عزيزكه روز اول به من تذكر دادي من نشنيدم. حال بيا دستت را ببوسم.
اين ادم آنقدر وقيح است كه براي من ايميل مي فرستاد و در آن همراهان خود را مسخره مي كرد و برايشان كليپهاي مسخره ساخته بود. حيف كه من بلد نيستم همان ايميل ها را بفرستم تا شما ببينيد و باورتان بشود كه كسي كه ادعا مي كند روحاني است مي تواند تا اين حد تنزل كند كه نه تنها غيبت كند، بلكه همراه خودش را بخاطر ابتلا به كم خوني مسخره كند. واقعا شما اين شخص را چه مي گذاريد؟
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: اکبر, pedram, anattawa

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 7 months ago #10308

• anattawa
  • Platinum Boarder
  • ازاد اندیش باش به هر قیمتی
درود بر استاد جلیل زاده عزیز
الان این جا صبح است و تازه اذان صبح گفته شده است حتما به یادتان هستم و دعا برای شما و همراهان را فراموش نخواهم کرد
جناب اریای عزیز مومن از یک سوراخ دوبار گزیده نمی شود امیدوارم پند گرفته باشی
تازه کار
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, اکبر

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 7 months ago #10309

• حسین
  • Platinum Boarder
  • گر به خود آیی به خدایی رسی به خودآ
با درود خدمت استاد جلیل زاده و استاد عصار گرامی و اقا مهدی عزیز

استاد عزیز بنده که عرض کردم نمی خواهم آزار و اذیت شما راو حتی این آقا راببینم خدا را خوش نمی آید ایشان با این مریضی که دارند اینطور به خاطر منیتی که دارند در حال اذیت ببینم لذا این اخرین کامنت من هم به جهت رعایت حال شما و هم به جهت رعایت حال ایشان

از شما در این کامنت اخیر شما را قاضی قرار میدهم گرچه در قبل هم قاضی قرار داده بودم .

جناب اریا

کامنتهاهای شما بحدی توهین آمیز است که اگر ساعتها بشینم دو روز طول خواهد کشید فقط نام و لفظ بد شما را با ذکر کامنت بنویسم آندفعه عرض کردم فقط نزدیک به 6ساعت طول کشید تا ص102 توهینها با ذکر کامنت به 17 صفحه رسید شما تا ص287 را حساب کن و الفاظی که افاضه فرمودید ادب بنده است به شما تا حال توهینی نکرده آنهم به خاطر احترام سن و این نشان طلبگی بنده است شما توهینهای بنده را بشمار با ذکر کامنت ببینم چندتا می شود غیر از بیسواد چیزی بنده به شما گفتم خوب واقعیت دارد کسی که فلسفه خوانده اینجا که دیگر دنبال منبع نیست در نوشته منقول از سایت پاسخگویی فلسفه خوان حادث و محدث و علت و معلول را میداند من چه آدرسی بدهم بهتر از خود فلسفه به استاد عصار هم عرض کردم ثانیا برای چه من باید به شما مدارک خودم را ارائه بدهم ببخشید جایگاه شما که من بیام با لباس عکس پرو فایلم را بزارم شخص باسواد با ادله و منطق جواب می دهد بادلیل طرف را ساکت میکند با دلیل طرف را به چالش می کشد نه با خواستن عکس پرفایل لذا توقع بسیار نابجایی است

استاد جلیل زاده بنده یک راهی جلوی پای ایشان میگذارم شما را هم قاضی بنده از آقا مهدی و یا از همراهان دیگه می خواهم تماسی با یکی از این دفاتر مراجع بگیرندو سوال رادرباره نقل مطالب از اینترنت بپرسند آنهم با این عنوان که آیا نقل مطالب از اینترنت اشکال دارد یا ندارد چگونه اشکال دارد چگونه اشکال ندارد بعد در این سایت این پاسخ را به همراهان نشان دهد و نام دفتر مرجع را هم ذکر کند این اولا در مورد نظریه بینگ بنگ که آیا از دیدگاه اسلام چنین است یا نه باز همان همراه تماسی به مرکز پاسخ گویی به شبهات بگیرد و صحت و سقم این نظریه را بپرسد که آیا اسلام این نظریه را قبول دارد و اگر دارد چرا و اگر ندارد چرا آنهم از نظر فلسفی بپرسد چون فرض در اینجا بحث فلسفی است خوب این دیگر که دعوایی ندارد بالاخره این آقا شاید قانع بشود استاد عزیز جناب عصار آقا مهدی قضاوت بابجایی کردم

در مورد ایمیلها فرمودید غیبت است اولا غیبت نیست چون الان من از شما چه آگاهی دارم فقط همین متنها را از شما می بینم ببینید آخه این مساله را هم نمی دانید غیبت چیست (ذکر اخاک ما یکره )در باره برادت چیزی را بگویی که اگر بشنود و بدش بیاید غیبت هست حتی اگر هم خوبی را پشت سرش هم بگویی و بدش بیاید باز غیبت است اما کدام برادر برادری که میشناسی سوالم از شما و باقی همراهان که حتی حاضر نبودند سنشان را بگویند بنده چه شناختی دارم هیچ فقط همین متنها آیا پشت سر شما نقیصه ای یا بدی به همراه دیگر بگویم چیزی از شما کم می شود فردا ایشان شما را در خیابان ببیند به شما اخم میکند و باعث این می شود که شخصیت شما لطمه بخورد همراهان که اطلاعی از شما ندارند فقط همین متن را می بینند شناختی از شما ندارند لذا در خیابان شما را نمی شناسند لذا غیبت نیست اگر درباره آن همراه هم به مزاح به شما ایمیل کردم آنهم مزاح چون این مساله را می دانستم و خوب شد که گفتید چون شاید جای سوال برای آقایا بوجود میاید که این آقا پس چرا ما را مسخره میکند این ایمیل بنده نه مسخره دیگران است و نه غیبت چون شناختی نسبت به اینها من ندارم مثل این است که من الان پشت سر یکی از سناتورهای آمریکا یا یک مسلمان از رجال سیاسی که اسمش را نیارم یک طنزی بزارم آیا این غیبت است خوب شناختی نسبت به آن طرف ندارید همه مطلب این است که من آن مطلب طنز را به شما برسانم تا باعث خنده شما شود چون دیدم لحن طرف شبیه به این طنز است از دید روانی خواستم تشبیه کرده باشم و باعث ادخال سرور لذا غیبت نیست باز از همان همراه می خواهم این مساله را بپرسد که اگر پشت سر کسی که شناخت بهش نداریم طنزی یا نقلی صورت بگیرد ایا غیبت است اگر موارد غیبت را بنده اینجا بگویم که باز متهم می شوم لذا سائل بپرسد بهتر است
در مورد ذن بنده از شما چیزی می فهمیدم بعد دوباره سوال ایجاد می شد و لذا چیزی دستگیرم نشد که با لطف استاد جلیل زاده با دو فایل صوتی مساله برایم حل شد اگرچه مقدمات این مساله هم به لطف شماو لطف استادعصار بود و در اینجا جای تشکر را از هردو شما دارم

دیگر من چه بگویم استاد جلیل زاده و استاد عصار گرامی غیر از دعا کردن آرزوی ما صحت و سلامتی هم برای شما هم برای این آقا خدایا شفای عاجل را عنایت فرما

استاد عزیز با عرض معذرت از اینکه چندین روز است بنده را با دعواهایم آزدم چون اگر جواب این مسائل را نمی گفتم باعث سردگمی همراهان می شد لذا وظیفه خودم دانستم جواب به این مسائل را بدهم چه از نظر شرع چه از نظر فلسفه اسلامی

بدرود و در پناه حق
Time to create page: 0.44 seconds