• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 7 months ago #10281

• آريا
  • Platinum Boarder
  • ازاد زندگي كن ، سربلند بمير
درودبر اساتيد گرامي و همه همراهان
در جواب 10280
يك روز استاد جليل زاده به بنده فرمودند : اگر مطلبي رو صرفا براي خود من داريد بفرستيد به ايميل من.
بنابراين وقتي مطلبي در سايت قرار داده ميشه براي اطلاع عمومه و شما نمي تونيدبا استادعصارنقش پسرخاله رو بازي كنيد.
وقتي جهالت و بي سوادي و خيلي چيزهاي ديگه با هم تركيب ميشه. ميشه همين خزعبلاتي كه اين شخص تحويل همراهان ميده. شما اگه‌صحبت خصوصي با كسي داري به ايميلش بفرست. وقتي مطلبي در سايت منتشر ميشه اولا به همه مربوطه. ثانيا وقتي يك مطلب جفنگي داره به نام اسلام به خورد مردم داده ميشه وظيفه همه است كه آن را افشا بكنندو تذكر بدهند.
من دارم فارسي مي نويسم و گويا شما در خواندن اين زبان هم مشكل داريد.
موضوع خيلي ساده است.
مطلبي را ازيك سايت كپي كرده ايد و بدون اينكه به نام نويسنده يا منبع اون اشاره اي بشه به نام خودتون دراينجا انتشار داديد. و استاد عصار هم قبول كردند تذكر بنده بجا بوده. اين از آن.
اماوقتي كه يك نفرمينويسه نظر اسلام راجع به بيگ بنگ اينه.
اولين سؤالي كه پيش مياد اينه كه اين شخص كيه؟
ايا جزو فقها و فيلسوفان و مراجع يا محققين حوزه هاي علميه است يا خير؟
وقتي يك نفرمطلبي رو از قول اسلام مطرح مي كنه موضوع كمي نيست.
و از آنجايي كه تا كنون ماهيت شما از نظر علمي مشخص نشده كه اصلا كي هستيد پس حق نداريد خودتون رو نماينده اسلام بدونيد.
صرف ادعاي شما كه فلسفه خوانده ايد چيزي را ثابت نمي كند. هر وقت از يك جايي تأييده اي ارائه دادي كه شما را نماينده اسلام و مسلمين معرفي كرد مي توانيد از قول اسلام حرف بزنيد.
در ثاني، اصلا اين مطلب مال شما نيست. كس ديگه اي كه معلوم نيست كيست،امده در باره نظر اسلام در باره بيگ بنگ چيزي نوشته كه خود اين مطلب خطاست .
زيرا وقتي كسي از جانب مذهب نظريه اي ارائه ميده بايد خودش صلاحيت و تخصص ومجوز اون كار رو داشته باشه.
تا اينجا اصلا معلوم نيست كه جنابعالي كي هستي؟
پس بيسوادي و ناداني و جهالت خودت رو پشت سر اصطلاحات فلسفي كه از سايتها كپي مي كني مخفي نكن.
اگر الان همين استادعصار كه شما سنگشو به سينه ميزني از شما سؤال كنه ريزاتم ها چي هستند شما چه جوابي داري كه بدهي؟
مگه به همه نصيحت نمي كني پاشونو از گليمشون دراز تر نكنند.
جناب فيلسوف، شما روچه به اتم. شما اصلا مي دوني سياهچاله چيه؟
چرا در هر مطلبي كه اصلا به سواد و تخصص جنابعالي( اگر كه داشته باشي) مربوط نيست وارد مي شوي.
من اين حرفها را مي زنم تا يكبار براي هميشه همه چي روشن بشه بعدش تو باش و اين سايت و هر جفنگي كه دلت ميخاد تحويل ديگران بده.
تا چه اندازه دروغ و دغل،چرا سعي ميكني از خودت چهره يك عالم رو نشان بدي در حالي كه هيچي نيستي.دوماه تمام من زحمت كشيدم تا به تو يادبدم كه تمركز چيه و ذن چيه.
اومدي نوشتي : هر كس كلمه اي به من ياد بده من تا آخر عمرغلام اون هستم.
واقعا به اين حرف معتقدي؟ پس اي غلام ساكت باش. آبروي دين رو نبر.
قرار نيست كه دين مقدس اسلام در باره فيزيك و شيمي و سياهچاله ها هم نظر فقهي و فلسفي داشته باشه. چرا امثال تو سعي مي كنند تا مزخرفات خودشون رو به اسم دين بزنند.
اسلام دين و شريعته، اين رو بفهم. دانشگاه فيزيك و شيمي نيست. وقتي كه دهها بارازت خواستم در باره همون خود شناسي كه اتفاقا تخصص و تحصيل تو به اون مربوط ميشه يك سطر بنويسي نتونستي.
چطورميخاي در باره اتم و سياهچاله نظر بدي؟
الان بين تو و اون اقاي لق لق چه فرقيه؟
صدتا كامنت بايد بگذارند تا جنابعالي متوجه بشي كه اين شكلك مسخره است با خنده فرق مي كنه متوجه نشدي، اونوقت ميري مطلب علمي كپي مي كني تازه اونم غلط بعد پز روشنفكري مي دي.
بنده از اول گفتم تو دشمن يارومه و توايي، نفوذي هستي وهمين الان هم تكرار مي كنم.
ما را به خيرتواميد نيست، شر مرسان.
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: anattawa

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 7 months ago #10282

• pedram
  • Platinum Boarder
سلام استاد.
خوبید.؟
باز هم ممنون که کامنهای ما را میگذارید.شما خواسته یا نا خواسته برای اعضا خانه درست کردید.این سایت شبیه شهرک است که هر کسی خانه خود را دارد.ای کاش در ایرن بودید.

جناب عصار هم که خود هیولاییست در فلسفه و علوم روان.
این سایت ساخته و طراحی هر کسی بوده باید به او صد افرین داد.

هزاران سپاس
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Assar, اکبر

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 7 months ago #10283

پدرام جان سپاس از مهر و محبت گرمت عزیز .
این سایت هرچه که هست از شماست و برای شماست .
پس در پربار بودن و سالم بودن آن شریک باشید .
توآ
The following user(s) said Thank You: Farshid Javdan, Assar, اکبر, pedram

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 7 months ago #10284

• Assar
  • Administrator
با درود،

پدرام عزیز لطف دارید بسیار زیبا بیان کردید شهرکی که نظام نظم ان در دست ساکنین ان است.
دگر مرد رهي ميان خون بايد رفت
از پاي فتاده سرنگون بايد رفت
تو پاي به ره بنه دگر هيچ مپرس
خود راه بگويدت كه چون بايد رفت
The following user(s) said Thank You: اکبر, pedram

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 7 months ago #10286

• حسین
  • Platinum Boarder
  • گر به خود آیی به خدایی رسی به خودآ
جناب استاد عزیز
حناب استاد عصارگرامی

اینهم از صبر و شکیبایی بنده ملاحظه فرمودید بنده نمی خواستم به این آقای باسواد اصلا جواب بدهم چون این آقا هنرش مغلطه کاری و توهین است تازه دزدی را هم اضافه کرد که جا داشت جناب عصار می فرمودند بله آقای منصوری کپی کردن اگر این را در پی داشته باشد که مطلب را به نام خود زد که ناقل این مطلب بنده هستم و لا غیر خوب این می شود دزدی پانیا پایین مطلب آن آقا که ننوشته کپی برداری ممنوع نشر داده در اینترنت تا مورد استفاده همه باشد یعنی اجازه داده که دیگران هم در نشر این مطلب سهیم باشند و این خود نشر دلیل بر صحت این مطلب است این که دزدی نیست این استفاده از مطالب دیگران است خوب پس کار محقق چیه با این حساب باید تمام محققین را دزد بنامیم چون از مطالب دیگران استفاده و در راستای تایید کلامشان کپی برداری میکنند ببینید فهم این مساله به این کوچکی را آنهم بر داب ایشان که توهین است دزدی را بهمراه دارد چون از فهم مساله به این کوچکی عاجز است استاد عصار(دور از انتظار بود نباید کلام ایشان را تایید میکردید واقعا بنده با این دلیل دزد نیستم) این نمونه را من در بعض جاها دیدم که یک کسی مطالب شخصی نظریه شخصی را کپی کرد و سریع به اسم خودش چاپ کرد شخص ناقل واقعی مانده بود چه بگه بابا این مطالب مال بنده است چگونه این آقا به چاپ رسیده این دیگر از بی تقوایی آن شخص است اما نشر مطالب در اینترنت و کپی برداری دال بر دزدی نیست خوب باید خیلی از پژوهشکده ها باید تعطیل بشه چه دلیلی بهتر از این بعد این آقا فرق بین یک دیدگاه و یک نظر عالم دینی را متوجه نیست که دیدگاه اسلام اجتماع عقول علما است نظریه علمایی که به قطع رسیده می شود دیدگاه اسلام بالاخره اسلام از دیدگاه علما تفسیر می شود نه از دیدگاه این آقا اسلام که به خودی خود که نمی تواند حرف بزند از زبان علما جاری می شود همین علمایی را که این آقا در در مسائل درس خارج حیض آنها اشکال وارد میکند نه اینکه از نبوغ بسیار بالایی برخوردار است بله باید پای درس خارج این آقا نشست و از افاضات این عالم ربانی استفاده ها کرد یا الله (یا منصور اغث یا منصور اغث) بنده برای شما خواستم این مطلب روشن بشه گرچه برای بنده روشن بود که صحبت کردن و به چالش کشیدن این آقا با دلیل فایده ای ندارد بابا ایشان الان دوست دارد فقط و فقط کسی به حرفش گوش کند و لاغیر راه برود و با تسبیح مبارکشان ور برود و با نگشت اشاره مهر تایید بزند و با دستان خود بر لحیه مبارکشان دستی بکشد و با ذکر یا الله برای دیگران استغفار کند خواهشا یا راهب ربانی اغثنا ما را دریاب بابا کمالاتتو عشقه (شیطان صفت کمالیه است) تجرد خدا چی رامبد تجرد خدا قبل از خلقت ما چه میکرده هیچ تیله بازی میکرده یعنی این خلقت بازی دو گل کوچک خداست چی رامبد تیله بازی
درس حیض دیگه رامبد حالمان را بهم نزن تو برای همین که باید اسمت را فرشته گذاشت

استاد عصار شادکام باشید جلو چشمتان دیدد با ادله نوشتم جوابی جز مغلطه و توهین نبود دیگه به ایشان جواب نمی دهم چون واقعا آب در هاون کوبیدن است هی بکوب و بکوب بکوب و بکوب

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 7 months ago #10288

• حسین
  • Platinum Boarder
  • گر به خود آیی به خدایی رسی به خودآ
استاد عصار گرامی

این مساله را که عرض کردم استفاده از متون اینترنتی مانند استفاده از کپی سی دی است همانند این مساله استفتاء شده هیچ اشکالی ندارد مشروط به اینکه آن شخص یا آن ماتن چنین اجازه ای داده باشد اما اگر عنوان کرده باشد کپی برداری و تکثیر شرعا اشکال دارد یا نظیر این مطالب در این صورت بله مشکل است و شرعا حرام

پاینده باشید
Time to create page: 0.40 seconds