• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 7 months ago #10275

• Assar
  • Administrator
با درود،

صحبت آریا عزیز صحیح است برای حفظ احترام و رعایت حق تحقیق نویسنده باید چنین باشد حتی اگر نویسنده تمام کتابهای خود را رایگان در دسترس دیگران گذشته باشد، یکی از دلایلی ما نمیتوانیم کتابخانه سایت را راه اندازی کنیم همین است.
دگر مرد رهي ميان خون بايد رفت
از پاي فتاده سرنگون بايد رفت
تو پاي به ره بنه دگر هيچ مپرس
خود راه بگويدت كه چون بايد رفت
The following user(s) said Thank You: اکبر, pedram, anattawa

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 7 months ago #10276

• حسین
  • Platinum Boarder
  • گر به خود آیی به خدایی رسی به خودآ
استاد عصار درود
بنده طرفم شما هستید و من شما را مخاطب خودم قرار دادم ضمنا از نظر فلسفی گفتم بنده راجع بمسائل فلسفی آگاهی دارم و دیدم این مساله از نظر فلسفی هم مورد تایید است چون با فلسفه اسلام نسبت به عله العلل درست می باشد اگرچه اساتید بنده هم گوشه هایی از این نظریه را ازآنها شنیده بودم که انفجار یکدفعه آنهم در ریز اتم منافاتی با امکان حدوث این جرم کوچک ندارد اما چگونه آیات ساکت هستند اگرچه هنوز این نظریه به طور کامل باز نشده

درود استاد عصار

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 7 months ago #10277

• Assar
  • Administrator
با درود،

حسین عزیز شما به جای ان .......هر چه به نظرتان میرسد بگذارید.
دگر مرد رهي ميان خون بايد رفت
از پاي فتاده سرنگون بايد رفت
تو پاي به ره بنه دگر هيچ مپرس
خود راه بگويدت كه چون بايد رفت

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 7 months ago #10278

• آريا
  • Platinum Boarder
  • ازاد زندگي كن ، سربلند بمير
پاسخ به كامنت 10269
اولين ايراد به اين مطلب اين است كه نوشته شده : ديدگاه اسلام در رابطه با بيگ بنگ.
ايا اسلام يك شخص است؟ خير، اسلام يك دين است. اين نظريه يا پاسخ يا ديدگاه مال كدام يك از علماي اسلام است و ايا اين مطلب به تاييد اساتيد و مراجع رسيده است يا خير؟ مگر اسلام پژوهشكده ديني است. مگر اين مسئله يك نظريه فقهي است؟ تازه در آن صورت مراجع با هم در باره تمام مسائل اختلاف نظر دارند.همين يك دليل براي اينكه ثابت بشود چه كسي بي سواد است. وقتي بنده حقيرعرض مي كنم كه اين شخص بغير از ( هله هله عقابه ) هر چه كه مي گويد كپي شده از سايتهاست براي يك عده باورش مشكل است. اين بنده .... فرصت نكرده حتي عبارت ( با عرض سلام و سپاس از ارتباط با این مرکز) از اين مطلب بردارد تا بتواند به نام خوش ان را بچاپاند.
چگونه اجازه مي دهيد مطالبي مجعول در اينجا مطرح بشود و هيچ سندي از شخص مطالبه نمي كنيد. اما اگر بنده يك مطلب بگذارم بايد به ده نفر پاسخ بدهم كه اين را از كجا آورده ام.براي امتحان شما از اين شخص بپرسيد ذرات ريز اتمي يعني چه؟
بحث علمي با صاحب علم است نه با سارق علم . خواهشا ديگر اين مطلب كه واضح شد.مي گويند افتاب آمد دليل افتاب. ايا اينكار راهم در حو.زه به اين شخص ياد داده اند؟
نظر اسلام در رابطه با بيگ بنگ !!!! اين مطلب مرا ياد يك جوك مي اندازد.
مي گويند دو روحاني در داخل ميني بوسي مشغول بحث بودند و با شدت در باره پياده كردن احكام اسلام با هم سخن مي گفتند.يك دفعه يكي از آنها عصباني شد و با نارحتي داد زد: من مي گويم بايد اسلام را در اينجا پياده كرد.
يكدفعه يكي از مسافران با ناراحتي پيش آمد و گفت : من اسلامم و بليط دارم و هيچ كس نمي تواند مرا پياده كند.
آخر آدم نادان بي سواد.آن كس يهم كه اين مطلب جفنگ را نوشته بيسواد بوده.
زماني مي توان مطلبي را به نام اسلام ارائه داد كه آن مطلب جزو اصول دين باشد. ايا اين مطلب جزو اصول دين است؟
يعني هر كس كه لباس روحانيت در تن داشت معرف ابلام است و نظريات او نظر ثابت و مسلم و اثبات شده اسلام است؟
اين مطلب را چه كس نوشته، بگوييد بيايد از عقيده خود به نام خود دفاع كند نه بنام اسلام. و بنده كار يبه اين ندارم كه اين مطلب درست است يا غلط. عرض بنده اين است كه اين شخص به دروغ خود را عالم معرفي ميكند. مطالب ديگران را به نام خود مي زند.چطو رمن باور كنم كه اين اعمال زشت از يك روحاني سر ميزند؟
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: anattawa

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 7 months ago #10279

• حسین
  • Platinum Boarder
استاد عصار درود
نقل مطالب اینترنتی اگر از روی آگاهی باشد در تایید کلام می باشد دزدی و سرقت به حساب نمی آید دزدی در آن جاست که مطالب را به نام خود زد و و وانمود کرد که گوینده این مطالب من هستم و لا غیر و الا در تایید آوردن از کلام دیگران خود مساعدت در نشر مطالب و صحت گذاشتن برآن مطالب است که کار نیکویی است این دزدی نیست من که این مطالب را به نام خود نزدم در تایید از اینترنت بر کلام شما آوردم خوب چه مشکلی دارد بعد نفرمودید حتی.......؟ چی

درود

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 9 years, 7 months ago #10280

• حسین
  • Platinum Boarder
استاد محض اطلاع شما

این آقای باسواد اسلام را مجموعه ای است از نظریات فقهی و اصولی و فلسفی و عرفانی و مسائل مستحدثه و غیره دیدگاه فقهی یکی از نظریات اسلام است کل اسلام نیست مگر شما با فقه به وجود خدا پی میبرید و با فقه خدا را اثبات میکنید فقه شرعیاتی است که از اهلبیت به صورت دستور آمده و خلاف آنها نمی شود حلالی را حرام و حرامی را حلال کرد اما درباره نظریات تفکری این فلسفه است که به کمک فقه میاید و اسلام را تکمیل میکند انهم با براهین عقلی و نقلی و قرار نیست تمام مراجع درباره این نظریات نظر بدهند که آنها کار فقهی خودشان را انجام میدهند منتها مسائل مستحدثه ای بوجود می اید مانند این مساله که در پژوهشکده دین مورد ارزیابی و از نظر عالمان میگذرد و با تاییدات علما بر مبنای فلسفی و فقهی به تایید میرسند پس علما خودشان را درگیر چنین مسائلی نمی کنند بله اگر مساله مستحدثه ای بوجود بیاید نظر می دهند پس همه چیز از اول در نزد علما نیست مقصود مسائل مستحدثه همچنین این مسائل مستحدثه می تواند در فقه هم باشد خیلی از مسائل ربای بانکی جزء مسائل مستحدثه هستند ضمنا در کلیات مراجع اختلاف ندارند در جزئیات اختلاف دارند امادر چنین مساله ای اگر دلیل صریحی از قران که همان نص قرآن باشد هیچگاه علما در موردش اختلاف نخواهند داشت چون کلام صریح قرآن است الا اینکه بحث تزاحم آیات و روایات خواهد بود که بحث تخصیص و رجحان و تعارض ادله با روایات که خود جای بحثش را دارد و اگر اسلام پژوهشکده نداشته باشد و مسائل حیض که در درس خارج ایت ا.. بروجردی بحث نشود چگونه می شود که مردم بفهمند اینطور می شود که مانند شما راحت آیات رادر کنار هم قرار داده و با نظر اجتهادی در پی تفسیر باشید خوب طبعا پژوهشکده دین شما این را می پسنده ضمنا بنده طرفم شما نیستید محض اطلاع استاد عصار عزیز است که با مغالطه شما روبرو است

درود استاد عصار
The following user(s) said Thank You: مهدی
Time to create page: 0.36 seconds